2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayir canim benim son adet tarihim 5 mayıs. Ben her cuma günü yeni haftama giriyorum. Ama usg de de boyutlarına göre 19+5 çıktı. Sen nerden hesapladin ki benim günümü:))

Hm bnm son adet 1 mayıs :)
Muhtemel doğum tarihin de şubatın 6 sı yazıyor ya bnm de 5 i o yüzden 1 gün var aramızda diye hesapladım :))

Herkes kızıyor bana ama ben çok çayciyim resmen çay aşeriyorum:KK43: saglikli beslenme kisminda tek sorunum çay onum haricinde hic tatli ya da tuzlu ya da marketten alinan ürün tuketmiyorum. Evde kendim pisirdigim disinda baska bisey yemiyorum. Proteine cok agirlik verdim ama kalsiyum takviyem sifir hatta kalsiyum ilaci verdi doktor onu bile unutuyorum belki 10 gündür icmedim
Ben çok hazırcıydım şimdi çok ediyorum ama pek etki etmemiş bana :))
En az bir süt ürünü tüketmeye çalışsan yeter canım hiç yoktan

Hm bnm son adet 1 mayıs :)
Muhtemel doğum tarihin de şubatın 6 sı yazıyor ya bnm de 5 i o yüzden 1 gün var aramızda diye hesapladım :))
Hayir canim 9 şubat ben onu nereye yazmisim düzelteyim bi arkadas bana gebelik takvimi yazmayi ogretmisti ama ne yaptim nere yazdim nerden takip edecem hic bilmiyorum valla unuttum ben onu. Hatta burdaki gebeler takviminde de sat 5 mayis benim

Ben çok hazırcıydım şimdi çok ediyorum ama pek etki etmemiş bana :))
En az bir süt ürünü tüketmeye çalışsan yeter canım hiç yoktan
Aynen canim belki ordan kurtariyorum deli gibi peynir yiyorum ben hamileligin basindan beri. Bazen evde 5 cesit peynir oluyor :))

Hayir canim 9 şubat ben onu nereye yazmisim düzelteyim bi arkadas bana gebelik takvimi yazmayi ogretmisti ama ne yaptim nere yazdim nerden takip edecem hic bilmiyorum valla unuttum ben onu. Hatta burdaki gebeler takviminde de sat 5 mayis benim
Kişisel bilgiler kısmından muhtemel doğum tarihini değiştirebilirsin canım

Hayirli akşamlar kizlarrrr bnm nabzim 130 za cikti cok halszm bayilcak gibi oluyorum aranizda yuksek nabzi olan varmi

Hayirli akşamlar kizlarrrr bnm nabzim 130 za cikti cok halszm bayilcak gibi oluyorum aranizda yuksek nabzi olan varmi
Benim normalde yuksekti 95-100 civari. Doktor hamilelikte biraz daha yukselebilir dedi ama en fazla 110 gordum. O da troid ilacini artirinca oldu sanirim.Bazen biraz carpinti da hissediyorum. Biseye sinirlendin ya da heyecanlandiysan hemen etkiliyor. Izledigin filmden bile oynayabiliyor.

Benim normalde yuksekti 95-100 civari. Doktor hamilelikte biraz daha yukselebilir dedi ama en fazla 110 gordum. O da troid ilacini artirinca oldu sanirim.Bazen biraz carpinti da hissediyorum. Biseye sinirlendin ya da heyecanlandiysan hemen etkiliyor. Izledigin filmden bile oynayabiliyor.
Troid var bnde canm ilac kullanıyorum ama stres yapmistim ondandr gecmezse hastaneyemi gitsem yoksa normala donermi

Yok kendisi zaten torun sahibi olmaktan pek hosnut degil. Ayda1 sevmeye gelirim benden baska bir sey bekleme cümlesini daha evlenir evlenmez soyledi :)
Benimde babam bu şekilde diyorum su temiz çıktı aman bana anlatma vs diyor isim soruyorum siz koyacaksınız banane diyo doğunca eline alınca değişir belki değişmezse de yapıları bu artık diyecek bsy yok bende bazen niye heves etmiyor diye üzülüyorum ama böyleler maalesef karakterleri bu o yüzden hiç alınma annem bu ne yapsa yeri iste de geç ki elbet sevecek görmek isteyecektir bence cunku herkes torun başka diyor

Biraz aglamistim canm ondan olabilirmi kendimi cok kotu hissediyordum banyo ettim belki gecer diye
Duş iyi gelebilir canım. Aglama bak ben de son zamanlarda cok kötü olaylar yasadim geçen gün bütün tahlilleri yaptırdım bugün sonuç aldim anormal olan tek degerim var. O da strese bagli yükselen bir hormonmuş. Üzüldüm çocuğum da etkilenmistir o hormondan karar verdim artik eskisi kadar uzmicem kendimi..

Doktordan aradılar 4 lu taramamız da iyi çıkmış sıkıntısız icim rahatladı duygulandım korkuyorum sonuçtan
ayrıca 20. Haftada ayrıntılı ultrasona bekliyoruz dedi bakalım tavrı ayni olursa ki bilerek 17251517181 tane soruyla gideceğim :) baktım ayni değiştireceğim

Biraz aglamistim canm ondan olabilirmi kendimi cok kotu hissediyordum banyo ettim belki gecer diye
Canim ağlamak moral bozukluğu stres etkiler kendini rahatlatıcı seyler yapmaya çalış cnm yürüyüş yap kitap oku sevdiğin diziyi filmi izle gül bol bol

Troid var bnde canm ilac kullanıyorum ama stres yapmistim ondandr gecmezse hastaneyemi gitsem yoksa normala donermi
Stresten olmustur kesin. Hastane konusunda bisey demeyim aciliyeti siz bilirsiniz ama gecen ben de cok bagirdim agladim. Sonra korkudan acile gittim tansiyonum 14 olmustu 1 saat yatirip tekrar baktilar dusmus. Doktor sinirsel yarin sabah yine baktir dedi. Sen de kendin ara ara kontrol et istersen.

Back
X