- Konu Sahibi Homely_angel
- #49.701
Öyle ya. Sonra da bizdeki gibi minik bir iz kalırmışOyyy fenaymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ya. Sonra da bizdeki gibi minik bir iz kalırmışOyyy fenaymış
Banyo yasak verem asisindan sonra 3 gun malesef.Peşpeşe 3 iğne yediler kolay mı? Geçmiş olsun, ılık banyo sonrası daha rahat edecek,
Insallah bakalim. Asifan sonra 1 saat kadar uyudu. Uyurken surekli sicradi. Tirstim biraz ama gecti sonra.simdilik keyfi yerinde bakalim. Ama bu verem asisinin oldugu yerdeki kabariklik gitti kanamis orasi acaba yanlis tuttuk filanda bozdukmu o bolgeyi.Bizde hafif uykuya meyil dışında hiçbir yan etki olmadı. Darısı başına efsunun:)
Bizde aksama kadar uyudu aksam resmen inlemeyi basladi uyuyamadi agri kesici verince uyudu bir gun sonraya bsyi kalmamisti geçmiş olsun insallah kolay gecirirsinizBu asidan kac saat sonra yan etkiler basliyor kizlar. Bizim 5 saat oldu asi olali. Dakika sayiyorum resmen.
Insallah bakalim. Asifan sonra 1 saat kadar uyudu. Uyurken surekli sicradi. Tirstim biraz ama gecti sonra.simdilik keyfi yerinde bakalim. Ama bu verem asisinin oldugu yerdeki kabariklik gitti kanamis orasi acaba yanlis tuttuk filanda bozdukmu o bolgeyi.
Asi bolgesine su degmesin 3 gun dedi. Nedenini bilmiyorum. Sende o asi bolgesi nasil gorunuyor. Ilk andaki gibi mercimek gibi bir kabarti varmi yoksa igne olmus bitmis gibimi.Hemşireler sürekli vuruyor sıkıntı olsa söylerlerdi diye düşünüyorum
Ama şimdi Benim canım sıkıldı biz banyo yaptırdık az önce Yani bir buçuk gün sonrasında sebebi de hemşire 24 saat yeterli dediği için. Sabah burada da yazdım ama kimse cevap vermedi. Ne gibi bir sıkıntı olabilir acaba etkisi mi azalıyor![]()
Pazartesi günleri oluyor dedi ona göre randevu verdi ama. Siz ne zaman gittiniz?Hep omuzda uyuyor bizim ki yerine yatırınca hemen uyanıyor derin dalmasını bekliyoruz
Sen 3. Ayda olan rotarix dedin de onsan dedim 2. Ayda he rotarix yaptılar burda ki arkadaşlara o yüzden sasırdım
3 doz da oluyor 2 dozda onları 3. Ay konuşuruz dedi bu ay aşilar yoğun olmasından yapmıyormuş
Rotateq 3. Ayda yapılazmiymis peki camim
Karma asi yoktu hastanede gelmiş mi bi sor istersen canim verem de yok demişlerdi gemiş o zaman
Yoksa biz dün olacaktık asilari 5 li
Karma olmadığı icin bizde sağlık ocağına yaptıracağız persembe günü
Verem sağlık ocağında her hafta persembe 10:3 da yapılıyormuş
Günlü ve saatli olmadı ne saçma
Eve gelince sağdım ve emzirdim cabim ateş YÖK
Minnacık bi kızarıklık var nohut kadar
Şimdi uyuyor. Uyandığında bakayım bi.Asi bolgesine su degmesin 3 gun dedi. Nedenini bilmiyorum. Sende o asi bolgesi nasil gorunuyor. Ilk andaki gibi mercimek gibi bir kabarti varmi yoksa igne olmus bitmis gibimi.
Sayma dakikaları, hiç bir yan etki olmayacak bence için ferah olsun. Ben sabah yaptırmıştım , öğlen huysuzlanmıştı sadece. Sonra geçti gittiBu asidan kac saat sonra yan etkiler basliyor kizlar. Bizim 5 saat oldu asi olali. Dakika sayiyorum resmen.
3Bu arada suan sleepy 2 no ile prima 2 no açtım prima daha büyük sleepye gore
Sleepynin 2 nosu 1 den bi tık buyuk cok fark YÖK
Migros’ta bebek bezi çıkarmış
Cok yoğun yapınca tasma yapti yandan sleepy
Bir de rosmanninkink deneyeceğim hugesle beraber elimde 1 no prima var Onuda 2 no pampers ile degistircem bakalım
Islak mendili değiştireceğim kuruyan kalan kakayı uni baby yenidoğan hic temizlemiyor resmen çocuğun poposunu çitiliyorum kıpkırmızı oluyor biraz kuru gibi
Daha sulu olsa iyi olacaktı
Acaba sensitive olanı nasıl
Bu uni baby yeni doğan hangi aya kadar kullanılıyor ki
Asi yerine taktim. Izi kalmadi veremin hic. Mercimek gibi kabarmisti ilk yaptiginda acaba uyurken filan ustune yattida ilac dagildimi deri altindan anlamadim.Sayma dakikaları, hiç bir yan etki olmayacak bence için ferah olsun. Ben sabah yaptırmıştım , öğlen huysuzlanmıştı sadece. Sonra geçti gitti
Zaten kalmayacak. 3 ay 4 ay sonra izi belli olacak, hatta hemşire 5 ayı bile bulabilir dediAsi yerine taktim. Izi kalmadi veremin hic. Mercimek gibi kabarmisti ilk yaptiginda acaba uyurken filan ustune yattida ilac dagildimi deri altindan anlamadim.
Şu an tekrar baktım aşı yerine iz yok bizde de. Sonradan yara olabilir kabuk bağlayabilir vs demişti hemşire ondan sonra iz belli oluyor sanırım. 5 yaşındaki kızımınkine de baktım çok hafif bi iz var bizimkiler kadar belirgin değilAsi yerine taktim. Izi kalmadi veremin hic. Mercimek gibi kabarmisti ilk yaptiginda acaba uyurken filan ustune yattida ilac dagildimi deri altindan anlamadim.
Kac gunluksunuz? Bizim de kuculmustu ama daha 5 gunluktuk zaten :) iyilestikten sonra arada sunnet derisini en geriye kadar cekip icini temizle mutlaka. Ben yapmamisim icinde pamuk ipligi ve gazli bez ipligi kalmis cok uzulmustum. Dura dura deriye yapismislarPipisi küçück kalmış![]()
Bugun biyerde okudum burda mi acaba bilemedim ama diyorli sabah kacta kalktiysa aksam o saatte yatirmaliymisiz. Ama bizde oyle bi kalkis saati yok 4-5-6 heran uyanabiliyor. Geri uyuyor 15 dakika sonra yine uyaniyor falan boyle butun gunBizimde bu gece tuhaftı.. gazı var desem çıkardı sonra 2.5 gibi kaka yaptı ... Uyudu diyorum birakiyorum arkama dönmeden ikinmalar başlıyor
Gece uyuması için gündüz hangi saatlerde uyutup gece derin uykuya geçmesi lazım bebeklerin acaba evet düzen tutturmak zor bir gecemiz diğer gecemize benzemiyor ama çözüm yolları aramaya çalışıyorum işte
Benimki bazen bana bakiyor gibi geliyor sonra kafami cekiyorum ama onun bakislar sabit ayni yerde kaliyor. Daha takip yokBizimki tv izliyor nasıl bakıyor oraya anlamıyorum daha 40 ımız yeni çıktı
Ben yanından geçerken gittiğim yöne doğru takip ediyor
Ben doktorların bebekler göremez dediğine inanmıyorum onlar bebekliklerini mi hatırlıyor da nerden biliyorlar bal gibi de görüyorlar
Ama bazen bilinçle mi alakalı olsa gerek tepki vermiyor boşluğa bakıyor
Bence sizin de normal
Eger kilo alimi iyiyse kusmada problem yok sut kesigibya da su gibibolabilir. Bir de gaz damlasi verdikten sonra bizim cok hafif mukuslu gibi kusma da oluyor.Kızlar süt kesiği gibi kusmasinda sıkıntı yoktu dimi fazlası mi cikiyordu öyle olunca
Ne zaman uyuduğu ne zaman uyandığı belli olmuyor ki bebeklerin sımdi uykuya daldı benimki ki bu gece uykusu değil uyanır biraz sonra . Sonra ne zaman uyur bilmiyorum gece de uyudu diye bıraktığımda arkama dönmem ile uyanması bir oluyorBugun biyerde okudum burda mi acaba bilemedim ama diyorli sabah kacta kalktiysa aksam o saatte yatirmaliymisiz. Ama bizde oyle bi kalkis saati yok 4-5-6 heran uyanabiliyor. Geri uyuyor 15 dakika sonra yine uyaniyor falan boyle butun gun
Ben 5 gunlukken hastaneden cikmadan yaptirdim. 10-15 dakika surdu. Sonrasinda da 3-5 gunnicinde tamamen iyilesmisti.Yaptiranlar yokmu yaaaaa![]()