2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaar merhaba :KK54:

Bakamıyorum bayağıdır buraya herkes iyidir umarım :dua:
Bnm sütüm hepten bitti 1 aydır anne sütü almıyor nerdeyse,maalesef mama içiyoruz yapacak birşey yok :)

Defne ile de sürekli hastaneye kontrolllere gidiyoruz. Göbek fıtığımız var 2 yaşına kadar geçermiş ağrı filan yapmayor şükür.

Başımız da bir morluk vardı çocuk doktoru onkolojiye yönlendirdi oraya da gittik o da hemanjiommuş önemsiz bişey olduğunu geçeceğini söyledi şükür . 50 kuruş kadar bir morluk saçlarının arasında.

Şimdi de süt alerjisinden şüpheleniyor doktorumuz onun için gaita verdik dün bakalım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç :işsiz:

Bizden böyle canlarım koşturmacalı hergünüm o kadar yoruluyorum ki anlatamam :KK51: Gündüz kesik kesik uyuyor gece 12-1 yatıyor sabah 8 e kadar uyku arasında besleyip uyumaya devam ediyoruz ama işte gündüz canımıza okuyor Defoş :KK48:

Büyüdük tabi tontiş bir prenses olduk :KK30:

Geçmiş olsun canım, umarım gaita da temiz çıkar. Bizden de aldılar bişi çıkmadı.

Çok tatlış olmuşsunuz, maşallah

Efsonun.tum.inadi dogana.kadarmis. tum.haklarini.kullammis orda.simdilerde sakinledi.benim doktora sordum gecen hafta. son.haftalarda bana.donmeme sebebini rahimde perde vardir.ondan.donemiyordur hep ayni yerde cunku demisti. Ameliyatta.oyle.birsey varmiydi dedim. Yok inadindan donmemis dedi :KK70:

Bu arada ben.hafta sonu istanbuldayim. Zorlu centerda muzikale.gidiyorum. zincirlikuyu.besiktas taraflarinda.olan varsa bi.kahve.icelim.pazar.aksami :KK70:
şimdi görüyorum mesajı yaa :) aslında ben beşiktaşa yakın sayılırım ama çıkabilmem mümkün olur mu bilemedim, önce görseydim ona göre plan yapardım:/ hoşgeldin kuzum. eğer gelebilecek gibiysen ben beklerim dicem ama... o ne öyle ayağına çağırmak gibi. sevmedim.

Şuan bize en rahat olabilcek pantolon yüksek bel strec..kiz onlar da guzel duruyo hepsi ayni iste ben önceden hiç sevmezdim o kotları ama alıştım artık rahat geliyo esnek olunca senin normal doğum aslinda rahat rahat korse takabilirsin canim..kizim söyle bi sıkıntısız döneme geçsin spora yazılcam yine 5 ay sonra falan kilo verince çatlaklar da gider belki :KK43:

Kesinlikle canım yapcak bişey yok mama var en kötü annem sütun az az yada sütun yağlı değil doymuyo çocuk diye diye hep mama verdirdi çocuğun mideyi büyüttü birden şimdi süt üretimim azaldı bence çünkü beyinsel bi olay emzirmezsen beyin bu süt yeterli deyip fazlasını üretmiyormuş bi yerde okumuştum onun için sagmakta ise yarar bence sağdıkça da artar herhalde...

Ilk zamanlar bende öyleydim geçmişi okuyup duruyodum yetişemiyodum buraya :) düzeldi canım şükür kendi evime geldim bi hafta oldu annem bugün döndü evine artık saba h gelip akşam gidicek yavaş yavaş herşey düzelicek inşallah...

Niye o kadar geç ki alla alla neyse doğum parası nerden süt parası nerden bide bunlar için hangi belgeler gerekli bi anlativerin bana..

Ozaman musli alicam yulaflı ama içinde yulaf kayısı incir kurulari ceviz fındık falan var daha iyi herhalde...

Canım 2 ayı devirdik demissin gaz olayları uyku olayları ne durumda peki?

Vallahi haklısın yani çocuklar bütün gün heryeri elleyip dışarda okulda evde daha çok mikrop taşıyor ve daha sık hasta oluyorlar sen iyi dayanmışsın kimsenin mutluluğu yada kırılması uzulmesi yada küsmesi arkamdan konuşması hatta isterse sinirlenip küfür etsin arkamdan umrumda değil hiç bişey benim bebeğimden önemli değil benim için değerli insanlar değillerse kaldı ki isterse olsun onu kaybetmem benim için hiç önemli olmaz ben olsam çocugu alırdım kucağından isterse ağlasin umrumda olmaz o oyuncak değil ki yani Allah korusun bi düşürse bıngıldak zarar görür nerden bilecek tutmayı falan bırak ne derlerse desinler yapıştır cevabı kimseyi düşünme ben öyle yapacağım artık çünkü kimseyi kirmayacgim diye ben paramparca oldum...
çok sevindim canım. inşallah düzelecek... hadi güzel büyümeler olsun bebeğine de :)

Bir gece ufaktan normalsek diğer gece aynıyız sizin gibi bizim 10/3 11/4 bazen gece 5e bile sarkıyor

Gece Gazi derken yine ağlıyormuydu kuzum
Geceleri siz mi gazını çıkarıyordunuz kendisi mi
40 çıktı ama düzelen Yok :)

Alev conkbayiri canim bizim dediğimiz bu kadına bi bakayım ne kadardır acaba bi doktor varmış yanında pedagog da varmış her muayeneden sonra pedagog da muayene ediyormuş ama 500 lira muayenesi :)

Kuzum elini hic çekme ya da en yumuşak emzigi bul nuk kauçuk iyi tüm arkadaşlarım onla alıştırdı sonra ona göre olanı aldılar

Normal cabim biz 10 gün yapmadık
Çok kusma olursa eğer fitil yaparsınız ama bekle huzursuzluk yapar kaka yapmaması
Sen mama veriyorsan su vereyim mi diye bi doktoruna sor canin bence
anladım canım. ben o hoca sandım birden doktoru :KK70:

Bencede. Kızım altı üstü 2-3 saat ayrı kalacaksın. Böyle giderse gösteriye adapte olsmazsın tadına varamazsın. Ah sendeki şans bende olacaktı fururdum kırbaçı :-)
Gosteri bitene kadar uyudu sipam. Kapidan cikmamizla uyandi. Resmen al annecim sana benden hediye dedi :)

O mayadan biraz da bize yolla sana zahmet :rolleyes:
Hemen yolluyorum :D
Tatlım sakin ol, iki saat odasında uyuyor gibi düşün. Biraz kafan dağılacak süper bişi :KK66:
Evet resmen hayaldi gercek oldu benim icin :v
şimdi görüyorum mesajı yaa :) aslında ben beşiktaşa yakın sayılırım ama çıkabilmem mümkün olur mu bilemedim, önce görseydim ona göre plan yapardım:/ hoşgeldin kuzum. eğer gelebilecek gibiysen ben beklerim dicem ama... o ne öyle ayağına çağırmak gibi. sevmedim.
Bir daha ki sefere artik. Bundan sonra bolca geliriz seytanin bacagini kirdik :)

Gosteri bitene kadar uyudu sipam. Kapidan cikmamizla uyandi. Resmen al annecim sana benden hediye dedi :)

Hemen yolluyorum :KK70:

Evet resmen hayaldi gercek oldu benim icin :v

Bir daha ki sefere artik. Bundan sonra bolca geliriz seytanin bacagini kirdik :)
tamam. bi dahaki sefere inşallah. size iyi müzikaller :)

Ne gibi bi önlem alacaktıkki ben 2. Aydan itibaren yaplandım acı badem hindistan cevizi kakao yağı yinede çatladı. İnşallah bzmkide geçer giç ümidim yok
Işte kremler cart curt falan bende inanmıyorum sürülse de bi ise yaramıyor çok kişi aynı şeyi söylüyor pahalı kremler bile ise yaramıyormuş bence o bünye ile alakalı kişi fizik olarak zayıf yapılı ve minyon ise alması gerekenden de fazla kilo aldıysa bünyesel olarak çatlıyor o göbek işte kilo verdikçe spor yaptıkça görüntüsü düzelecek beyazlayacak inşallah...yoksa çok sinir bozucu bi görüntü kotlarin beli darsa göbeğim fışkırıyor hamur gibi :(

Teşekkürler canım korktum ikinci kez oluncaa
komiliyi bende duydum hatta ıslak mendilini cok övdüler ve fark ettim tüm indirimlerde komplo ıslak mendik kalmıyor :) ıslak mendilini kullandın mi
Uni baby’i fiyatı pahalı fiyatında değilim ama bana cok sert geliyor kese kağıdı gibi
Sen koşulunun ıslak mendilini kullandın mi
Islak mendilini kendim kullandım çok guzel..uni baby bazen bime geliyo ama o marka bana itici geliyo nedense bi sebebi yok ama :) bezi gerçekten güzel ama komilinin denemeni tavsiye ederim ben 2 numarasını kullanıyorum memnunum kız 3700 gram oldu 2 numara 3-6kg için yanlış hatirlamiyosam ama primanin 1 numarası büyük geliyor ilginç:)

Işte kremler cart curt falan bende inanmıyorum sürülse de bi ise yaramıyor çok kişi aynı şeyi söylüyor pahalı kremler bile ise yaramıyormuş bence o bünye ile alakalı kişi fizik olarak zayıf yapılı ve minyon ise alması gerekenden de fazla kilo aldıysa bünyesel olarak çatlıyor o göbek işte kilo verdikçe spor yaptıkça görüntüsü düzelecek beyazlayacak inşallah...yoksa çok sinir bozucu bi görüntü kotlarin beli darsa göbeğim fışkırıyor hamur gibi :KK43:
Benim göbekte hiç yok çatlak ama popom bacak içlerim basen taraflarım mosmor. Aynen pantolon kısmına kadar güzel pantolonun bittiği yerden fıskırıyo. Bu yaza yetişmez artık bizim fizik eşimde askerde ne güzel zayıfladı fizik yaptı onada gelince acil kilo aldırmam lazım :KK62:

Allah nazardan saklasin ya maşallah size bu arada kaç günlük oldu ?
Dün 2 ay bitti tam olarak :) teşekkür ederiz
Bu arada anneme gösterdim fotoyu maşallah sor bakalım kaç aylık dedi erken doğdu dedim maşallah dedi ama soyle oturmasın dedi iyeleri batarmış yani kürek kemikleri :KK70:
Babası öyle dizinde sallıyor kuzum aslında bebek arabası pusetindd de öyle oturuyor hiç düşünmedim onu doktora bi sorarım
bende tam bugun bununla ilgili bi video izlemiztim.

dr hanima gore batmazmiş iyeleri :kızgın:

Videoyu izleyemedim kız emikliyor ama merak ettim şimdi yanlış mi yapıyoruz diye

40 inda cekim yaptırdık aslında daha öncesinde cok daha rahat olur pozisyonlar güzel olurdu yenidoğan cekimi olarak ama tabi hastane o bu kolik olmaya alışma derken kaydi onlar elime geçsin paylaşırım :)

Kızlar sanirim benim o sütler ya bozuktu ya ilk günkü sütüm ondan mi bilmiyorum kız bugün 5 defa kaka yapti gaz çıkarırken bile çıkıyor sanırım ishal oldu çünkü 3 güne bir yapıyordu

Back
X