2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
He senin daha önce mi vardı şekerin?
Yok cnm. Gebelik şekerim var. Vücut kitle endeksinde obez sınıfındayım . 167 cm boyum. Yaş 33.
Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar, önce açlık bakılıyor, 1 saat geçiyor tekrar ölçüyorlar, yine aradan 2 sat geçiyor tekrar mı ölçülüyor, 1.cisi normal çıkarsa 2.saate gerek yok mu?
Yok hepsine de bakılıyor. İlki normal çıksa bile en sonuncusu yüksek çıkabilir

Kızlar aklıma gelmişken yazayım bebişlere içi peluşlu şeyler almayın oğlum bir süre peluş ürünle kullanmadı doktor kullanma dedi çünkü derisi kuruyordu pul pul oluyordu o da peluş giysi ve battaniyelerden kaynaklanıyormuş biz peluş battaniyemize bebek nevresimi geçirmiştik :)

Bende de tam tersi canım az uyuyorum zaten normalde de çok uyuyan bir insan değilim iyice azaldı
Uykuyu severim kızımdan sonra unuttum uyumayı ama kendi istegimle degil koltukta bir anda sızıyorum boynum agrıyor sonra :) uykucu olucaz sanırım zaten cok kıpır kıpır degil ablası gibi ablası bu zamanlarda hiç uyutmazdı tekmeleriyle

İyi pazarlar anne adayları.
Bebek bakım çantası araştırıyorum 11.11 indirimi olan siteden alan var mı.
Veya farklı fikirlere açığım :KK54:

Kızlar aklıma gelmişken yazayım bebişlere içi peluşlu şeyler almayın oğlum bir süre peluş ürünle kullanmadı doktor kullanma dedi çünkü derisi kuruyordu pul pul oluyordu o da peluş giysi ve battaniyelerden kaynaklanıyormuş biz peluş battaniyemize bebek nevresimi geçirmiştik :)
Aynen hele ki alerjik bi bebek olursa eve Peluş oyuncak bile sokmamak lazım

Uykuyu severim kızımdan sonra unuttum uyumayı ama kendi istegimle degil koltukta bir anda sızıyorum boynum agrıyor sonra :) uykucu olucaz sanırım zaten cok kıpır kıpır degil ablası gibi ablası bu zamanlarda hiç uyutmazdı tekmeleriyle
E hadı inşallah uykucu olur da sende biraz rahat edersin :) ama ikinci çocukta hareketler daha az hissediliyormus diyor bazı kişiler ondan da olabilir

Çok merak içindeyim Çarşamba ölçtürtecem inşallah
Sonra sonuçları kime gösteriyoruz kadın Doğum a mı dahikiyeye mi yoksa sağlık ocağı doktor u yetiyor mu
Sağlık ocağında ölçtürdüm ben. Biraz yüksek çıktı ilk saat o dahiliye ye yönlendirdi dahiliye diyetisyene. Sonuçları son olarak kadın doğymcuma gösterdim

Kızlar bende çok tatlı Yerim her yemek sonrası canın şeker ağız kuruluğu susama da var hatta hep bublardan şüphelenerek şeker hastası olabilir miyim diye doktora gittim şeker hastası değilim
Dusuk şekerliyim
Şeker yüklemesinde de şekerim gayet iyi çıktı
İs yerinde arkadaşın gayet zayıf tatlı yemedi sağlıklı beslendi ama şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıktı bunun genetikle ve yapıyla alası var bence
Canı çok şeker isteyenin de belki şekeri dusuk olabilir
Benim yaraların iyileşmiyordu sürekli ağız kuruluğu yasıyordum uyku halı halsizlik vardı 3 sene önce doktora gittim şeker hastası miyim diye
Şeker çıkmadı san b12 vitaminim yerlerdeydi doktor dedi ki b12 eksikliği aynı belirtileri verir
Sonra iğne vuruldum ama b12 vitaminim yüklerinden diğer ay düştü sonra b12 anemisi teşhisi kondu çünkü vücudum b12 i somuruyor bildiginiz o yüzden her ay iğne vuruldum bir yıl ilk her gün her hafta dozları hariç hamile kalana kadar 2 ayda bir ölçütürup iğne vuruluyordum
Hamileyken vurulmadım aldığım vitaminde var diye ama suanda dibe çok yakın alt sinir 150 idi sanırım benim 169 çıktı ama kadın doğum doktoru bu sakınca görmedi bu değerde onu da anlamadım demek ki yeterli galiba :)
Böyle durumlar varsa şeker de çıkmıyorsa bence b12 vitamine baktırın derim

Canım sınırın altında olması sıkıntı değil sanırım ben geçen yazdı sanırım ölçtürttüm 50lerde çıktı sanırım ooo çok düşük dedim , doktor seninki yine iyi benimki sıfır dedi gönderdi beni :))))) ben gittim ilaç aldım sonra be oldu şimdi hiç bilmiyprum

Günaydın kizlar

Mide yanmasini 4. Ayda bi kac kez yasamistim ne fena bisey ya duramamistim resmen. Balli sicaga yakin süt iyi gelmisti bana. Bu aylarda bebegin saci cikmaya basladigindan olur derler ama bilemiyorum ne kadar dogru:) oyle bi durumda biseyin faydasi olur mu bilmem

Peki sirt agrisi yasayan var mi kizlar. Kizimda da bu aylarda başlamıştı. Kiz bebekte sirt agrisi oluyor demislerdi o zaman:) simdi de var demekki kizla erkekle alakasi yokmus:) gece de cok oluyo sirt ustu yatinca geciyo biraz

Benim de bel ama özellikle sırt ağrım var kolay değil 10kilo aldım ondandır benimki ama uyumak YÖK ayakta iş yapmak YÖK oturmak dikkatli çok fenayım

Günaydın kızlar aşırı uyku hali varmı sizdede vallahi bıraksalar hep uyuycam da :)

Ne güEl ya ben gece uyuyamıyorum gündüz de uykum gelmiyor
Yiyip yatmam lazım unutabilmem için ama kilo alıyorum diye onu da yapmıyorum :(

Kızlar benim şeker yüklemem 50 gr yapıldı ilk değer 177 ikinci 127 çıktı ayrıca sağlık ocağındaki dokt bi değere dd baktı son üç aylık değermiş ona göre diyete gerek yok ama dahiliye ye git dedi dahiliye diyetisyene yolladı dikkat et diyetine şekeri takip et dediler. Bir hafta kadar diyet yaptım ama ölçümler açlık gibi çok düşük çıktı her defasında. hafta sonu kadın doğum uma gittim o da diyete devam etme sadece paketli gıda ve hamur işine yüklenmezsin dedi. Kafam karıştı açıkçası diyete devam edip etmeme konusunda

Back
X