2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar
Benim yavru son durumda kıza döndü:KK36:erkek denildiğinde hiç heyecanım yoktu şimdi bi panik oldum kız çocuğu büyütmek farklıdır illa ki,oğlumdan sonra zorlanmam inşallah,deneyimli kız anaları tecrübelerinizi paylaşın bizimle de :KK5:

Selam kızlar
Benim yavru son durumda kıza döndü:KK36:erkek denildiğinde hiç heyecanım yoktu şimdi bi panik oldum kız çocuğu büyütmek farklıdır illa ki,oğlumdan sonra zorlanmam inşallah,deneyimli kız anaları tecrübelerinizi paylaşın bizimle de :KK5:
allahım ne çok değişti herkesin cinsiyet :) valla içimi korku kaplıyor böyle duydukça :)
gözün aydın mı diyeyim sana da bilemedim ama bence gözün aydın :):)

allahım ne çok değişti herkesin cinsiyet :) valla içimi korku kaplıyor böyle duydukça :)
gözün aydın mı diyeyim sana da bilemedim ama bence gözün aydın :):)
Sağol canım ben hep kız istiyordum ama daha zor olacağını düşünüyorum niyeyse :KK51:kimlerin değişti ki takip edemedim son dönemde burayı

bende zaten o yüksek nabız panik atak belirtisi diyecektim. daha önceden de söylemiştim sana çok evhamlısın diye. bence de kendine bir zarar vermeden yardım alman lazım.yüksek nabız yüksek tansiyon stress ne hamilelikte ne de normalde iyi değil.
Aynen canm yarin hastane konturolum var yarn danisicam doktorumla bakalim onerecegi bi doktor varmi

Selam kızlar
Ben dee oğlumdan sonra kız bekliyorum nasıl olcak bakalım :p

canım herkesin göbeği bambaşka olabilir, iç karınla alakalı bir şey. girip içine mi bakmışlar da karnının boyutuna karar veriyorlar.

sen her gün kendine dert etcek bişi buluyorsun, gerginlikten çocuğun saçları diken diken çıkacak :halay:
Valla yuzumu guldurdun canm ya inşallah cocugumda bnm gibi pimpirikli olmaz:KK45::KK53:

Selam kızlar
Bu sene ne çok erkekten kıza dönen var
Seninle aynıyız hem dönme konusunda hem de benim de oğlum var

acıbademde normal doğumda sezeryanda aynı fiyat. özel hastane para için sezeryan yapıyor algısını yıkmak için bu fiyatlamayı seçmişler. zaten acil durum olmadıkça tercih edilmiyor sezeryan dedi görevli.
Aslında normal doğum ücretini arttırmak yerine sezeryanı düşürselermiş :-)

Back
X