- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #45.641
Yaptırdım. Memnun kaldım. 23 günlüktü sünnet olduğundaErkek anneleri sünnet yaptırdınız mı yaptıracak mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdım. Memnun kaldım. 23 günlüktü sünnet olduğundaErkek anneleri sünnet yaptırdınız mı yaptıracak mısınız?
Canım filenin üstünde ben tek başıma yıkamaya başladım. Önce başını hiç ıslatmayan vücudunu ellerimle hafif masaj yaparak yıkıyorum. O sırada bebeğimle hep konuşuyorum ki korkmasın. En son başını ıslatıp şampuanlıyorum. Suyu dökerken de direk ona deli de elimin üzerine dökerek duruluyorum.
Geçen gün b en de yanlışlıkla bir tas suyu yüzüne döktüm, ödü patladı zavallımın. Onlar acemi bebekse biz deacemi anneyiz. Olur bu kadar![]()
Simdi annemlere kaçtım canım 1hafta biraz ayakları kesilsin annemdeyim dersem uzun süre bidaha sanırım gelmezler tabi ne demek istediğimi anlarlarsa tavrimla..bisey söyleyemedim ya bide içim içimi yedi disimi sıktım sinirden..annem de dio ki bişey soylenmiyo kızım bida ha adın saygısız edepsiz terbiyesiz çirkef olur dio olsun dedim totomun kenarı söyledikleri sanki çok umrumda yani..ben tutmaya kiyamazken elden ele gezdi kendime kızdım sonra neden kavga çıkarıp evden kovmadım ellerinden almadım diye...dediğin gibi mikrop dolu üstleri yani her şekilde bulaşabilir eşim zamanında çok hata yaptı canım herseyden fazlası ile hevesini aldı doydu ve hali saha maçları yüzünden boşanmalara kadar gitti iş ise yaramaz arkadaşları vardı maça gittiği alıp alıp olmayacak eğlence mekanlarına götürmüşler ne geldiyse basimiza o maçlar yüzünden geldi yani bunlar düzgün dio ama tanımıyorum bunlarıCanim yazdiklarini okurken ben bile sinir oldum yaa cok haklisin. En cok takildigim balkonda sigara icilmesi, bebekli evde sigara icmek ne demek!!!! gercekten anlamiyorum bu insanlari. Uzerine koku sinmis bile olmamasi gerekiyor. Keske basta onlari kovsaydin evden.
Esinin maca gitmesine cok takilmadim acikcasi bence izin ver haftada bir. Benimki de haftada 2 tenis oynamaya gidiyordu 1 saat ben iptal etme derslerini gitmeye devam et dedim.
Bize cok gelen olmuyor ama ben bunaldigim zaman emmek istiyor deyip alip oglusu yatak odasina gidiyorum.
Elden ele bebegin gezmesi de hic dogru degil, sonucta uzerlerindeki kiyafet disardan geldikleri kiyafet. Bir suru mikrop. Bence bebekle ilgili konularda cekinme kimseden uyar.
Haklısın canım ama 40 çıkana kadar annem yanımızda hep sonra mevlid olcak sonra da sabah gelip akşam doncek kalmıycakmis ama o süre bana çok uzun geliyo malesef bide kendi annem ha cok kötü düşünüyorum gibi geliyo bazen ama artık 3umuz baş başa kalalim kimse olmasın istiyorum..Eşinle çocuğunla başbaşa kalınca herşey daha güzel olacak sen kendini toparlamış olacaksın bebeğin az daha büyümüş olacak şimdi dikisten dolayı rahat hareket edemiyoruz bile..
Valla bende şaşırmam annemdeyim deyince oraya gelelim derlerseBende bu şans varken ordada bulurlar beni
Bizde de var neden oluyor ki yaa bugün 17 günlük oldu kızımAyni durum dunden beri bizde de varuykusuzluktan bayilicam. 15-20 dakika uyuyup uyaniyor.
Hiç duymadım canım onu ben nasıl bişey ki..kilo aldirmiyosa değiştir bence önce küçük kutu al bi mama dene iyi gelirse büyük kutusunu al benceBende aptamil conformil kullanıyorum pek gaz yada kabızlık yapmıyo ama bi yerde bebeğe kilo alımını pek sağlamıyo diye duymuştum değiştirsem mi diyorum
Cıddımı canım ya Aynen valla suyu yuttumu peki az da olsa yutmuştur sanırım
Bende arastırarak bulmuştum canım genelde kolik bebeklere tavsiye ediliyomuş gaz ve kabız yapmıyo mama ama bazıları kilo aldırışı yavas yazmış. Çarsamba kontrolümüz var doktor baksın da ona göre bende değiştiriyimHiç duymadım canım onu ben nasıl bişey ki..kilo aldirmiyosa değiştir bence önce küçük kutu al bi mama dene iyi gelirse büyük kutusunu al bence
Ah canım ah zaten eşler arada diye susuluyo hep susa susa da bizi bi güzel sessiz sanıp ezdiler..susmam da büyükler diye saygıdan yoksa hepsinden nefret ediyorum kinim çok büyükAynı şeyleri bende yaşadım canım. Hep riskli hamilelik geçirdim her hafta hastanedeydim eşim askerde kimse ne aradı ne sordu. Bunun eşi askerde bebeğin eksiklerini kim alıyo diye kimse umursamadı. Şimdi bebek oldu gelmiş bizim cocuk diyolar hayatım boyunca 1 kere gördüğüm kuzeni bile emzik verdiğimi duymuş vermeyim diye sayfalarca yazı yazmış ki doktor sakinleştirmek için verebilirsin dedi. Herkes akıl veriyo tahammül edemiyorum hepsini yeter diye bağırıp kovmak istiyorum ama eşim benim hatrım için sus diyo mecbur sessiz kalıyorum![]()
Mide ağrısı yanmasi normal canım bebekten o..bulanti da olur ama dr a sor onu yine de kasik ağrısı da önemli herhalde hamilelikte ama adet ağrısı gibi ağrı girerse şiddetli hic geçmezse o doğum sancısı işte böyle saçı başı yolduran cinsten olması gerek ama..Kızlar merhabadogum yapmış olduğunuz için sizlere bişey sormak istiyorum 36+3 günlük hamileyim . Dün gece midem ağrıdı uyuyamadim yediğim biseydendir diye düşündüm sabah ta uyandığımda mide bulantısı yaşadım hala da hafif hafif oluyor. arada da karın ağrısı .Şimdide duştan çıktım kasık ağrım başladısizce dogum belirtisi olabilir mi ? Hastaneye gitmem gerekir mi ? Böyle bişey uasayaniniz varmı acaba
Yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmez ki canim vardır emdikten sonra bakıyorum yumuşak ama ucunu sıkınca süt çıkıyor bi dene bakalım..Kızlar bebek emdikten sonra göğüsleriniz hemen doluyormu benimki bazen uyuyamazsa bir saat sonra birdaha istiyor ondan dolayı hep yumuşak göğüsler hiç dolmuyor öyle.
Bizimki de banyoda pek sakin maşallah. ..Bu yüzden kendim yikarim gibi geliyor peki tek yıkarken kulaklarını kapatabiliyor musun canim en çok kulaguna kaçar diye korkuyorum...Canım filenin üstünde ben tek başıma yıkamaya başladım. Önce başını hiç ıslatmayan vücudunu ellerimle hafif masaj yaparak yıkıyorum. O sırada bebeğimle hep konuşuyorum ki korkmasın. En son başını ıslatıp şampuanlıyorum. Suyu dökerken de direk ona deli de elimin üzerine dökerek duruluyorum.
Geçen gün b en de yanlışlıkla bir tas suyu yüzüne döktüm, ödü patladı zavallımın. Onlar acemi bebekse biz deacemi anneyiz. Olur bu kadar![]()
Evet gercekten kurusu da şekerli baya özellikle gebelikte şekerden uzak durunca insana fazla geliyor bazen. Onu da deneyim yarın canım Sağoldut kurusunu yıkayıp üstüne sıcak su döküyorum Canım,baya şekerli bir çay çıkıyor ortaya
Büyüğü 5 yaşında canım inş senin de allah gonlune göre versinCnm iki bebeyinizmi var buyu kac yasinda ne guzel aslinda benim.ilk simditen ikimciye dusumuom.insaAllah Rabbim verirse arasinda 4 5 yas istiom bunu önce bi bakayim byuuteyim diom
Bizde esimle cok rahatiz sanirim. Bugun sürekli kınandık cunku. Bebek usuyor, bebek aglasa duymayacaksiniz, hani sapkasi,ee bu kediler yaklasiyor mu cocuga, ee hani bunun eldiveni ,aa 3 saat oldu uyandir emmeyecek mi,ee bunun battaniyesi yok mu.aaa bunun icinde corap yokk, ImdatttttttttttttttYutmuş olabilir, biraz öksürdü filan geçti. Bu kadar olurcanım bak böylece yüzüne su gelincenolacağını öğrendi :) biraz rahat anne olmaya çalışıyorum ben :)
Aynen canım dr daha iyi bilir kesinlikleBende arastırarak bulmuştum canım genelde kolik bebeklere tavsiye ediliyomuş gaz ve kabız yapmıyo mama ama bazıları kilo aldırışı yavas yazmış. Çarsamba kontrolümüz var doktor baksın da ona göre bende değiştiriyim