Dengesiz insanlar zırt pırt geliyorlar diye annemlere kactim resmen sinir krizi geçirecektim salı günü eşim de arkadaşlarına söz vermiş hali saha maçına gitti 10-11 sinir etti beni neymis annesi aramadan önce söz vermis evime dolustular ve inadina göre göre kalabalığı ailesini istemedigimi bildiği halde gitti maça iptal etmedi..4 kişi görümcem kocası kızı damadı 3 kisi kv büyük oglu onun nişanlısı bide kv çorba börek yapmis önceden aradı onları getircem diye büyük kızını çağırdığını söylemedi bile sinsi...sözde yardım için yemek yaptı ama annem yine onlara hizmet etti yemek çay vs. görümcenin kızı balkonda sigara icip nişanlısı ile afedersiniz fingirdedi 53 yaşındaki annem ona çay verdi

ben sinirden mutfaktan çıkamadım salona gidemedim kızım ellerindeydi çünkü görmek istemedim o manzarayı annem durdu basinda şuan yazarken bile sinirden telefonu kirasim geliyo özledik sıkıldık deyip geleceklermiş artık solugu bende alacaklarmis ben mutfakta yemek yerken uyuyan karnı tok kızımı zorla uyandırdılar ayaklarına sallamislar annem görmüş

çocuk emecek 3 tane erkek var emiyor memeden çekip alıyorlar zor sabrettim

çok affedersiniz s.....n gidin diyecektim artık okadar nevrim döndü sacini basını yolcaktim...eşimle de çok badireler atlattık 2016 yazında boşanma davası acmistim ben boşanıyoduk bana öyle bi yalvardı ki ben seni çok seviyorum ölürüm cart curt ağladı hüngür hüngür perişan oluyorum sensiz sen nasıl istiyosan öyle olcak herşey yeterki geri dön dedi telle arardı ağlardı sürekli aynı şeyleri tekrarlar kapatırdı tekrar düşün bosanmayalim lütfen deyip dururdu geri döndüm herşey çok güzeldi yeni esyalar aldi eve başta çocuk istedik oldu hamileligin 7 ayından itibaren bana ilgisi kesildi seni seviyorum demez ilgisiz elimi tutmaz öpmez sarılmaz hale geldi...hali sahalara gitmeye başladı soğumuşken eşimden eve dönünce tekrar sevmeye başlamistim hâlbuki

okadar üzgünüm moralim sıfır ki tekrar bosanmaya gidicek diye ödüm kopuyo

çok üzülüyorum

akıl verin bana ne yapabilirim eşim eski haline dönsün diye ve ailesini onun uyarması gerekirken bişey diyemiyor o akşam camdan atasim geldi kendimi camdan hüngür hüngür bagirarak ağlayasım var