- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #22.201
Aradim canim. Dis lab.ile gorusup doneceklerdi. Bekliyorum hala.Canım telefon et istersen, onayda bekliyorsa göremeyebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradim canim. Dis lab.ile gorusup doneceklerdi. Bekliyorum hala.Canım telefon et istersen, onayda bekliyorsa göremeyebilirsin.
Canim ben bugn devlet hastanesinde yaptirdim ama tavsiyem ac git ben ilk yuklemede tok gitmistim degerim yuksek cikti bugun 12 saatlik açlikla gittim çok şukur degerlerim normaldikızlar şeker yüklemesi yaptırcam ama devlet hastanesine gitsem yaparlar mı
Benim aile hekimliğimde yapıldı canim aile hekimi hemşirene sor Bi istersenkızlar şeker yüklemesi yaptırcam ama devlet hastanesine gitsem yaparlar mı
Ya canım inşallah tekrarlamaz seninki De benim ki de geçer inşallah çünkü erken doğumu tetikliyormusBenim mide bulantısı ateş baş ağrısı şeklinde çıkmıştı. 5gün antibiyotik kullandım o dönem geçti, tekrar test yaptırdığımda üreme yoktu lökosit de 9-10 filandı. Ben baya da su içiyorum o dönemden beri. Hatta kan testimde bir iki değer düşük yüksek çıktı netten baktım fazla sıvı alımından yazıyordu. Bendeki enfeksiyon kronikleşme yolunda. Geçti tekrarladı.
Burda bir arkadaşımızın da öyle canım, dinlenerek geçiriyor hamileliğini. Dünyanın sonu değil, sadece normal doğuma engel diye biliyorum.
Nasıl bir sancı canım adet gibi mi onu keşke doktora sorsaydin benim bir fikrim yok ama kullananlar vardır mutlakakızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
daha önce hep fitil olarak alıyordum gene fitil olarak alsam bu haftalarda birşey olurmu.ağızdanmı alayım sizce.
Benim sonuclarin 5 kasimda cikacagini soyluyorlar :/
Evet canımm adet sancısı gibiNasıl bir sancı canım adet gibi mi onu keşke doktora sorsaydin benim bir fikrim yok ama kullananlar vardır mutlaka
Bilmiyorum. Telefondaki kiz 24 une kadar cikacaklar ic lab sonuclariydi sizin genetik testleri ankaraya yolladik dis laba dedi. 5 kasimda cikar dedi. Artik bitecek en azindan iyo kotu sonuc belli olacak diye seviniyordum 10 gun daaha bekleyecegim demekki.
Ay kaşınıyor mu bunlar ne alakao kadar da bekledin.
bende de oluyor resmen adet ağrısı doktor normal dedk her seferin de genişliyor bebek büyüyor rahme baskı yapıyor dedi hatta kuku ağrım içinde kafası asagiya dondu ondan dediay canım nasıl rahatladım inanamazsın bende öyleyim aynı regli gibi diyorum erken dogummu:)
demek normal.bebekte o sırada çok oynayamıyor sanırım.iyice telaşlanıyorum.
Canim nasıl bi sancı eğer ciddi bi sancıysa acile git nts ile baksınlarkızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
daha önce hep fitil olarak alıyordum gene fitil olarak alsam bu haftalarda birşey olurmu.ağızdanmı alayım sizce.
Canım bence kontrole git bi eminmisin ona gore ilacini alirsin sanci icin erken nts ye felan girmen gerekebilirkızlar acil yardıma ihtiyacım var.sancım oluyor doktorum progestan almamı söyledi.
Günde 1 tane sade maden suyu icebilirsin canım çok siddetliysede gavisconu dr danıs derim seni daha çok rahatlatırAyyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye
gaviskon içiyorum ben iyi geliyorAyyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye
Benimkide 6mm. Daha sonra kapanır dedi doktor. Kapanmazsa doğumdan sonra ufak bir operasyon gerekebilir dedi. Olmasa daha iyi ama olduğunda da çaresi olan bişi. Bence dertlenme hiç.%100 sağlıklı çocuğu olmayacak hiçbirimizin.öyle düşün cnmKızlar ayrıntılıya girdim bugün bebeğimin sol böbreğinde 7 mm genişleme varmış. Moralim bozuldu tabi.
Bi de bebeğim 700 grammış. Kilolu mu acaba. Sizin bebeklerinizin kilosu nasıl.
Her yandığında süt içiyorum gece sabaha kadar idare ediyor uyuyorum öyle gündüz de içiyorum yanarsa geçiyor hemenAyyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye
Ben gaviscon surup aliyorum, yoksa mide bulantisina ceviriyor.Ayyy kızlar yaa bende gaz sancısı degil de bir mide yanmasi var sanki yemek borumdan yukarı alev topu çıkıyor.. Gündüz yine dayaniyorum da gece cok fena yapıyor ya acaba sactan dolayı mı maden suyu falan mi icsem ayva ve muz yiyorum devamli bastirsin diye
Günde 1 tane sade maden suyu icebilirsin canım çok siddetliysede gavisconu dr danıs derim seni daha çok rahatlatır
Sagolun kızlar ben doktora bir sorayim bunu valla cekilecek gibi degil çünkügaviskon içiyorum ben iyi geliyor