- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.941
kızlar göbeğim çok sert benim, sizlerinde böyle mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ishalim hemde durup dururken oluyorum sende de sürekli varmı?Bende ishalim burda bir arkadas daha ayniydi.Bence bunyeyle alakali benim doktorum birsey demedi olumsuz
Bnm pek sert gibi değil ama ağrıdan sürekli sıkıyorum gibi karnımı içi ağrıyor resmenkızlar göbeğim çok sert benim, sizlerinde böyle mi?
Yaaa çok geçmiş olsun canım şu trafik kazasından çok korkarım ben ya böyle ansızın filan ço feci Allah size bağışlamış canım ya çok şükür tekrar geçmiş olsunİyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Eki Görüntüle 2045153 Gece gece nerden okudum şunu ya kanım çekildi![]()
çok çok geçmiş olsun, neyse ki kendilerinde ciddi bir şey yokmuş. ben de çok korkarım trafikten, özellikle şehirler arası yollardan çok çekinirim. sen kendini çok strese sokma yine de, bak bir şey yokmuş fazla.
Yaaa çok geçmiş olsun canım şu trafik kazasından çok korkarım ben ya böyle ansızın filan ço feci Allah size bağışlamış canım ya çok şükür tekrar geçmiş olsun
İkisi farklı mı canım nette hep aynı diye okudum önde yazıyor parantez içinde (aşağıda) yazıyor o yüzden ben aynı sandımCnm seninkinin önde olduğunu nereden çıkardın??? Plasentan aşağıda diye kesin önde olcak hali yok. Mesela benimki aşağıdaydı 16.haftada ama arkada dedi doktorum. Şimdide yukarı doğru yol almış. Yani benimde bir kürtajım var.
Çok geçmiş olsun Allah korumuş...İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Ilk gebeligimde çıkmışti canim. Simdi de bilmiyorum var mi yok mu ama oyle tahmin ettim. Sanirim 24. Haftadan sonra yapiliyorduGeçmiş olsun canm şekerin oldugunu nerden biliyorsun canm bnm annemde şeker var oyuzden bnde şeker yüklemesi yaptrmayi düşünüyorum kacinci haftada yapiliyo bu test bilgin varmi
Gecmis olsun canim ya. Sükur ki cok fazla bişeyleri yokmuşİyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Ozmn 4 hafta sonra gidecem Teşekkür ederim canm24. haftada canım.
Bnde yaptrmam lazim canm bnmde ailemde var inşallah cikmaz yaIlk gebeligimde çıkmışti canim. Simdi de bilmiyorum var mi yok mu ama oyle tahmin ettim. Sanirim 24. Haftadan sonra yapiliyordu
İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
Benim hamilelik oncesindede vardi hicbir sebep bulunamadi hasas bagirsak sendromu teshisi konuldu.şuan yine devam sabahlari ve stres anlarinda karin agrisiyla birlikte geliyorBende ishalim hemde durup dururken oluyorum sende de sürekli varmı?