2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın , oğlum tüm gece ayaklarini karnına Çekerek ağladı . Gaz sancısı mıdır acaba ? Kaç gündür kakasini yapamamisti zeytinyağı filan vermiştim öyle yapmıştı . Bu gece de çok ağladı

Günaydın , oğlum tüm gece ayaklarini karnına Çekerek ağladı . Gaz sancısı mıdır acaba ? Kaç gündür kakasini yapamamisti zeytinyağı filan vermiştim öyle yapmıştı . Bu gece de çok ağladı
Kakasını ne kadar yaptı az mı cokmı cnm az yaptıysa devamına ağlıyordur.

Benımıınınde ateşi bugun 36.5 36.7 arası üşüyor dicem ev 24 25 gen 27 ye getırdım. Gözleri kıpkırmızı. Birde çişini kanlı gördüm korkuyorum takipteyım. Hasta etmekt2n korkuyorm.

Benımıınınde ateşi bugun 36.5 36.7 arası üşüyor dicem ev 24 25 gen 27 ye getırdım. Gözleri kıpkırmızı. Birde çişini kanlı gördüm korkuyorum takipteyım. Hasta etmekt2n korkuyorm.

36,5 gayet normal , olması gereken vucut sıcaklığı neden endişeleniyorsunuz ki? Ayrıca ev için 27 çok çok fazla 23 ideal. Üşütmekle bir şey olmaz ki o sıcaklıkta üşümez, ama terlemek daha beter yapar çocukları

Dün yaptı en son bi kere ama coktu. Çok ağladı anlamadım gaz sancısı gibi geldi ama o nasıl oluyor onu da bilmiyorum tabi :-(

36,5 gayet normal , olması gereken vucut sıcaklığı neden endişeleniyorsunuz ki? Ayrıca ev için 27 çok çok fazla 23 ideal. Üşütmekle bir şey olmaz ki o sıcaklıkta üşümez, ama terlemek daha beter yapar çocukları
36.5 sınır d2dıler hep 37.10 çıkardı sıcaklığı. 27yı az sureliğine getrdım degıscek mı dıye değişmedi,

Kızlaar merhaba :KK54:

Bakamıyorum bayağıdır buraya herkes iyidir umarım :dua:
Bnm sütüm hepten bitti 1 aydır anne sütü almıyor nerdeyse,maalesef mama içiyoruz yapacak birşey yok :)

Defne ile de sürekli hastaneye kontrolllere gidiyoruz. Göbek fıtığımız var 2 yaşına kadar geçermiş ağrı filan yapmayor şükür.

Başımız da bir morluk vardı çocuk doktoru onkolojiye yönlendirdi oraya da gittik o da hemanjiommuş önemsiz bişey olduğunu geçeceğini söyledi şükür . 50 kuruş kadar bir morluk saçlarının arasında.

Şimdi de süt alerjisinden şüpheleniyor doktorumuz onun için gaita verdik dün bakalım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç :işsiz:

Bizden böyle canlarım koşturmacalı hergünüm o kadar yoruluyorum ki anlatamam :KK51: Gündüz kesik kesik uyuyor gece 12-1 yatıyor sabah 8 e kadar uyku arasında besleyip uyumaya devam ediyoruz ama işte gündüz canımıza okuyor Defoş :KK48:

Büyüdük tabi tontiş bir prenses olduk :KK30:
Masallah prensesimize toparlamis büyümüş op bnm yerime annesi

Kızlar oğlum memeyi uyanıkken emip emip bırakıyor. Sadece memede uyursa veya dalarsa emiyor. Meme reddi böyle bir şey mi???

Teşekkürler canım korktum ikinci kez oluncaa
komiliyi bende duydum hatta ıslak mendilini cok övdüler ve fark ettim tüm indirimlerde komplo ıslak mendik kalmıyor :) ıslak mendilini kullandın mi
Uni baby’i fiyatı pahalı fiyatında değilim ama bana cok sert geliyor kese kağıdı gibi
Sen koşulunun ıslak mendilini kullandın mi
Ben Komili ıslak mendil sevmedim çok kokuyor Bana öyle geldi.

2 ayı geçen bebek hangi sıklıkta emmeli acaba ? Bizde 2 saatte bir durumu bir kaç gündür 3 saate yaklaştı artık
Kuzum ben Gülten ebe var instagram da ona sordum bazen versem de 4 geçen uyudu mu 5 saate emiyor dedim büyüdükçe arası uzar emme saatlerinin normal kaldırma şakın dedi
Kızlaar merhaba :KK54:

Bakamıyorum bayağıdır buraya herkes iyidir umarım :dua:
Bnm sütüm hepten bitti 1 aydır anne sütü almıyor nerdeyse,maalesef mama içiyoruz yapacak birşey yok :)

Defne ile de sürekli hastaneye kontrolllere gidiyoruz. Göbek fıtığımız var 2 yaşına kadar geçermiş ağrı filan yapmayor şükür.

Başımız da bir morluk vardı çocuk doktoru onkolojiye yönlendirdi oraya da gittik o da hemanjiommuş önemsiz bişey olduğunu geçeceğini söyledi şükür . 50 kuruş kadar bir morluk saçlarının arasında.

Şimdi de süt alerjisinden şüpheleniyor doktorumuz onun için gaita verdik dün bakalım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç :işsiz:

Bizden böyle canlarım koşturmacalı hergünüm o kadar yoruluyorum ki anlatamam :KK51: Gündüz kesik kesik uyuyor gece 12-1 yatıyor sabah 8 e kadar uyku arasında besleyip uyumaya devam ediyoruz ama işte gündüz canımıza okuyor Defoş :KK48:

Büyüdük tabi tontiş bir prenses olduk :KK30:
Oy kuzuma masalah geçmiş olsun canım sütünde gelecektir bence üzülme kafana takma şimdi ki mamalar da cok sağlıklı
Gazdır kuzum ya da kka yapamadığı icin ikiniyordur popoya zeytinyağıyla mesaj yap delik kısmına

Back
X