- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terslik.olsun ben kiz diyorumTahmin etmeyenlerden tahmin bekliyorum kız diyenler
Erkek diyenler
Oylamaya açılmıştır![]()
Kız 3
kırmızı biber patlıcan domates kaynatıp sos yapıyorlar ondanda mı yapsam bilemedim eşim patlıcan yemiyor kırmızı biberi doğrayıp atmıstım bezelye vs yaptıgımda koydum tadı bozulmadı acaba közlesem mi :) güzel oluyor mu tadı değişmiyorsa yapayım ondan daKışlık domates yapicam sadece.. Bird e menenlik.. patlıcan ve biber közlemediyse iyi oluyor
ilk içimden kız geçti sonra erkekTahmin etmeyenlerden tahmin bekliyorum kız diyenler
Erkek diyenler
Oylamaya açılmıştır![]()
doğranmış biber pişiirp mi koyuyorsun normal mi?Evet ben de domates konservesi yapıyorum,bu yıl 2 çocukla daha çok ihtiyacım olacak pratik şeylere,çilek reçelini oğlum çok seviyor,anneannesi yaptı sağolsun,bir de karnı yarık ve doğranmış biber yapmam lazım![]()
Canım gözün aydın.Bir oglus daha geliyormusssKızlar biz çıktık, çok şükür iyiyiz. Sizi merakta bırakmadan hemencik yazıyım dedim. Cinsiyetimizi de gösterdik, erkek geleneğini bozmadık :)
Şimdi diğer güzel haberleri bekliyoruz :)
Kız gibi geliyor bana not : benim de tahminlerim hiç tutmaz :))Tahmin etmeyenlerden tahmin bekliyorum kız diyenler
Erkek diyenler
Oylamaya açılmıştır![]()
Eşimde patlıcan yemez o kahvaltılık sosu yaptım ama genede tadını aldı yemedi. Bende ayrı ayrı közleyip atıyorum. Canım istedi mi çıkarıp alata yapıyorum tadı değişmiyor.. biberde domates sosu yaparken menen gibi içine atıp konserveliyorum..kırmızı biber patlıcan domates kaynatıp sos yapıyorlar ondanda mı yapsam bilemedim eşim patlıcan yemiyor kırmızı biberi doğrayıp atmıstım bezelye vs yaptıgımda koydum tadı bozulmadı acaba közlesem mi :) güzel oluyor mu tadı değişmiyorsa yapayım ondan da
ilk içimden kız geçti sonra erkekama sanki kız daha kuvetli geçti içimden
doğranmış biber pişiirp mi koyuyorsun normal mi?
Kız diyorumKız 3
Erkek 4
yokmu artıran
Kız 6 oldu allah bereket versin heralde kızım olacakKız diyorum![]()
hayirlisi olsun bir kucuk adam geliyor masallah
Hadi gözün aydın cnm bizede dua et
ruyam dgru cikti desene☺
Eee hadi anlat cnm kaç cm olmuş bebiş başka neler dedi doktor
Hayırlı olsun canım herseyin iyi olmasına sevindim diğer kontrolü olan kızlar umarım sizde iyi haberlerle gelirsiniz
Hadi bakalım tebrık ederım canım :)cinsiyet belirlemede ayağını sürttün bizde öğreniriz inşallah
Canııım hadi gözünaydın gelsin paşa
ilk sen öğrendin bugün :))
Ayyyy maşallahhh harika...
Gözün aydın canım hislerim tutuyor sıragurbet te
Canım cok sevindim ya darısı bizim başımıza artık :))
Hadi gozunuz aydin, hayirli ugurlu olsun, saglikla gelsin :)
Homely_angel gözün aydin canim. Senin ve gurbetin oglu olacak gibi doğuyordu hep icime seninki tuttu bakalim sira
gurbet te
![]()
Tam tahmin ettiğimiz gibi erkekmiş, her şey yolunda :)