- Emoji Skoru
- 1.266
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.461
Iyi yapmışsın canım bizim De ihtiyaçlarımız var sonuçta :))Bugün alışveriş yaptım ama bebeğe değil kendimekışlık bişey lazımdı napiim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmışsın canım bizim De ihtiyaçlarımız var sonuçta :))Bugün alışveriş yaptım ama bebeğe değil kendimekışlık bişey lazımdı napiim
![]()
AA ismimi cansın ilk defa duydum güzelmişEki Görüntüle 2054000
sonunda yukleyebildim .fistigima elleerimle.yaptigim kaapi susumuz:)
tesekkur ederim :)AA ismimi cansın ilk defa duydum güzelmiş
Kapı süsü Harika eline sağlık
Ben ciktim ultrasondan. Haberler iyi mi kotumu bilmiyorum. Rahim agzi kisaligim 3.1 e dusmus progrstan basladi doktor birde haftalik proliton. Ayrica bende pihtilasma riski varmis. Tahlil yaptiracagim. Tahlil sonuna kadar aspirin verdi 3 haftada cikacak sonucu. Pihtilasma varsa igneye gececegim. Bebekte herhangi bir sikinti cikmadi allahtan.gerçi bu kadarida yetti bana Sahsen moralim bozuldu. Bilemiyorum gerisini simdilik...
Ah benim pazartesim sankiBende yarının stresine bugünden girdim kızlar 9 saat dersim var ve öğle arası da yemekhane nöbetim var yani 5 dkk bile oturamayacağım ne yapacağım hiç bilmiyorumneden ev hanımı değilim diye düşünüyorum bazen
![]()
tesekkur ederim :)
abisi Can kardesi Cansın olsun istedik :)[/QUOTE
Bende Cansın ve Kansın diye ikizler duymuştum çok güzel bir isim Cansın :) adıyla yaşasın
En son olcum. 3.6 imis 2 hafta önce. Muhtemelen tasinma sirasinda yoruldugum icin kisalmis. Kisalir uzar degisir o dedi.Pihtilasmayi b hcg mom degerine bakarak anladi. Dusukmus deger. Ama bu tahlili ben yaptirali uzun zaman oldu kendi doktorum yorum yapmamisti. Neden 1 ay sonra bunu dusuk bulup tahlile yoneltti bilmiyorum. 3 hafta sonra sonuca gore karar verecek.
Sanirim oyle ama neden 2 ay sonra bu deger icin bir seyler yapmaya basladim.onu anlayamadim.benim 3.5 lerden progestanla 4.8 lere çıktı, üzme kendini. artık birazcık yatacaksın. nasıl olsa alışverişleri bitirdin :)
ikili testteki değere göre yani, benim de düşüktü o. ama ben zaten kullanıyorum diye bir şey demediler belki de.
Sanirim oyle ama neden 2 ay sonra bu deger icin bir seyler yapmaya basladim.onu anlayamadim.
Evet suphelenmedi sanirim. Haftaya kontrolde soracagim bu durumu kendisine.o zaman senin doktor şüphelenmedi herhalde.
Evet suphelenmedi sanirim. Haftaya kontrolde soracagim bu durumu kendisine.
Valla bilmiyorum.kafam bi.milyon. en iyisi yatip uyumak ama uykuda tutmuyor.benim de düşüktü ama bir şey demediler, belki perinatolog fazla pirpirik davranmıştır.
Demek ki eski tahlilleri de götürmekte fayda var çok sasirdim umarim tahlil sonrası sorun çıkmaz.Eski tahlillerime bakti. Ama kendi doktorum daha ince boyle birsey gormemisti. Ultrason sonucunda yazmis rapora pihtilasma icin tahlil yapilmasini.
ilk 3 aylık ultrason görüntülerini de istemişlerdi benden.Bana getirmem gereken ikili tarama testi sonucunu söylediler sadece.