2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya Sizinkiler düşünceliymiş daha bana teog a hazırlamam için 8 leri vereceklerdi ben istemedim ikinci dönem yokum bölünür iyi olmaz öğretmen değişmesi dedim. Kendileri mi siz tutmayın dediler Yoksa siz kendiniz mi ben tutmayacağım dediniz
Canım benim 2 düşüğüm var. Bu da tüp bebek. İdare bunları önceden de biliyordu. Ben dedim ki nöbet tutmasam olur mu dedim. Zaten sana yazmayacağız dediler. Sağolsunlar.

Yeni gördüm canım tamam akşam yazıcam ama bak bunu kafana takma ben takmıştım doktor çok kızdı.100de 99 kayboluyormuş zaten
Canım baştan beri o kadar çok şeyi takıntı yaptım ki :) kendimi en ufak olumsuzlukta çok yıpratıyordum. Artık takıntı yapacak yer kalmadı. Gülesim geliyor herşeye :)) psikolojim mi bozuldu nedir :KK70:

eşim moralim düzelsin kafam dağılsın diye imalatcılara gıtmıs bunları atmıs
sizce hangisi daha uygun olur büyük olanlar 12 yasına kadar kullanılıyormus ama 12 yasında yere yakın yatmak ıster mi bilemedim
bir de calısma masası falan eklenır 10 yasta falan buyur bebek odası kalmasın dıye dusundum kucukler de 6-7 yasa kadar kullanılıyormus
ev gıbı arkası panoluyu begendım tabı rengı harıc beyaz dusunuyorum acaba hangısı kullanıslı olur kı bılenınız kullanannız var mı
Bence üst çatı olmayan var o olsun. Hani arkasında ev detayı var. O güzel. Çünkü diğerlerinde çocuklar az büyüyünce o korkulukları tutup sallanıyorlarmış :)))))

Kizlar ya bu bi tarafta toplanip sertlesme olayi ben de cok oluyo. Dr uma da soyledim suyumun cok olmasina bağladı. Ama ben oldukca endisleniyorum burada da iyi degil falan diye konusuldukca iyice endiseleniyorum:110:

Canım benim 2 düşüğüm var. Bu da tüp bebek. İdare bunları önceden de biliyordu. Ben dedim ki nöbet tutmasam olur mu dedim. Zaten sana yazmayacağız dediler. Sağolsunlar.
Anladım canım allah yavrunu sana bağışlasın zor şeyler yaşamışsın yani tutmaman gerekiyor zaten ama yine de bazen anlayışsız olanlar oluyor iyilermiş Sağolsunlar :)

Kizlar benim son 3-4 saattir sol kalcamda asiri agri ve batma var yuruyemiyorum.internette sol kalca agrisi diye yazilar var oluyormus genelde ve doguma kadar gecmiyormus. Boyle olursa ne yuruyus yapabilirim ne disari cikabilirim. Boyle bisey yasayan var mi?

Kizlar benim son 3-4 saattir sol kalcamda asiri agri ve batma var yuruyemiyorum.internette sol kalca agrisi diye yazilar var oluyormus genelde ve doguma kadar gecmiyormus. Boyle olursa ne yuruyus yapabilirim ne disari cikabilirim. Boyle bisey yasayan var mi?
Bn varim canm bugun hastaneye gittim sol kasigimda batma sanci var hereket edemiyorum dedim idrar kültürü istediler ulstrasonda bsy cikmadi ama idrar yolu enfeksiyonundan olAbilir dedi

Bende 1 kg filan aldım sanırım Kızlar inşallah bebek alıyordu endişeleniyorum salı günü ayrıntılı ultrason var

Bn varim canm bugun hastaneye gittim sol kasigimda batma sanci var hereket edemiyorum dedim idrar kültürü istediler ulstrasonda bsy cikmadi ama idrar yolu enfeksiyonundan olAbilir dedi
Ama benim karin agrisi gibi kasikta degil, kalcada tam yani cok afedersin popoda :KK43:

Back
X