2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim
Cnm niye epedural almadin yapmadilarr

Kızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına bak korkulacak bisey yokmuş sağlıkla aldın oğlunu kucağına Rabbim uzun ömürler versin inşallah..ne güzel mis gibi doğurdun işte bütün vesveselerin kayboldu esin de yanında ohh mis tadını çıkar :KK36:sanırım artik doğurmayan kalmadı :-)

Kızlar çok teşekkür ederim kavustum yavruma dün gece 1.26da herkesi alintilayamadim....12 saat sancı cektim 2 defa doktora gittim geldim 12 saatte açılma sadece 2cm di.en son aksam saat 10da hastanede ağladım stresten.çünkü 12 saatte benim oğlum tam açıklıkla dünyaya gelmisti. 2.çocuk daha kısa olurmuş diye sartladim kendimi,yine evdeki hesap çarşıya uymazmis anladım....yine eve dönmüştük ki gece tam 00.00da suyum geldi evdeki su kanlı ve normal renkliydi. Hemen hastaneye gittik orda catalda bi daha su geldi işte o yesildi hemşire Dr görmesi lazım dedi...nstde kalp atışları normaldi sezeryan dedim ben hemen çok endişelendim...Dr da yeni yapmis ama riske atmayalim dedi...yemek yediğim için spinal oldu ben de burda bazı kızlar gibi bi çok şeyi hissettim çok kötüydü. ..şimdi düne göre daha iyiyim yine de kendim ilgilenemiyorum bebisle.bebeğime de akciger filmi cekili temiz ciki kaka sorun yaratmamis binlerce sukurler olsun sütüm az simdilik onla cebellesiyoruz....ama çok zormuş sezeryan ben hiç sevmedim tabi cabuk toparlananlar vardir...benim bu dogumum çok zor oldu ama şükür ki sağlıkla Kavuştuk. Bekleyen az kişi kaldı dua ettim evde sancı çekerken hem kendime hem size.Rabbim kolaylastirsin sağlıkla kucagimiza alalım diye.
Gözün aydın canim hayırlı olsun geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütsün bol bol öp kokla :)

Baktım kızlar, boğulma tehlikesi yaratan etkenlerden biri.. var evet ,çok gaz sıkıntısı çekerse öyle yatırıyorum. Ama ben ki buraya da yazdım nefes sayınları yapıyorum böyle bir durumla karşılaşmadım..
Ben de tam tersi sırt üstü yatırınca çok korkuyorum.. rüyalarıma bile giriyor.. sırt üstü olup kusarsa diye...
Htta kafasını yan çeviriyor yüzüstü yatırınca..
ama sırt üstü yatırınca kendini koruması hiç Yok..
Sizler nasıl yatırıyorsunuz

Benim yaramaz bu konuyu kökten çözdü, yatağa ne türlü yatırırsak yatıralım pıt açıyor gözünü. Hiç bir şekilde yatağına yaptıramıyoruz. Üzerimde ya da kucakta uyuyor :olamaz:

Yan yatış yastığı da işine yarayabilir.

Kızlar merhaba:KK51: 1haftalik taze bir anne olarak burada gelip konuşmaları okuduğum / yazdığım günleri gerçekten özlediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Doktorum hastaneden taburcu olurken eşim ve benimle çok güzel bir konuşma yaptı orada bahsettiği önemli bir şeyi sizlerle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz teknolojiyi son noktasında kullanıyoruz minicik çocukların bile elinde telefon tabletler, genç nesil bu şekilde yetişiyor ama minik meleklerimizi bu radyasyon ve ışınlardan korunmalı diye düşünüyorum. doktorum 20 sene sonrasında malesef beyin tümörü patlaması olacak çünkü açık bingildak direk beyne geçmesini sağlıyor lütfen bebeğin olduğu odada telefon bulundurmayın gece uyurken dışarı çıkarın çok yakınında telefonla konuşmayın dedi. Biraz inceledim ve evet çok haklı korkunç ihtimaller var . Sizlerle de paylaşmak istedim :KK200:

Annelik ne güzelmiş annesiz büyüyen bir kız olarak bilmiyormuşum umarım meleklerimizle bir ömür mutlu yaşarız :nazar:
Aynen canım bizim doktor da söyledi haklılar da aslında..

Ben reflu yataginda yan yatiriyorum.

Kizlar benim sipanin popisi pisik oldu. Uni babynin pisik kremini kullanıyordum her alt acista doktorda hematen mi ne pisik ilaci verdiydi banamisin demedi
Simdi mustelanin pisik kremini deneyecegim. Varmi baska onerisi olan. En fazla 3 saatte 1 bez degistiriyorum. Kakali kesinlikle birakmiyorum. pamuk ve kaynamis suyla temizliyorum popoyu neden pisik oldu anlamadim. Acaba bezden mi oldu 1 aydir ayni bezi.kullaniyorum. sadece gecen bir yerden organik bebek bezi hediye gelmişti numune 1 tane onu denemistim o mu yapti acaba. 1 kerede pisik yapar mi hemen oyle

Canım earth mama angel baby nin alt kremİni %100 tavsiye ediyorum. Ben buradan kutu kutu aldım.

Bez olarak da pampers kullandım, sonra onu bulamayınca mecbur huggies aldım. Huggies çok daha iyi çıktı.

Ben reflu yataginda yan yatiriyorum.

Kizlar benim sipanin popisi pisik oldu. Uni babynin pisik kremini kullanıyordum her alt acista doktorda hematen mi ne pisik ilaci verdiydi banamisin demedi
Simdi mustelanin pisik kremini deneyecegim. Varmi baska onerisi olan. En fazla 3 saatte 1 bez degistiriyorum. Kakali kesinlikle birakmiyorum. pamuk ve kaynamis suyla temizliyorum popoyu neden pisik oldu anlamadim. Acaba bezden mi oldu 1 aydir ayni bezi.kullaniyorum. sadece gecen bir yerden organik bebek bezi hediye gelmişti numune 1 tane onu denemistim o mu yapti acaba. 1 kerede pisik yapar mi hemen oyle
Desitin mor olani mutlaka dene canim. Kotu durumda pisikler icin, hep kullanilan bisey degil. Ben mustelayi gunluk kullaniyorum, pek tedavi edici degil o

Babe yi not aldim. aldiracagim yarin.

Zeytinyagini yak soguyunca sur dediler
Onuda deniycem. Aslinda gunduzleri suyla yikiyorum.sonra 5 dk acik bırakıyorum havalansin diye ama demekki olacak.

Allah allah rn cok tavsiye edilen oydu aslinda. Homely_angel Homely_angel araştırmıştir vardir onerecegi bir ürün :)

Valla bacim aslinda yazdıklarınla cok iyi gidiyorduda sonunda sivadi senin doktor. Ben bebegi kucaga alistirma diyen bir doktora güvenmem sahsen. Kaldi ki ilk 3 6 ay bebekler kucaga alismaz diye bas bas bagirirken tum bebek uzmanlari. Hele birde meme verme aglasin diyen bir doktora bence hic guvenme.

Hihihiiii önerdim bile :)

Canım earth mama angel baby nin alt kremİni %100 tavsiye ediyorum. Ben buradan kutu kutu aldım.

Bez olarak da pampers kullandım, sonra onu bulamayınca mecbur huggies aldım. Huggies çok daha iyi çıktı.
Bu mu?
SmartSelectImage_2018-03-01-01-48-51.webp

Zor Doğum olmuş gerçekten, o kadar sancıdan sonra sezeryana gitmediğine çok sevindim.

Gözün aydın, sağlıkla büyüt inş.

Kızlar ben bebeği izlemekten uyuyamıcam galibao_O nefes alıyor mu ağzı burnu mu kapandı diye gözüm hep onda. Uykusuzluğa nasıl dayanıldığını sanırım anladım:KK51:
Çok güzel bişey demi :KK200: uyansa da kucağıma alsam öpsem koklasam diyosun :halay:

Ay cok şükür toparlanmana sevindim tatlim insallah gun gectikce daha iyi olucaksin minik nasil
Minik nasıl olsun hayat ona güzel beni emiyo mama yio bir guzel kakasini yapiyo sırtına kadar bugun 3kez iç zıbın 1 kez üst değişti :) babasının paralarının içine ediyo:)

Back
X