2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada yazmıştım önceki sayfalarda ama İnternette Tomris'in emzirme notlarını bulun ve okumaya başlayın. Lohusalık döneminde bilinçli bir şekilde hareket etmek için işe yarayabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca emzirmeyle ilgili olarak La Leche Leauge sayfası da takip edilebilir
Bende takip edeyim bari ben kitaplara sardım baya aldim okuyorum onlarida okayayım başka sayfalar varsa paylaşırmısınız?

Ben lohusayken çok değişmiştim ya başka biri olmuştum annem oğluma bakıyordu Allah razı olsun da çok kıskanıyordum alınıyordum hep ben bakamıyor muyum onu ben doğurdum benim bebeğim bakamıcak olsam doğurmazdım git istersen ben öğrendim artık filan diyordum annemi de kırdım çok sendrom mudur nedir artık sonra atlattım tabi annemi çok seviyorum canımın içi ama lohusalık çok başka kızlar :)

arkadaşlar iyi aksamlar herkese. Bir sorunum var aynı şeyi yaşayan oldu mu merak ediyorum. Bugün oturduğum yerden kalkınca akıntıyla birlikte su gibi sıvı geldi. Ve camasirim baya bı ıslandı. Bunu 3kez yaşadım bugün ve acayip tedirginim. Gebelik takibinfe bu haftanın bilgisinde vajinal akintinda artış olabilir yazıyor. Cumaya randevum var bekleyeyim mi yarın bi doktora göruneyim mi sizce. Bebeğin suyu olmasından çok korkuyorum. Bu arada bulunduğu ilçede kadın doğum uzmanı yok haftada iki kez geliyor yarın gelme günü ve tanimadigim bı dr olacak. Ama cuma günü kendi doktoruma gidicem. Napim sizce
Bence git icin rahat etsin suyunda azalma var mi bakar. Olmazsa sonra da kendine dr una gidersin

Ben lohusayken çok değişmiştim ya başka biri olmuştum annem oğluma bakıyordu Allah razı olsun da çok kıskanıyordum alınıyordum hep ben bakamıyor muyum onu ben doğurdum benim bebeğim bakamıcak olsam doğurmazdım git istersen ben öğrendim artık filan diyordum annemi de kırdım çok sendrom mudur nedir artık sonra atlattım tabi annemi çok seviyorum canımın içi ama lohusalık çok başka kızlar :)
Ay evet gercekten cok baska lohusalik. Benim oyle kiskanclik degil de hayat resmen karanlik gelirdi hic bisey eskisi gibi olmayacak diye düşünürdüm:)) cok aglardim ben de anneme cok cektirdim Allah basimizdan eksik etmesin:) bu sefer sakin gecirelim uzmeyelim inşallah;)

Ay evet gercekten cok baska lohusalik. Benim oyle kiskanclik degil de hayat resmen karanlik gelirdi hic bisey eskisi gibi olmayacak diye düşünürdüm:)) cok aglardim ben de anneme cok cektirdim Allah basimizdan eksik etmesin:) bu sefer sakin gecirelim uzmeyelim inşallah:KK66:
İnşallah canım bir de hep Allah hayırlısından gecinden versinde ölücem içime doğuyor diyordum ölürsem oğlumu anneme ver o genç daha o iyi bakar diyordum her gün çok komik geliyor şuan hatırlayınca :D Şimdi tecrübeliyiz belki sendromsuz atlatırız :))

arkadaşlar iyi aksamlar herkese. Bir sorunum var aynı şeyi yaşayan oldu mu merak ediyorum. Bugün oturduğum yerden kalkınca akıntıyla birlikte su gibi sıvı geldi. Ve camasirim baya bı ıslandı. Bunu 3kez yaşadım bugün ve acayip tedirginim. Gebelik takibinfe bu haftanın bilgisinde vajinal akintinda artış olabilir yazıyor. Cumaya randevum var bekleyeyim mi yarın bi doktora göruneyim mi sizce. Bebeğin suyu olmasından çok korkuyorum. Bu arada bulunduğu ilçede kadın doğum uzmanı yok haftada iki kez geliyor yarın gelme günü ve tanimadigim bı dr olacak. Ama cuma günü kendi doktoruma gidicem. Napim sizce
Bende hissetmiştim, pijamam bile ıslanmıştı.ama o zaman progestan vajiden kullanıyordum.

Merhabalar,
Ben biraz sorunlu bir hamilelik geçiriyorum. 5 inci haftama girerken hafif bir hanama geçirmiştim. 10. haftA civarında tekrar yaşadım. sonrasında kurban bayramı arifesi başlayan kanamam sonucu doktor polip olduğunu söyledi. zorunlu yatak istirati verdi. 16. haftamda kanamam durmuştu, detaylı ultrasonda kalbinde tirüküspit yetmezliği ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu söylediler. bu sebeple ya amniyosentez ya da kan tahlili yaptırmanız gerek dediler. geçen cuma günü kanımı verdim. ancak tüm gün boyunca ağladım. sanırım o üzüntü tekrar kanamamı tetikledi. şimdi yine yatıyorum ve testin sonucunu bekliyorum.
bebeğimin hareketlerini hissediyorum, sanırım yattığım için de dinleme şansım oluyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sizlerde ara kanamalar yaşayan ya da bu testi yaptıranlar oldu mu?
Geçmiş olsun dinlenin mutlaka Rabbim sağlık la kucağıniza almayi nasip etsin insallah

Bugün konuşuldu bir kaç kez ama baya ıslandı deyince doktora görünmende fayda var. Daha önceki hamileliğimde komple suyum boşaldı benim, ama gece uyurken uyandım, o dereceydi yani. Komple çamaşırım ve pijamam ıslanmıştı. Çok büyük ihtimalle normal akıntıdır ama görün doktora için rahat etsin bence.

ben kucuk kuran i kerim ve dolap susu olarak kullanilan icinde sekeri olan suslerden dagitmak istiyorum ama bakicam fikrim degisebilirde
Geçem dışı mavi kadife kaplı bir yasin dağıttı arkadaş mevlidin de çok hoştu ben de çok karasızım anahtarlıklar var çok hoşuma gidiyor onlarda

İnşallah canım bir de hep Allah hayırlısından gecinden versinde ölücem içime doğuyor diyordum ölürsem oğlumu anneme ver o genç daha o iyi bakar diyordum her gün çok komik geliyor şuan hatırlayınca :KK70: Şimdi tecrübeliyiz belki sendromsuz atlatırız :))
Ben de cok gülüyorum hatirladikca:)) hele bi gun cok agrim vardi ust kattan gulme sesleri geliyordu. Ben bi daha gulemiycem boyle diye aglamistim:))

Kızlar bebek için doğduğun da ya da mevlid de dağıtmak için ne düşünüyorsunuz :)
Ben susleri ve mevludu cok gereksiz bulanlardanim.Dogdugunda gelecek az bi yAkina ağac fidani vericem doğaya katkimiz olsun mevlud yapmayacagim zaten.Tavsiyem kullanilabilir seyler yaptirmaniz hepsi cope gidiyor yoksa

Soobaby nin anakucagi dikkatimi cekmisti benim de. Anakucagi yada hamak besik almayi düşünüyor musunuz kizlar

Back
X