2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
IMG_6215.webp
Gece gece nerden okudum şunu ya kanım çekildi :ruh:

İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook

İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Yaaa çok geçmiş olsun canım şu trafik kazasından çok korkarım ben ya böyle ansızın filan ço feci Allah size bağışlamış canım ya çok şükür tekrar geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun, neyse ki kendilerinde ciddi bir şey yokmuş. ben de çok korkarım trafikten, özellikle şehirler arası yollardan çok çekinirim. sen kendini çok strese sokma yine de, bak bir şey yokmuş fazla.

çok çok geçmiş olsun, neyse ki kendilerinde ciddi bir şey yokmuş. ben de çok korkarım trafikten, özellikle şehirler arası yollardan çok çekinirim. sen kendini çok strese sokma yine de, bak bir şey yokmuş fazla.

Çok sağol canım. 5 kez takla atmışlar arabanın içinden sapasağlam çıkmışlar çok şükür başka ne isterim ki.. ama o kadar üzgünüm ki üzerimden 10 yıl geçmiş gibi...

Cnm seninkinin önde olduğunu nereden çıkardın??? Plasentan aşağıda diye kesin önde olcak hali yok. Mesela benimki aşağıdaydı 16.haftada ama arkada dedi doktorum. Şimdide yukarı doğru yol almış. Yani benimde bir kürtajım var.
İkisi farklı mı canım nette hep aynı diye okudum önde yazıyor parantez içinde (aşağıda) yazıyor o yüzden ben aynı sandım

Çok geçmiş olsun Allah korumuş...

Geçmiş olsun canm şekerin oldugunu nerden biliyorsun canm bnm annemde şeker var oyuzden bnde şeker yüklemesi yaptrmayi düşünüyorum kacinci haftada yapiliyo bu test bilgin varmi
Ilk gebeligimde çıkmışti canim. Simdi de bilmiyorum var mi yok mu ama oyle tahmin ettim. Sanirim 24. Haftadan sonra yapiliyordu

Gecmis olsun canim ya. Sükur ki cok fazla bişeyleri yokmuş

:KK57: Çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Bir sadaka ver canım hatta.

Yıllar önce benim kardeşim daha 1-2yaşındayken babamla birlikte amcamın arabasında kaza geçirmişlerdi yine böyle taklalı filan. Hiçbirşey olmadan çıktılar. Ama o akşam ezan saati bizim kapı çaldı, yaşlı siyah sakallı bi dilenci geldi annem de bozuk param yok ki dedi. Adam da o zaman ekmek ver ekmek de mi yok dedi annem ekmeği verdi adam gitti. Sonra annemin aklına takılmış akşam vakti ne dilencisi bu diye sokağa çıkıp baktık diğer komşulara da gitmiş mi diye kimseye gitmemiş bi tek bize gelmiş. Aradık bulamadık :KK57: annem hala hızır geldi der, Allah bilir tabi:ıslık: diyeceğim o ki insanın aldığı bir dua olacak kötülüklere karşı gelir:KK60:

Back
X