- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #17.021
Neyse şu ayrintili usg yi bekleyelim bari. 6 ekim benimki. Tüh ya ben biraz uzun yolculuk yapip ailemin yaninda kalacaktim iki hafta kadar kocam asla yollamaz artik
Bizimde 6 ekim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse şu ayrintili usg yi bekleyelim bari. 6 ekim benimki. Tüh ya ben biraz uzun yolculuk yapip ailemin yaninda kalacaktim iki hafta kadar kocam asla yollamaz artik
İyi geceler kızlar moralim çok bozuk. Abim bugün askere gidiyordu. Eşim ve kuzenimde onu arabayla manisa alaşehire götürücekti yolda trafik kazası geçirmişler allahtan hayattalar fakat vücütlarında az hasarlar oluşmuş çok üzgünüm çoook
allahım ne çok değişti herkesin cinsiyet :) valla içimi korku kaplıyor böyle duydukça :)Selam kızlar
Benim yavru son durumda kıza döndüerkek denildiğinde hiç heyecanım yoktu şimdi bi panik oldum kız çocuğu büyütmek farklıdır illa ki,oğlumdan sonra zorlanmam inşallah,deneyimli kız anaları tecrübelerinizi paylaşın bizimle de
![]()
Sağol canım ben hep kız istiyordum ama daha zor olacağını düşünüyorum niyeyseallahım ne çok değişti herkesin cinsiyet :) valla içimi korku kaplıyor böyle duydukça :)
gözün aydın mı diyeyim sana da bilemedim ama bence gözün aydın :):)
Aynen canm yarin hastane konturolum var yarn danisicam doktorumla bakalim onerecegi bi doktor varmibende zaten o yüksek nabız panik atak belirtisi diyecektim. daha önceden de söylemiştim sana çok evhamlısın diye. bence de kendine bir zarar vermeden yardım alman lazım.yüksek nabız yüksek tansiyon stress ne hamilelikte ne de normalde iyi değil.
Ya bn kendim bakiyorum gayet normal hatta buyuk gibi ama iste herkes ayri gozle bakiyo demkki canmO zaman benimkini görseler sen hamile değilsin diyecekler brnden çok daha büyük senın ki .20+1 im bende
Erkek cocuk gobegi sivri olur diyorlar bu dogrumu canmTabi canım benim önce ki hamileliğim ile bu hamileliğim bile farklı birbirinden herkes bir olmaz ki
Saol canm ya bisyi kafamdan siliyom baska bsy buluyorlarYooo gayet normal... benimde küçüktü. Hatta 8 kilo aldım 65 'le dopum yaptım. Sonuç 3 hafta erken doğan ama 3600 sağlıklı bir bebek. Takma kafana kimseyi.. onlar hep derler bişeyyy
Ozmn hic sknti etmicem tatlimBeni görseler ne derler acaba hala dümdüz![]()
Aa hadi bakalim canim benim sabah 9.30 da randevum. Insallah hayirli guzel haberler aliriz stres yapmamak elde değil şu günü de bi atlatsak...Bizimde 6 ekim
Ben dee oğlumdan sonra kız bekliyorum nasıl olcak bakalımSelam kızlar
Benim yavru son durumda kıza döndüerkek denildiğinde hiç heyecanım yoktu şimdi bi panik oldum kız çocuğu büyütmek farklıdır illa ki,oğlumdan sonra zorlanmam inşallah,deneyimli kız anaları tecrübelerinizi paylaşın bizimle de
![]()
Erkek cocuk gobegi sivri olur diyorlar bu dogrumu canm
Dogru sanirim canim benim hala belim ince ve karin kenarlari da boş sadece yumurta seklinde öne büyüyor.Erkek cocuk gobegi sivri olur diyorlar bu dogrumu canm
Valla yuzumu guldurdun canm ya inşallah cocugumda bnm gibi pimpirikli olmazcanım herkesin göbeği bambaşka olabilir, iç karınla alakalı bir şey. girip içine mi bakmışlar da karnının boyutuna karar veriyorlar.
sen her gün kendine dert etcek bişi buluyorsun, gerginlikten çocuğun saçları diken diken çıkacak![]()
Bnmkide ayni senin dedigin gibi canm yumurta şeklinde demk doğruymuşDogru sanirim canim benim hala belim ince ve karin kenarlari da boş sadece yumurta seklinde öne büyüyor.
Bu sene ne çok erkekten kıza dönen varSelam kızlar
![]()
Ben oğlumda çok rahattım. Bunda daha zor oldu. Arada bide düşük olunca tabi yaşla da ilişkili olabilirikincide rahat oluruz sanki. tecrübeliyiz en azından
O kahverengi çizgi doğumdan sonra kaybolscakyaa. benim karın bölgemde biraz yağlanma vardı. o yüzden henüz çatlama yada belirtileri yok. sadece alt bikini bölgesinden göbeğe kadar kahveli bir çizgi var
teşekkürler
Aslında normal doğum ücretini arttırmak yerine sezeryanı düşürselermişacıbademde normal doğumda sezeryanda aynı fiyat. özel hastane para için sezeryan yapıyor algısını yıkmak için bu fiyatlamayı seçmişler. zaten acil durum olmadıkça tercih edilmiyor sezeryan dedi görevli.