2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
210C5CFC-A954-4369-9590-B43E5B97EC97.webp
Arkadaşlar iyi geceler,
Benim de bir sorum olacak sizlere. İlk doğumumda dr sezeryan izi kalmasın diye bir krem vermişti kullanmıştım ve gerçekten çok işe yaramıştı. Ama adını tam hatırlayamadım , şuan yurtdısındayım ve burda sanırım böyle bişey yok. Tr den getirtmek istiyorum özel bir kremdi ve sgk karsılamamıştı hatta 5 sene önce 80 tl ye almıştım. Hatırlayanınız ya da kullananınız var mı?
Bir tane buldum ama bu mu emin değilim.

Sirkeyle karbonati firin temizliginde denemistim.wc'de denemedim, deniycem.

Kendi isini göremeyip, eşimin evlat olma mecburiyeti gibi yansitmaya kalkana da en güzel dileklerimi gonderdim. Dikkat çekmek icin benim yapmadigim nazı-niyazı bolca gorduk...

Her yerde kullanabilirsin canım. Örneğin bulaşık makinasını temizlemede, makinanın içine boşken iyice sirke dök. Deterjan gözüne de limon tuzu ve karbonat koy. Yüksek sıcaklıkta çalıştır. Mis gibi oluyor. Tuvalet, Çeşme, lavoba her yere sirke dökebilşrsşn. Özellikle beyaz sirke daha kokusuz. Sonrasında da güzel koksun diye organik ürünlerle son temizliği yapabilirsin.

O dikkat çekmeler oluyor ya, boşver salla gitsin. Eşin de dengeyi kurabilirse daha sıkıntısız olur. Bazı anne babalar çok abartıyor maalesef.

Eki Görüntüle 2090576 Arkadaşlar iyi geceler,
Benim de bir sorum olacak sizlere. İlk doğumumda dr sezeryan izi kalmasın diye bir krem vermişti kullanmıştım ve gerçekten çok işe yaramıştı. Ama adını tam hatırlayamadım , şuan yurtdısındayım ve burda sanırım böyle bişey yok. Tr den getirtmek istiyorum özel bir kremdi ve sgk karsılamamıştı hatta 5 sene önce 80 tl ye almıştım. Hatırlayanınız ya da kullananınız var mı?

Sanırım bu canım, ben de estetik operasyonda dikiş izlerime kullanmıştım. Adı buna benziyordu ve sarı beyaz kutusu vardı, hatırladığım o kadar. Dolayısıyla buna çok benziyor. Evde olsam bulur bakardım ama.
Bu arada Almanya da sezeryan ı kabul ediyor mu doktorlar? Önceden sezeryan olduğun için mi ses çıkarmadılar?

Sanırım bu canım, ben de estetik operasyonda dikiş izlerime kullanmıştım. Adı buna benziyordu ve sarı beyaz kutusu vardı, hatırladığım o kadar. Dolayısıyla buna çok benziyor. Evde olsam bulur bakardım ama.
Bu arada Almanya da sezeryan ı kabul ediyor mu doktorlar? Önceden sezeryan olduğun için mi ses çıkarmadılar?

Önceden sezeryan oldugum için seçme hakkım var ama ben kendim seçmedim. Dr çocuk 4 kıloyu geçecek gibi dedi. 4 kuloyu geçerse de sezeryandan dolayı dikişlerin açılma riski varmış. Bakalım haftaya tekrar bebeğin kulosuna bakıp karar verecekler. Hakkımızda hayırlısı artık. Ben her ikisi için de kendimi hazırlyayım dedm ve ilk kremden başladım :))

Gözümden kaçmıştır Birtanem allah razı olsun bu sabah taburcu oldum evdeyim dikişlerm acıyor ama cok şükür kızında bende saglıklıyız emiyor da beni :) darısı basınıza siz nasılsınız dinleniyorum hep vakit bulamadım yazmaya
Süper cnm maşallah size hayirlisiyls bizde alırix zamanı gelince jucagima

Aynen bu canım 2-3 yıl önce ben de aynı fiyata aldım kullandım memnun kaldım kesinlikle

Evet bu canım. Bana da normal doğum dikişlerim için demişti dr. Aldım ama çok yakmıştı o bölgeyi kullanamamıştım

Gözümden kaçmıştır Birtanem allah razı olsun bu sabah taburcu oldum evdeyim dikişlerm acıyor ama cok şükür kızında bende saglıklıyız emiyor da beni :) darısı basınıza siz nasılsınız dinleniyorum hep vakit bulamadım yazmaya
Masallah sze cok sevindim canm bnm darisi bize insallah bizde iyiyiz cok şükür yalanci kasilmalarla uğraşıyoruz ne isim koyucaksinuz prensese karar verdinizmi ism konusuna :emir_bebek:

Canim benim de plesanta previa totalis maapesef.Doktorum ameliyatin riskli cok kanaman olur bunun icin 3tup kan ayarlayacaz ve cok bekletmem 37de alirim bebegi dedi.Suan 34+4ultrasona gore en fazla 3haftam kaldi.Gun sayiyorum.İlk iki gun ben de cok agladim korktum ki hala da korkuyorum.Korkumun en büyük sebebi arkamda bir cocugumun daha olmasi.Ama doktorum en kötü ihtimal rahmini aliriz kanama durmazsa dedi ki hic umrumda degil yeterki sag salim cikayim ameliyattan kizlarim icin.Erken menapoza gireriz altı üstü.Cok uzme sıkıntıya sokma kendini.Allahin izniyle hicbir sey olmayacak.Cevremde oldu bu sekilde ameliyata giren hepsi de sapasaglam çıktı çok şükür

Ayy çok sağolun aynı kaderi paylaşan birilerini bulmak rahatlatıyor çok benim de en büyük korkum o zaten bana bisey olursa büyük kızım ne yapar diye geziyorum kaç gündür benim de rahim umrumda değil bu şekilde evlatlarıma bağışlayacaksa allah hiç sorun değil başka yerlere yapışma ihtimali korkutuyor beni ama umarım ikimizin de sorunsuz geçer sağ salim alırız kucagimiza sizin benden daha yakın ben 32yim daha ameliyattan sonra haber verirseniz sevinirim cok

Kızlar günaydın. Sabaha kadar kabus -ter- tuvalet-uykusuzluk arasında gittim geldim. dün hastane çantamı hazırladım çok şükür ama bilmiyorum ondanmı çok çok kötü rüyalar gördüm. inşallah sadece terden dolayı gördüğüm kabuslardır.
hastane çantasına koyduğum şeyleri ay ne zor sığdırdım valize. kabin boy valize koydum yeter yaa diye düşünüyordum. her şey bir battaniyeyle değişti onu çıkarınca başka bir şeye gerek kalmadı sığdı. süt sağma makinesini bile koydum yani. kalan şeyleride bir tane sırt çantası yapıp içine koymayı düşünüyorum. zaten onlarda fotoğraf çekiminde falan gerekecek şeyler o yüzden çok da şaapmadım eşim gelirken getirir hepsini :))

Gözün aydın canım. Allah nice nice güzel zamanlar nasip etsin minik kızınla :))

Günaydın kızlarr:) herkes erken doğuruyor subat annelerinde ama ben sanki 42 haftaya kadar bekleyeceğim hissi var bende. Bir bende mi varki?

Back
X