2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eki Görüntüle 2051199 Kızlar şu battaniye kundaktan almayı düşünüyor musunuz ? Bebiş içinde kaybolmaz değil mi kışın sıcak tutar gibş geldi aşıya hastaneye filan giderken ama bilemedim :KK64:
Ben ilk oğlumda benzer bir battaniye aldım ve çok kullanışlı olmustu şimdi aynı battanıyeyı ikinci ogluşumda da kullanacagım

Gunaydin kizlar ya hep kız ismi önerileri var erkek anneleri neler düşünüyor:KK64:
Benim kızım olacak canım ama yakın zamanda eşimin patronunun oğlu oldu ve doruk koydular güzel isim bence ondan hariç toprak,arden,ateş,çınar(kuzenimin oglu),rüzgar,kuzey,cesur aklıma gelenler bunlar erkek olsaydı bu isimlerden birisini verirdim oğluma kesin.ben netten baktım kızım için hala kararsızim 4 bucuk ay falan var daha ama isimlerle beraber anlamları da yazıyor ben öyle baktım anlamı da önemli bence ama isminin özelliğini taşır kısmını pek kafana takma bence rahat ol....

Benimki de yarına kaldı, doktorun acil operasyonu çıkmış :) senin ki ertelenir de benimki ertelenmez mi :)

Kaderdasim benim :) en azindan 1 gun benimki 2 hafta sallandi :/

Efsunda güzel isim kızım için onu da dusuneyim ben sakıncası yoksa :)

Yok.kiz ne sakincasi olacak :)
Bence cok guzel bir isim. Kayrayida aslinda unisex diyorlar ama benim tanidigim butun kayralar erkek :)

Kaderdasim benim :) en azindan 1 gun benimki 2 hafta sallandi :/

Yok.kiz ne sakincasi olacak :)
Bence cok guzel bir isim. Kayrayida aslinda unisex diyorlar ama benim tanidigim butun kayralar erkek :)

Cinsiyet dışında her şeyimiz aynı gidiyor :halay:

Bu arada senin göbik çıktı mı? Ve hareketleri hissediyor musun artık?

Benim kızım olacak canım ama yakın zamanda eşimin patronunun oğlu oldu ve doruk koydular güzel isim bence ondan hariç toprak,arden,ateş,çınar(kuzenimin oglu),rüzgar,kuzey,cesur aklıma gelenler bunlar erkek olsaydı bu isimlerden birisini verirdim oğluma kesin.ben netten baktım kızım için hala kararsızim 4 bucuk ay falan var daha ama isimlerle beraber anlamları da yazıyor ben öyle baktım anlamı da önemli bence ama isminin özelliğini taşır kısmını pek kafana takma bence rahat ol....
Sagol canim kolay karar verilmiyor gercekten.. Bakalim insallah guzel ve anlamli isimler koymayi basarabiliriz cocuklarimiza :)

Benim göbek belli oluyor artık, söylemesem de hayırlı olsun diyor insanlar :) hareketlerde başladı, sanki içerde dönüyor hiç durmadan :)
yok göbek yok bende. yada var olan göbek ancak daha doldu :D hareketleride hissediyorum sanırım. arada sanki vuruyor ben burdayım diye :D ama eşime denk gelemedi hala.

Back
X