Kızlar bende çok tatlı Yerim her yemek sonrası canın şeker ağız kuruluğu susama da var hatta hep bublardan şüphelenerek şeker hastası olabilir miyim diye doktora gittim şeker hastası değilim
Dusuk şekerliyim
Şeker yüklemesinde de şekerim gayet iyi çıktı
İs yerinde arkadaşın gayet zayıf tatlı yemedi sağlıklı beslendi ama şeker yüklemesinde şekeri yüksek çıktı bunun genetikle ve yapıyla alası var bence
Canı çok şeker isteyenin de belki şekeri dusuk olabilir
Benim yaraların iyileşmiyordu sürekli ağız kuruluğu yasıyordum uyku halı halsizlik vardı 3 sene önce doktora gittim şeker hastası miyim diye
Şeker çıkmadı san b12 vitaminim yerlerdeydi doktor dedi ki b12 eksikliği aynı belirtileri verir
Sonra iğne vuruldum ama b12 vitaminim yüklerinden diğer ay düştü sonra b12 anemisi teşhisi kondu çünkü vücudum b12 i somuruyor bildiginiz o yüzden her ay iğne vuruldum bir yıl ilk her gün her hafta dozları hariç hamile kalana kadar 2 ayda bir ölçütürup iğne vuruluyordum
Hamileyken vurulmadım aldığım vitaminde var diye ama suanda dibe çok yakın alt sinir 150 idi sanırım benim 169 çıktı ama kadın doğum doktoru bu sakınca görmedi bu değerde onu da anlamadım demek ki yeterli galiba :)
Böyle durumlar varsa şeker de çıkmıyorsa bence b12 vitamine baktırın derim