2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ciktim ultrasondan. Haberler iyi mi kotumu bilmiyorum. Rahim agzi kisaligim 3.1 e dusmus progrstan basladi doktor birde haftalik proliton. Ayrica bende pihtilasma riski varmis. Tahlil yaptiracagim. Tahlil sonuna kadar aspirin verdi 3 haftada cikacak sonucu. Pihtilasma varsa igneye gececegim. Bebekte herhangi bir sikinti cikmadi allahtan.gerçi bu kadarida yetti bana Sahsen moralim bozuldu. Bilemiyorum gerisini simdilik...

Geçecek inşallah canım gönlünü ferah tut :anneadayı:

Bende yarının stresine bugünden girdim kızlar 9 saat dersim var ve öğle arası da yemekhane nöbetim var yani 5 dkk bile oturamayacağım ne yapacağım hiç bilmiyorum:işsiz: neden ev hanımı değilim diye düşünüyorum bazen :halay:
Ah benim pazartesim sanki
Kolay gelsin canı.m Her fırsatta otur dinlen

En son olcum. 3.6 imis 2 hafta önce. Muhtemelen tasinma sirasinda yoruldugum icin kisalmis. Kisalir uzar degisir o dedi.Pihtilasmayi b hcg mom degerine bakarak anladi. Dusukmus deger. Ama bu tahlili ben yaptirali uzun zaman oldu kendi doktorum yorum yapmamisti. Neden 1 ay sonra bunu dusuk bulup tahlile yoneltti bilmiyorum. 3 hafta sonra sonuca gore karar verecek.

benim 3.5 lerden progestanla 4.8 lere çıktı, üzme kendini. artık birazcık yatacaksın. nasıl olsa alışverişleri bitirdin :)
ikili testteki değere göre yani, benim de düşüktü o. ama ben zaten kullanıyorum diye bir şey demediler belki de.

benim 3.5 lerden progestanla 4.8 lere çıktı, üzme kendini. artık birazcık yatacaksın. nasıl olsa alışverişleri bitirdin :)
ikili testteki değere göre yani, benim de düşüktü o. ama ben zaten kullanıyorum diye bir şey demediler belki de.
Sanirim oyle ama neden 2 ay sonra bu deger icin bir seyler yapmaya basladim.onu anlayamadim.

Doktor kontrolleri iyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın darısı hepimizin başına (bemimde bugün çok heyecanlıyım). Olumsuz haber alan arkadaşlarım Allah inşallah hayra çevirssin canınızı sıkmayın iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Back
X