- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.941
Kızlar kız ismi önerilerinize açığım mpdern anlamı güzel isimler tercihimdir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yaptırmayı düşünüyorum. biraz masraflı ama değer bence.
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama fiyatları hiç araştırmadım henüz. Ne civarda?
Biz zaten her şeyi dondurup saklar olduk, oğlumun kardeşleri de memorial da donmuş şekilde bekliyor :)
Benim cinsiyet hala net degil bende tanıdığımız birinin erkek cocugu emziriyordum ama solda baya emiyor cocuk agzından bir cıkardım süt doldu her yer sol erkek derler sag kız bilemedim ben hazırlık yapmadım hala doktor netleştirelim ögle demiştiRüyamda bebişi bir emziriyordum kızlar sağı emiyodu ama solu almıyordu sonra bir sıktım sol göğsümü süt ekşimiş orda onsan emmiyormuş![]()
Ben aldım cnm artık heryer pembiş oldu kızımın odasının renk tonu değişmedi çok güzel oldu ama isim bulamıyorum bir türlüBenim cinsiyet hala net degil bende tanıdığımız birinin erkek cocugu emziriyordum ama solda baya emiyor cocuk agzından bir cıkardım süt doldu her yer sol erkek derler sag kız bilemedim ben hazırlık yapmadım hala doktor netleştirelim ögle demişti
Sırt agrılarım başladı kasıklarım kalçam vs sanki böyle tutulmuş gibi oluyor bi yerden kalkacağım zaman .)Zorlama derken, neler bekliyor bizi iki hafta sonra?
Ayrintilida soylemedi mi canim cinsiyeti?Benim cinsiyet hala net degil bende tanıdığımız birinin erkek cocugu emziriyordum ama solda baya emiyor cocuk agzından bir cıkardım süt doldu her yer sol erkek derler sag kız bilemedim ben hazırlık yapmadım hala doktor netleştirelim ögle demişti
bazıları hindistancevizi yağını öneriyor. silmende gerekmiyormuş emzirmeden önce ama güvenemedim. neticede ilk 1 yıl bebeğe su bile vermiyorsun ama ağzına yağlı emmeyi dayıyorsun. kremlerde ne kadar silmenize gerek yok denilse de bana pek güven vermiyor. kalkan daha mantıklı geliyor.
ay çok güldüm kız buna
sen resmen çocukların turşusunu kurmuşsun
kordonkanı bankası diye bir yer var ilk başlangıç yaklaşık 5000 lira sonra yıllık 180 euro.
acıbademlab ile görüşmedim henüz. onlarda yapıyor.
avent silikon ama. burada ki ürünün özelliği gümüş olması. gümüş hem antibakteriyel hemde yara iyileştirme özelliği var. bende biraz gereksiz olduğunu düşünmüştüm ama yaralarda yanıklarda kullandığımız silverdin bile gümüş içeriyor. adı üstünde silverondan acaba mı diyorum. çünkü etrafımda göğüs ucu yarasından sürünen acı çeken bebeğini emziremeyen arkadaşlarımı gördükçe aman neye para vermedik bunu da alalım bulunsun ne oalcak demek geçiyor içimden..
Kızlar kız ismi önerilerinize açığım mpdern anlamı güzel isimler tercihimdir![]()
Sırt agrılarım başladı kasıklarım kalçam vs sanki böyle tutulmuş gibi oluyor bi yerden kalkacağım zaman .)
Bebek açısından da mutlaka koku değişimi oluyormuş. Sütün ve annenin kokusunu ararken o koku memeden uzaklaştırabiliyormuş. Emzirme kursunda böyle dediler.
Hahahaaa, tüp bebek olunca böyle işte. Aslında bence yumurta ve sperm dondurmak da çok önemli bir şey.
Ben de memorial a sorayım bakayım, biz zaten embriyolara ödeyeceğiz, bir de kordona öderiz. Belki kampanya yaparlar![]()
Ben de alacağım galiba, bir arkadaşım Yen'i Doğum yaptı 4 gün önce. Almayı düşünüyor, alır da faydasını görürse haber veririm.
Sağol canım teşekkür ederimN 11 ve gittigiyor onermem mobilyada. Ama hepsiburadadan alabilirsin.
Tatlım mobilyada internete güven olmaz bence, bütçen ne mertebede?
bende eskişehirliyim. ben pretty bebeden aldım. 3600 lira tum oda. ama daha uygun ürünleride var. bir bak istersen.Canım 3 kapaklı dolap büyüyen beşik şifonyer eskişehirde 3 milyardan başlıyor internette 1500 gibi falan napsam karar veremedim
Ayrıntılıya gerek yok dedi doktorum benim yaptırmadım bende cnmAyrintilida soylemedi mi canim cinsiyeti?
Ayrıntılıya doktorum gerek görmedi girmedim bende 400 tl diye.Ben aldım cnm artık heryer pembiş oldu kızımın odasının renk tonu değişmedi çok güzel oldu ama isim bulamıyorum bir türlü
Sen ayrıntılıya girmedin mi netleşmesi lazım artık
yok artık. ayrıntılı belkide en önemli test nasıl gerek görmedi.Ayrıntılıya doktorum gerek görmedi girmedim bende 400 tl diye.
Keşke netleşse
Benim arkadaşa da önermemiş. Ben görebiliyorum demiş.yok artık. ayrıntılı belkide en önemli test nasıl gerek görmedi.