2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicek :KK43: cok zormus bu gaz isi
Canim
Biogaia gaz ilacı değil bagirsak düzenleyici bagirsakta ki gaz çıkarmasına yarayan bakterileri harekete geçiriyor doktor bize bu şekilde anlattı %30 faydasi olur gerisi olmaz 3 ay bu gaz olayını maalesef çekeceksiniz dedi ekstra samplex mi ne var onu verdi asıl gaz ilacı o dedi o çıkarmasına bi nebze olsun yardımcı olur dedi ama sıcak havlu vs koyunca bizimki çıkarınca o Damla’yı almadım
Bence ikisini kullanmamanda sakınca olmaz ama doktoruna yazabiliyorsan bi yaz sor istersen ve bence kesinlikle mamani değiştir
Ve emzirmeye çalış
Rezene kimyon mamaya karıştırma sakin mamaların arkasında anne sütüyle bile karıştırmayın yazar onu deneme
Bir kaşık ağzından vereceksen ver ama bagirsaklari bizimki gibi olmadığı icin bizde fayda eden bence onlarda etmiyor sen bilirsin yine de

Canım kontrolunuz nasıldı?bebiş almışmı kilosunu maşallah şimdiden
Saol canm cok şükür iyiydi dogdu gun 3390 gr 52 cm idi dogumdan bir ay sonra 4800 gr 60 cm olmus iyi dedi aşısıni yaptrdim kalca ultrason goz testi yapildi cok şükür hersey iyi cikti tek sorunumuz gaz

Kizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicek :KK43: cok zormus bu gaz isi
Canim mama verdigin icin bu kadar cok gazi vardir. Mamasina bi iki damla zeytinyagi damlat ise yarar. Kizimda denedim bunu gercekten rahatlatiyor bebegi. Su veriyormusun mamafan sonra. Bi cay kasigi suda ver bence mama sonrasinda. Anne sutu almiyorsa bebek susuz kalir

Oyy kıyamam gerçekten zor bir gün olmuş, ama şükür ki ikiniz de iyisiniz. Sağlıkla devam etsin bundan sonrası inşallah. Mutlu güzel bir ömrü olsun minik prensesin :)
Evet canim cok zordu şükür artik daha iyiyim bebegimde iyi.amin canim hepimizin yavrularinin mutlu guzel uzun ömürleri olsun inşallah..valla artık uyuduğunda tek tek okuyorum acıkiyor uyanıyor acıkiyor uyanıyor:)

Canim
Biogaia gaz ilacı değil bagirsak düzenleyici bagirsakta ki gaz çıkarmasına yarayan bakterileri harekete geçiriyor doktor bize bu şekilde anlattı %30 faydasi olur gerisi olmaz 3 ay bu gaz olayını maalesef çekeceksiniz dedi ekstra samplex mi ne var onu verdi asıl gaz ilacı o dedi o çıkarmasına bi nebze olsun yardımcı olur dedi ama sıcak havlu vs koyunca bizimki çıkarınca o Damla’yı almadım
Bence ikisini kullanmamanda sakınca olmaz ama doktoruna yazabiliyorsan bi yaz sor istersen ve bence kesinlikle mamani değiştir
Ve emzirmeye çalış
Rezene kimyon mamaya karıştırma sakin mamaların arkasında anne sütüyle bile karıştırmayın yazar onu deneme
Bir kaşık ağzından vereceksen ver ama bagirsaklari bizimki gibi olmadığı icin bizde fayda eden bence onlarda etmiyor sen bilirsin yine de
Gaz şurubu verdim canm insallah bsy olmaz ya yarin doktoru arayip sorucam icim rahat etsin mamayida iyi hatirlattin bugun sormayi unutmusum onuda yarin arayip sorim

Canim mama verdigin icin bu kadar cok gazi vardir. Mamasina bi iki damla zeytinyagi damlat ise yarar. Kizimda denedim bunu gercekten rahatlatiyor bebegi. Su veriyormusun mamafan sonra. Bi cay kasigi suda ver bence mama sonrasinda. Anne sutu almiyorsa bebek susuz kalir
Sende mama veriyomusum canm bi kac kisi dedi su ver susuz kalir diye onuda drya sorucaktim unuttum yarin onuda sorim zeytinyag mamaya damlatip vericemdimi

Kızlar çok teşekkür ederim kavustum yavruma dün gece 1.26da herkesi alintilayamadim....12 saat sancı cektim 2 defa doktora gittim geldim 12 saatte açılma sadece 2cm di.en son aksam saat 10da hastanede ağladım stresten.çünkü 12 saatte benim oğlum tam açıklıkla dünyaya gelmisti. 2.çocuk daha kısa olurmuş diye sartladim kendimi,yine evdeki hesap çarşıya uymazmis anladım....yine eve dönmüştük ki gece tam 00.00da suyum geldi evdeki su kanlı ve normal renkliydi. Hemen hastaneye gittik orda catalda bi daha su geldi işte o yesildi hemşire Dr görmesi lazım dedi...nstde kalp atışları normaldi sezeryan dedim ben hemen çok endişelendim...Dr da yeni yapmis ama riske atmayalim dedi...yemek yediğim için spinal oldu ben de burda bazı kızlar gibi bi çok şeyi hissettim çok kötüydü. ..şimdi düne göre daha iyiyim yine de kendim ilgilenemiyorum bebisle.bebeğime de akciger filmi cekili temiz ciki kaka sorun yaratmamis binlerce sukurler olsun sütüm az simdilik onla cebellesiyoruz....ama çok zormuş sezeryan ben hiç sevmedim tabi cabuk toparlananlar vardir...benim bu dogumum çok zor oldu ama şükür ki sağlıkla Kavuştuk. Bekleyen az kişi kaldı dua ettim evde sancı çekerken hem kendime hem size.Rabbim kolaylastirsin sağlıkla kucagimiza alalım diye.
Gozun aydin bebegine rabbim uzun saglikli omur versin. Sanada sifa versin rabbim. Cok zor sezeryan ama sonunda bebegin kucaginda.

Sende mama veriyomusum canm bi kac kisi dedi su ver susuz kalir diye onuda drya sorucaktim unuttum yarin onuda sorim zeytinyag mamaya damlatip vericemdimi
EVet canim zeytinyagini mamaya damlat bir iki damla fazla degil. Ben emziriyorumda mamada veriyorum yari yari. Ama mamadan sonra su veriyorum agzi pamukcuk olmasin diye.

karamsarlığa kapılma canım, biraz serpilsin seni daha iyi anlayacak ve hissedecek, o zaman da yormayayım annemi diyecek belki içten içe. inşallah memene alışır canım, şimdilik çözümü bilmiyorum ama deneyimlersem yazarım. lütfen üzülme.
COK SAGol kuzum allah yüzümüze baksın benimde kızımızda buna şükür diyorum insallah zamanla alışır

Canım neden silikonla emziriyosun göğüs uçların mı yara benim gibi
Yok kuzum bizimki meme almıyor uçla alıyor ancak
45. Günüm hala kahverengi akıntım devam ediyor. Dr 60 güne kadar sürebilir demişti. Bi de dikişlerin orada peçete bastırınca çok az nokta nokts kanama var normal mi acaba bilemedim
Dikiş yerinden kan gelmesi normal değil kuzum kukundan kan gelmesi lazım
P Prime18 . Canim benim üzülme bunlarin hepsi bir süreç. Benim bebegim de önce silikon uc ile alıyor sonra göğüs ucum çıkınca silikonu cikarmaya basladim. Önceleri zorlandı ama şimdi önceye nazaran daha iyi alıyor göğsümü.. Ben de ne senaryolar neler neler kuruyordum kafamda kendimi paraliyordum basaramayacagim zannediyordum ama pozitif düşünmeye baslayinca her seyin daha iyi gittigini gördüm. Ayrica hic emmemesi ihtimalini düşününce ben silikon ile 2 yıl da olsa emzirir sabrederim diyorum
İnsallah canim valla endisenmekten kafayı yiyecem bunu bile almazsa diye korkuyorum deniyorum ama 1 dk sürmüyor neyse diyorum buna şükür allahım

Aynı durumdayız. Ben wee kullanıyorum. Bazen göğsumden cıkarmıyorum. Zamanla atlatıcaz. Bıberondan sağmqktan mamadan iyidr. 40 ı cıkınca sarılığıda b6raz duzelınce yavas yavas atıcaz sılıkonuda. Hem kendımızde daha çok toparlanmış oluruz.
Aynıymışız kuzum bizde sarikik atlattık verdiler biberonu iyice memeden uzaklaştı
bende avent aldım
Sütle yapıştırıyorum ama öyle uzun sure kalacak şekilde yapışmıyor ve bana ucu büyük geldi
Wee nasıl ki

Saol canm cok şükür iyiydi dogdu gun 3390 gr 52 cm idi dogumdan bir ay sonra 4800 gr 60 cm olmus iyi dedi aşısıni yaptrdim kalca ultrason goz testi yapildi cok şükür hersey iyi cikti tek sorunumuz gaz
Çok şükür canım maşallah size geçecek o gazda hiç merak etme

Kizlar ben dun gece caresizlikten emzik verdim bebegime. Aventin yeni dogan emzigi. Cok ise yaradi. Bugun de oglen aglama krizinde verdim yine uyudu ve agzindan emzigi cikarinca agladi falan. Bebegim daha 11 gunluk, emzige erken mi basladim ne dersiniz?
Ben hastanede verdim baktım tutuyo tamamdır dedim. Gaz olayları başlayınca vermeye başladım tekrar.

Back
X