• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayni sanci bndede var canm iki gun once bayilicak kadar olsun erken dogum diye korktum cok şükür bsy yokmus bu aydan sonra bu agrilar oluyormus artk geceleri bel agrisindan uyuyamıyorum
Ya bende de oluyor baya korkuyorum bende normal demekki kendi doktoruma gidince soracağım mutlaka

Hastanede sira bekliyorum canm dahiliye bolumune sevk etti doktorum diyet listesi yapilicakmis siram gelsede ogrensem bana 75grmlik yapildigi icin 100 lu yaptrmaya gerek yok denildi sen 50 yaptrdigin icin 100 lu istendi demekki 50 li sonucu kac cikmisti eger 200den yuksek ciktiyse insülin ignesi yapilicakmis 200den kucukse diyet uygulanicakmis korkmaya gerek yok diyet yapicaksin o kadar dedi doktor insallah bu seferki testin iyi cikar canm
150 cikmis degerim ins yarin daha dusuk cikarr in senin de degerin duser Allahim saglikla saglikli bebekler dogurmayi nasip eder doktordan cikinca sonucu bildirirsen sevinirim

Hastanede sira bekliyorum canm dahiliye bolumune sevk etti doktorum diyet listesi yapilicakmis siram gelsede ogrensem bana 75grmlik yapildigi icin 100 lu yaptrmaya gerek yok denildi sen 50 yaptrdigin icin 100 lu istendi demekki 50 li sonucu kac cikmisti eger 200den yuksek ciktiyse insülin ignesi yapilicakmis 200den kucukse diyet uygulanicakmis korkmaya gerek yok diyet yapicaksin o kadar dedi doktor insallah bu seferki testin iyi cikar canm
150 cikmis degerim ins yarin daha dusuk cikarr in senin de degerin duser Allahim saglikla saglikli bebekler dogurmayi nasip eder doktordan cikinca sonucu bildirirsen sevinirim

Buna da şükür artık en azından derman var canim 3 ay tutacaksın kendini artik. Normalde şekerli şeyler çok yiyormuydun bu yüklemeyi yapmadan önce
Evet uc ay sabredicem yok canm hic tatliyla aram yoktu ama sekerim yuksek ciktigini ogrendikten sonra cok ama cok canm tatli istiyo dun dayanamayp yedim insallah Allah sabr guc verir de diyetimi yapabiliym

Evet uc ay sabredicem yok canm hic tatliyla aram yoktu ama sekerim yuksek ciktigini ogrendikten sonra cok ama cok canm tatli istiyo dun dayanamayp yedim insallah Allah sabr guc verir de diyetimi yapabiliym
Yasak olunca insanın aklına daha çok gelir zaten. Amin canım ya yaparsın bebek iyi olsunda insan herseye katlaniyor

Yasak olunca insanın aklına daha çok gelir zaten. Amin canım ya yaparsın bebek iyi olsunda insan herseye katlaniyor
İnsallah canm sende icini ferah tut bnde şekerim ciktigini ofrenince cok stres yaptim bebegim hic herek etmedi yada bn hissetmedim bugun doktorumu aradim stres yaparsan bebegi zorlarsin dedi Allaha sukur caresi olan seyler bunlar Allah dermansz dert vermesin amin

Ben iğneyi oğlumda hiç bırakmadım hatta doğumdan sonra 10 gün devam ettirdi bana doktorum bunda nasıl olcak bilmiyorum devam

Back
X