2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayy kızlar bebek konusu ile hiç alakalı değil ama kendimi çok kötü hissediyorum görümcem şimdi bı foto çekti Gökçe kucağımda ben normalde kapalıyken ama ev hali üstümde tshirt ve saçım acikti. Fotoyu ablamlarla olan gruba atacağıma yanlışlıkla okul grubuna attım öğretmenim ben bu arada orasibda resmi grup yani müdür yapılacaklari flaan ordan gönderir hep. Bir sürü erkek hoca var ben ev hali neyse o panikle aldım herkesten sil butonuna basacagima benden sil e bastım hepten gitti foto herkes de gördü kusura bakmayın yanlış oldu falan dedim ama iş işten geçti çok kötü hissediyorum kendimi
Canım anneler seni anlayacaktır , ebebeklş halimizle herşey mübah bize, babalar varsa onlar da anlayacaktır sorun etme, açıkcgördüler diyorsan da sonuçta bilerek atmadın ki, insanlık hali değil ; yeni doğan anne hali

Şuan bize en rahat olabilcek pantolon yüksek bel strec..kiz onlar da guzel duruyo hepsi ayni iste ben önceden hiç sevmezdim o kotları ama alıştım artık rahat geliyo esnek olunca senin normal doğum aslinda rahat rahat korse takabilirsin canim..kizim söyle bi sıkıntısız döneme geçsin spora yazılcam yine 5 ay sonra falan kilo verince çatlaklar da gider belki :KK43:

Kesinlikle canım yapcak bişey yok mama var en kötü annem sütun az az yada sütun yağlı değil doymuyo çocuk diye diye hep mama verdirdi çocuğun mideyi büyüttü birden şimdi süt üretimim azaldı bence çünkü beyinsel bi olay emzirmezsen beyin bu süt yeterli deyip fazlasını üretmiyormuş bi yerde okumuştum onun için sagmakta ise yarar bence sağdıkça da artar herhalde...

Ilk zamanlar bende öyleydim geçmişi okuyup duruyodum yetişemiyodum buraya :) düzeldi canım şükür kendi evime geldim bi hafta oldu annem bugün döndü evine artık saba h gelip akşam gidicek yavaş yavaş herşey düzelicek inşallah...

Niye o kadar geç ki alla alla neyse doğum parası nerden süt parası nerden bide bunlar için hangi belgeler gerekli bi anlativerin bana..

Ozaman musli alicam yulaflı ama içinde yulaf kayısı incir kurulari ceviz fındık falan var daha iyi herhalde...

Canım 2 ayı devirdik demissin gaz olayları uyku olayları ne durumda peki?

Vallahi haklısın yani çocuklar bütün gün heryeri elleyip dışarda okulda evde daha çok mikrop taşıyor ve daha sık hasta oluyorlar sen iyi dayanmışsın kimsenin mutluluğu yada kırılması uzulmesi yada küsmesi arkamdan konuşması hatta isterse sinirlenip küfür etsin arkamdan umrumda değil hiç bişey benim bebeğimden önemli değil benim için değerli insanlar değillerse kaldı ki isterse olsun onu kaybetmem benim için hiç önemli olmaz ben olsam çocugu alırdım kucağından isterse ağlasin umrumda olmaz o oyuncak değil ki yani Allah korusun bi düşürse bıngıldak zarar görür nerden bilecek tutmayı falan bırak ne derlerse desinler yapıştır cevabı kimseyi düşünme ben öyle yapacağım artık çünkü kimseyi kirmayacgim diye ben paramparca oldum...
Çok çok farkı olmadı, bazen kendi çıkartıyor üstten gazını , 2 ay biti derken aşı huzurlsuzlupu başladı sebepsiz ağlamalar, şuna onunla uğraşıyorum.. ançma Artık gaz çıkartırken kıpkırmızı olurdu o yok

Alt üst takımlarda bizimki çok tepindiğinde problem yaşadık. Alt bezle birlikte kayıyor ve çiş çıkıyor dışarı. O yüzden ben tulumlarla çok rahatım şu an. Buradaki mağazalarda da aynıları mı var bilmiyorum ama kız erkek arasında da ciddi fark var :)

Ben Ateş le kanada da gittim avm gibi bir yere. Ama emmek isteyince 1 saat bebek odasında kalıyoruz. Ağladığı zaman da yıkıyor ortalığı.
Aynen , her sat başı bi de emme olayı, emmeden sonra gaz çıkarma olayı .

Oy maşallah size

Oy oy yerim bn onu ya masallah suphanallah :KK15:
Tamm canm cok saol bakim hmn
Teşekkür ederiz teyzoşlari
Masallah cooook tatlisiniz :KK200:
Bizimki hic bandana taktirmadi takinca basiyor yaygarayi :) bi de keliz biz.bazen abisinden kalan unisex kiyafetleri de giydirince hic kiz oldugumuz belli degil :KK70:
Teşekkürler canım
O GUN taktık yatağına koyduk sen indir ağzına getir ağzı burnu kapanmış gıcık oluyor şapkaya buna battaniyeye illa eller dışarı olacak
Bizimkini de sacından dolayı erkek sanıyorlar erkek stili gibi :D

6 8 saat filan yaziyor internette. Bilemedim ki.
Bizim doktor oda sıcaklığında 8 saat durur demişti ben yanıma almayıp mama almıştım cok kalacağız diye söylediğimde alakası yok 8 saat dışarda durur demişti
Sağlık bakanlığı 3/3/3 kuralını söylüyor

Bizim doktor oda sıcaklığında 8 saat durur demişti ben yanıma almayıp mama almıştım cok kalacağız diye söylediğimde alakası yok 8 saat dışarda durur demişti
Sağlık bakanlığı 3/3/3 kuralını söylüyor
Artik girmeden muzikale emzircem arada isterse yine emziririm birdr cikinca emziririm soru olmaz heralde zaten muzikal toplam 2.5 saat suruyor. Girmeden emzirsem cikana kadar idare eder

Kızlaar merhaba :KK54:

Bakamıyorum bayağıdır buraya herkes iyidir umarım :dua:
Bnm sütüm hepten bitti 1 aydır anne sütü almıyor nerdeyse,maalesef mama içiyoruz yapacak birşey yok :)

Defne ile de sürekli hastaneye kontrolllere gidiyoruz. Göbek fıtığımız var 2 yaşına kadar geçermiş ağrı filan yapmayor şükür.

Başımız da bir morluk vardı çocuk doktoru onkolojiye yönlendirdi oraya da gittik o da hemanjiommuş önemsiz bişey olduğunu geçeceğini söyledi şükür . 50 kuruş kadar bir morluk saçlarının arasında.

Şimdi de süt alerjisinden şüpheleniyor doktorumuz onun için gaita verdik dün bakalım 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç :işsiz:

Bizden böyle canlarım koşturmacalı hergünüm o kadar yoruluyorum ki anlatamam :KK51: Gündüz kesik kesik uyuyor gece 12-1 yatıyor sabah 8 e kadar uyku arasında besleyip uyumaya devam ediyoruz ama işte gündüz canımıza okuyor Defoş :KK48:

Büyüdük tabi tontiş bir prenses olduk :KK30:

Eklentiler

• 35C1CA6A-7F54-40E7-B0B9-481A0B7D287B.webp
    35C1CA6A-7F54-40E7-B0B9-481A0B7D287B.webp
    20 KB · Görüntüleme: 101
  • 39DEB214-2B20-4830-98C5-ABC0D7BDD91D.webp
    39DEB214-2B20-4830-98C5-ABC0D7BDD91D.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 102
Back
X