2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ateş ölçer tavsiyesi istiyorum.. kimi diyor temazsız al. Kimi en iyi sonuç kulaktan ölçer diyor. Hangi markayı tercih etmeliyim

Kızlar yine bisey danışmak için geldim. Çocuğum uyurken 3-5 dakikada bir aglayip duruyordu. Annem karnının üstüne yatirdi dün akşam baya rahatr uyudu. Karnının üstüne uzun süre yatması sıkıntı olur mu acaba. Gecenlerde ben de sormuştum sezeryan sonrası karin üstü yatayım mı diye. Cunkü ben de rahatliyorum öyle. 29 günlük bu arada. Uzun süre dedigim 2 saat

Kızlar yine bisey danışmak için geldim. Çocuğum uyurken 3-5 dakikada bir aglayip duruyordu. Annem karnının üstüne yatirdi dün akşam baya rahatr uyudu. Karnının üstüne uzun süre yatması sıkıntı olur mu acaba. Gecenlerde ben de sormuştum sezeryan sonrası karin üstü yatayım mı diye. Cunkü ben de rahatliyorum öyle. 29 günlük bu arada. Uzun süre dedigim 2 saat
Sürekli kontrol edebileceğiniz yerde uyursa sorun olmaz ben de yatiriyirum bazen rahat uyuyor ama boğulma riski var malum dikkat etmek gerek

Gozetim altinda olacaksa en guzel yatma sekli gaz sancisina vs iyi geliyor. Ama ani bebek olumu en cok o pozisyonda oluyor cunku bogulma riski cok fazla. Gunduz sen yaninda dururken yatir ama sende uyuacagin zaman gece vs sakin yatirma.

Kızlar bebek emdikten sonra göğüsleriniz hemen doluyormu benimki bazen uyuyamazsa bir saat sonra birdaha istiyor ondan dolayı hep yumuşak göğüsler hiç dolmuyor öyle.

Banyo oncesi her yerine zeytinyağı sürüyorum iki 3 dk emilsin yıkıyorum bende

Benim ark uyumuyor doktor toplamda 3 saat iyuyorssniuinbazinbebekler uyumaz demiş ortan değiştirin ya da emziğe alıştırmak zorundasınız demks

Taşıyorsa bir beden büyük olana geç kuzum
Prima hariç sleepy iyi gibi

Kilo alımına bak öyle değiştir herkese farklı sonuç verebilir yazılanlara cok inanma

Gayet iyi - haftada 125 alması yeterli demişti doktor

Bizde de oldu duş aldırdık bol bol geçmiyor ama hafifliyor normalmiş yeni doğanlarda

Olabilir bir doktoruna danış istersen kasılmaların kaç dk oluyor bak bi
Eee biz napacak misiz o zaman yazik bize

Kızlar bebek emdikten sonra göğüsleriniz hemen doluyormu benimki bazen uyuyamazsa bir saat sonra birdaha istiyor ondan dolayı hep yumuşak göğüsler hiç dolmuyor öyle.
Cnm sut konusunu cok kafaya takiyorsun rahat birak kendi ni bitersede dunyanin sonu degil mamalar var ve bircok bebek mamayla besleniyor sen bitecwkmi diye diye etkiliyorsun kendini

Şampuan ne kullanıyorsunuz kızlar ben mustela aldım
Losyonda onun ama losyon elinle ısıtsam da soguk geliyor kızın çığlığı basıyor
Sampuanda çabuk yağlandırıyor gibi geldi ertesi gün saçı yapış yapış oluyor
Siz neler kullanıyorsunuz banyo rutininiz nasıl her gün mü gün aşırı mi belirli bir saate mi yıkıyorsunuz nasıl yıkıyorsunuz
Biz küvette cok yorulduk banyo filesi var icin sünger dolu onu lavaboya koyuyoruz eşim eliyle tutarken ben yıkıyorum
Banyo süngeri alacaktım e bebekten kalmamış deniz süngeri sizlerin ayrıca kullandığı bsy var mi

Ben de mustela kullanıyorum, aynen ertesi gün yağlanıyor saçı. Hatta minnacık bebeğin saçı nasıl böyle yağlanıyor diyordum kendi kendime.

Her gün yıkıyorum ben, artık tek başıma da yıkayabiliyorum. Küvetinin üstünde fileye yatırıyorum, 5 dakikada yıkayıp çıkarıyorum.

Henüz sünger kullanmıyorum. Sadece elimle masaj yaparak yıkıyorum.

Benimde öyle canım hiç sertleşmiyo ve daha 10 günlüğüz. Sıkınca süt geliyo ama üzülüyorum sanki doymuyo gibi hissediyorum

Ben bazen kendim yarı uyanık haldeyken üzerime yatırıp öyle emziriyorum. İlk başlarda tutturması zor ama sonra çok rahat emiyor. Hatta huzursuzluğu varsa ve susmuyorsa o pozisyona geçiyorum, genelde rahatlıyor uyuyor. Kendi üzerimde olduğu için de gözetim altında oluyor ;)

Back
X