2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende de var alerjik astim 2 de kedi var. Ilk baslarda surekli oksuruyordum ama zamanla gecti. Artik sabaha kadar suratimda yatip uyuyor birsey olmuyor.
özellikle kedi köpek tüğü ve yer fıstıgına alerjisi cıktı cnm testte daha 4 yasında kronik bronsiti de var zaten cok cekiyo özellikle kısın yavrum şikayetlerini dahada arttırmak istemiyorum ama sokakta görüp besliyoruz evimizin yakınındaki parkta beslediğimiz kedilerimiz var onlar için mama hazırlıyoruz beraber 7 yasından sonra koruyucu ilac baslayacagız dahada hafifler dedi dr umuz inşallah o zamana kadar sikayetimiz gecerse sahipleneceğiz bizde :)

özellikle kedi köpek tüğü ve yer fıstıgına alerjisi cıktı cnm testte daha 4 yasında kronik bronsiti de var zaten cok cekiyo özellikle kısın yavrum şikayetlerini dahada arttırmak istemiyorum ama sokakta görüp besliyoruz evimizin yakınındaki parkta beslediğimiz kedilerimiz var onlar için mama hazırlıyoruz beraber 7 yasından sonra koruyucu ilac baslayacagız dahada hafifler dedi dr umuz inşallah o zamana kadar sikayetimiz gecerse sahipleneceğiz bizde :)
oii yerim ben onu inş düzelir en kısa zamanda

sizinki baya ileri o zaman. bende kokuya deterjana vs alerji yapıyorum. nevresimlerimi normal bi deterjanla yıkarsam sabaha kadar tıkanıyorum. kriz geliyor.
Çok teşekkür ederim bilgi için.
rica ederim.

Hayırlı cumalar hanımlar heo yuzumuz gülsün bol bebiş hareketli gunumuz olsun ayrintilı uktrasonu iy gecen herkese maşallah diyorum. Kucuk problemler icinde acil şifalar diliyip hepinizi kucaklıyorum:KK200:
Kediş kopisler icinde saglık diliyorum hassas anneler:dua:

Evet iki haftadr gun sonuna dogru sertleşme oluyo sabahlari bom boş ama yürüdüğüm yoruldugum zmn gun icinde de oluyor demkki bebis buyuyo ondandr insallah:emir_bebek:

Anne yorulduğu zaman vücut progeston üretip bebeği korumaya alıyormuş,doktor normal bir durum dedi :anneadayı:

eşim moralim düzelsin kafam dağılsın diye imalatcılara gıtmıs bunları atmıs
sizce hangisi daha uygun olur büyük olanlar 12 yasına kadar kullanılıyormus ama 12 yasında yere yakın yatmak ıster mi bilemedim
bir de calısma masası falan eklenır 10 yasta falan buyur bebek odası kalmasın dıye dusundum kucukler de 6-7 yasa kadar kullanılıyormus
ev gıbı arkası panoluyu begendım tabı rengı harıc beyaz dusunuyorum acaba hangısı kullanıslı olur kı bılenınız kullanannız var mı

Eklentiler

• IMG_4807.webp
    IMG_4807.webp
    16 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4808.webp
    IMG_4808.webp
    15 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_4811.webp
    IMG_4811.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4812.webp
    IMG_4812.webp
    15 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4813.webp
    IMG_4813.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
kızlar bizim kayınpeder kartı alın istediğinizi alın demiş :KK70: tabi bunu duyunca benim gözlerimden dolar işaretleri oluşu verdi
bebek arabası anakucagını eltim verecekmiş
sizce neler alayım elektronikleri aradan cıkartayım diyorum
kartı da bi daha alamayacağımızı düşününce Allah ne verdiyse alayım diyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
dedecik dedecik diye :KK70::KK70::KK70:
Elektronik deyince ateşölçer,bebek telsizi ,elektrikli salıncak ve pompa geldi aklıma ama bunların yanında anakucağı salıncak hatta oda takımını alabilirsin:) Maşallah dedeye Allah razı olsun:)

valla kızlar kilo konusunu hiç dert etmeyin demin potun kralını kırdım. şuan yerin dibinden bildiriyoeum durumu :D demin bir kadın geldi müşteri baktım karnı burnunda. ay dedim buyrun oturun. ayakta kalmayın bende hamileyim falan. dedim doğum yakın heralde. yok dedi daha 4. aya yeni girdik. oha dedim yanlışlıkla.sonrada kıvırayım diye uğraşırken iyice sıvadım. ikiz falan mı dedim. yok dedi.seninki kaç aylık diyo dedim 5,5 artık 6 ya gircez yakında :D hıı dedi kadın :D:D
ama bir göbek vardı kadında sanırsın 5 i 1 yerde.

Elektronik deyince ateşölçer,bebek telsizi ,elektrikli salıncak ve pompa geldi aklıma ama bunların yanında anakucağı salıncak hatta oda takımını alabilirsin:) Maşallah dedeye Allah razı olsun:)
anakucagımızı eltımız verecek diğerlerini not aldım cnm telsız ve kamera ates olcer salıncak dusunuyorum bakalım
cok tesekkur ederm

valla kızlar kilo konusunu hiç dert etmeyin demin potun kralını kırdım. şuan yerin dibinden bildiriyoeum durumu :KK70: demin bir kadın geldi müşteri baktım karnı burnunda. ay dedim buyrun oturun. ayakta kalmayın bende hamileyim falan. dedim doğum yakın heralde. yok dedi daha 4. aya yeni girdik. oha dedim yanlışlıkla.sonrada kıvırayım diye uğraşırken iyice sıvadım. ikiz falan mı dedim. yok dedi.seninki kaç aylık diyo dedim 5,5 artık 6 ya gircez yakında :KK70: hıı dedi kadın :KK70::KK70:
evet o kadın benim :KK70::KK70::KK70: bende 5.5 dıyınce ikizmi diyorlar :D

anakucagımızı eltımız verecek diğerlerini not aldım cnm telsız ve kamera ates olcer salıncak dusunuyorum bakalım
cok tesekkur ederm

evet o kadın benim :KK70::KK70::KK70: bende 5.5 dıyınce ikizmi diyorlar :KK70:
kız yok kadın öyle böyle değildi :D:D girdiğinde dükkanda doğurmasa bari diye geçti içimden o derece :D

eşim moralim düzelsin kafam dağılsın diye imalatcılara gıtmıs bunları atmıs
sizce hangisi daha uygun olur büyük olanlar 12 yasına kadar kullanılıyormus ama 12 yasında yere yakın yatmak ıster mi bilemedim
bir de calısma masası falan eklenır 10 yasta falan buyur bebek odası kalmasın dıye dusundum kucukler de 6-7 yasa kadar kullanılıyormus
ev gıbı arkası panoluyu begendım tabı rengı harıc beyaz dusunuyorum acaba hangısı kullanıslı olur kı bılenınız kullanannız var mı
Yani canım 6-7 yaş iyi ama sonrasında gerek yok bu yataklara bence psikoloji de farklı olucak genç odası ister o zaman :)

valla kızlar kilo konusunu hiç dert etmeyin demin potun kralını kırdım. şuan yerin dibinden bildiriyoeum durumu :KK70: demin bir kadın geldi müşteri baktım karnı burnunda. ay dedim buyrun oturun. ayakta kalmayın bende hamileyim falan. dedim doğum yakın heralde. yok dedi daha 4. aya yeni girdik. oha dedim yanlışlıkla.sonrada kıvırayım diye uğraşırken iyice sıvadım. ikiz falan mı dedim. yok dedi.seninki kaç aylık diyo dedim 5,5 artık 6 ya gircez yakında :KK70: hıı dedi kadın :KK70::KK70:
sağlam pot olmuş yalnız kadın bu hırsla gidip ölüm orucuna girer :KK48: Ben ilk oğlumda 24 kilo almıştım,iç karnım dar benimde direk göbek fırlıyor,vücutda ödem tutuyor yani kilo değil ödem o_OSağlıkla gelsinler de hiç kilo almayanlarada özenmiyor değilim:oops:

kız yok kadın öyle böyle değildi :KK70::KK70: girdiğinde dükkanda doğurmasa bari diye geçti içimden o derece :KK70:
ay benim içinde öyle diyorlarmıdır acaba :D
mac de bi cocuk kac aylık demıstı ben 4 demiştim sizinki baya baya kasımda dogacak gibi masallah önden önden geliyor demişti :KK70: baya gülmüştük tabi
ya benim bildiğim önceden hamileler benim gibi olurdu fit hamilemi olurmuş hıh :lülülü:yeni moda cıktı sonra ben ve benim gibiler tontik duruyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yani canım 6-7 yaş iyi ama sonrasında gerek yok bu yataklara bence psikoloji de farklı olucak genç odası ister o zaman :)
aynen bende öyle dusundum genc odası ıster masası lazım olur vs dıye en ıyısı kucuk almak normal karyola seklınde olsaydı buyuyenden alırdım ama kucuken kendı ısını kendı yapsın ıstedıgım ıcın buna karar verdım
zaten 6 7 sene sonra degıstırırz

Back
X