2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
P Prime18 canım sen lansinoh biberonu şuan kullaniyomusun ben direk aldım başka biberon emziği almam gerekirmiydi kutuda da ay yazmıyor 0-6 dedi mağaza müdürü ama doğrumu acaba
Kutusunu attım ama bi tane delik var kuzum 0+ yazması lazım sanırım üstünde hava çıkarma deligi var yumuşak
Ama yumuşak diye iyice alışırsa seninki endişem avent cok sert bizimki hic onu almadı hatta onun yüzünden aç kaldı meğer onu sevmemiş ondan emmemis ilk zamanlar doktor gördü biberonunun yanlış ondan emmiyor hemen yandan lansinoh alın dedi eşim aldı geldi bi verdik cok cok içti şıpa bi dene bakalım az aksın cok akarsa onu ister ben 3 4 ay olsa bile basık değiştirmeyi cok düşünmüyorum vereceğim zaman
Ha oldu ki almadı mecbur değiştiririm

Bu arada suan sleepy 2 no ile prima 2 no açtım prima daha büyük sleepye gore
Sleepynin 2 nosu 1 den bi tık buyuk cok fark YÖK

Migros’ta bebek bezi çıkarmış

Cok yoğun yapınca tasma yapti yandan sleepy
Bir de rosmanninkink deneyeceğim hugesle beraber elimde 1 no prima var Onuda 2 no pampers ile degistircem bakalım :D

Islak mendili değiştireceğim kuruyan kalan kakayı uni baby yenidoğan hic temizlemiyor resmen çocuğun poposunu çitiliyorum kıpkırmızı oluyor biraz kuru gibi
Daha sulu olsa iyi olacaktı
Acaba sensitive olanı nasıl
Bu uni baby yeni doğan hangi aya kadar kullanılıyor ki

Bazen açık oluyor bazen kapalı bende büyüklükten oluyor dedi kadın ses geliyorsa yutma sıkıntı yoktur kuzum
Evet bende araştırırken biri Avrupa onayı biri Amerika onayli diye okumuştum biri fda diğeri de mda onayı mi ne
Bi de şey yazmışlar içerik ayni sadece onay veren yerler farklı yazmışlardı
Bizim sigorta ücretli asilari da karşılıyormuş bende zaten rotarixden nem kaptım rotateq yaptırırım
Ama 3. Ayda istediğinizi yapariz dedi cok asi var diye bu ay
Ne kadar verdiniz canim rotateq ne kadarmış
155 lira ama 2. Ayda mutlaka baslanmali rotatece. Cunku 6.ay baslamadan bitmesi gerekiyormus asinin. Neden bende bilmiyorum ama 3.aya kalamazmis rotatec. Acikcasi onu cok kurcalamadim neden diye zaten yaptiracagimiz icin. Istersen ana sagliga bir danis.

Col saol canm cvbin icin ya Allah damatlığını da gostersin insallah
Bakimini nasil yaptin canm bez giydirormuyim sunnetten sonra

amin cankm hepkmizinkine ins.
evet bez takmada sorun yoktu .kimisi kagit bardagin tabanini kesip agiz kismini pipinin etrafina gelecek sekilde yerlestiriyormus ama biz yapmadık.bi calpol afri kesici kullandik bide krem verdiler pansuman cikinca surmeye basladik zaten pansuman ayni ghm dustu cisini yaptigi icin

Dogdugu gun yaptirdik biz hicbirsey anlamadik cocuk da bizde.bakim olarak sadece teramisin surduk ve calpol verdik agrisi olursa diye onuda az verdik.bezi bagliyorsun sorun olmuyor
Ay ne guzel canm en iyi zamaninda yaptrmissiniz cok cabuk iyileşmiştir bnm esimde dogdu gun israrla kestirelim demisti bn karsi cikmistim korkmustum ama buyudukce agri hissetmeye basliyorlar suan yaptrmassam sonra zorlanir diyecuma gunu yapmaya karar verdik ama bn cok korkuyorum nasil olucak cok aglarmi simdiden stres yapmayi basladim

amin cankm hepkmizinkine ins.
evet bez takmada sorun yoktu .kimisi kagit bardagin tabanini kesip agiz kismini pipinin etrafina gelecek sekilde yerlestiriyormus ama biz yapmadık.bi calpol afri kesici kullandik bide krem verdiler pansuman cikinca surmeye basladik zaten pansuman ayni ghm dustu cisini yaptigi icin
İyilesene kadar cok agladimi canm sanki bn sunnet olucakmisim gibi korkuyorum ya

Bu arada suan sleepy 2 no ile prima 2 no açtım prima daha büyük sleepye gore
Sleepynin 2 nosu 1 den bi tık buyuk cok fark YÖK

Migros’ta bebek bezi çıkarmış

Cok yoğun yapınca tasma yapti yandan sleepy
Bir de rosmanninkink deneyeceğim hugesle beraber elimde 1 no prima var Onuda 2 no pampers ile degistircem bakalım :KK70:

Islak mendili değiştireceğim kuruyan kalan kakayı uni baby yenidoğan hic temizlemiyor resmen çocuğun poposunu çitiliyorum kıpkırmızı oluyor biraz kuru gibi
Daha sulu olsa iyi olacaktı
Acaba sensitive olanı nasıl
Bu uni baby yeni doğan hangi aya kadar kullanılıyor ki
Rossmanin markasi ne ki?ben gecen gun baktim rosmana sadece mayo bez vardi.

Ya hani anne memesine yakın büyük ağızlı olanlar belki ise yarar diye düşündüm ama bizim emzik yanlışmış 0 numara olmalıymış ben 1 kullaniyodum çok akiyormus ondan bakalım 0 numara alıp deniycem bi de olmazsa chicco Ya da avent alicam..
P Prime18 ye katılıyorum. Biberon meme reddine sebep olabilir. Tabi çalışıyorsan mecbursan mama veriyorsan orası ayrı ama mecbur değilsen biberona alıştırma bence cnm.

155 lira ama 2. Ayda mutlaka baslanmali rotatece. Cunku 6.ay baslamadan bitmesi gerekiyormus asinin. Neden bende bilmiyorum ama 3.aya kalamazmis rotatec. Acikcasi onu cok kurcalamadim neden diye zaten yaptiracagimiz icin. Istersen ana sagliga bir danis.
Canım bugün bize 3 aşı aynı anda yapıldı. Rotatec de yaptırınca 4 aşı mı oldu senin

Ya hani anne memesine yakın büyük ağızlı olanlar belki ise yarar diye düşündüm ama bizim emzik yanlışmış 0 numara olmalıymış ben 1 kullaniyodum çok akiyormus ondan bakalım 0 numara alıp deniycem bi de olmazsa chicco Ya da avent alicam..
Bizimkide 1 numara 0 ida mi varmis? Sen yazinca baktim ama hep 1 ile baslayan varmis. Bulursan banada link atsana bende bakayim.

Canım bugün bize 3 aşı aynı anda yapıldı. Rotatec de yaptırınca 4 aşı mı oldu senin
Evet canim rotatec ile 4 asi oldu.

Rossmanin markasi ne ki?ben gecen gun baktim rosmana sadece mayo bez vardi.
Babudream sanırım canim

Anlamadım
İstediğinizi yaparız dedi 6 aya kadarsa iki doz yapacak o zaman bizim hoca
Ben eczaneyi aramıştım 215 demişlerdi ama rotarix mi rotateq mi hangisinin fiyatını söyledi bilmiyorum uygun olmuş
Sen eczaneden mi aldın hastanede mi yaptırdın

Evet buyuk. Hamile kalmadan zaten 95 bedendiler. Simdilerde cok sut dolunca kafam kadar oluyor.kahvesidr portakal kadar oluyor nasil sokacaksa tamamini agzina cocukcagiz.

Evet yaptirdim tabiki. 3 doz olan rotatec yaptirdik biz. Ebeye sordum saglik ocaginda. Doktorlar genelde rotarix oneriyor daha ucuz ve az doz diye digeri genelde pahali geliyor yaptırmıyor ebevenyler dedi. Icerigini sordum ikiside ayni rotatecte birkac fazla mutasyon var dedi. Rotarixin adi cikti sadece ondan kurcalayanlar pek istemiyor sizin gibi dedi.
Rotarix avrupa rotatec abd asisiymis. Fda rotarixe onay vermemis ama tekrar iceriginde cikan domuz dnasi ve gribi vukuatindan sonra abd de satilmiyormus bu yuzden artik.
Tr de durum ne dedim allaha emanet dedi.

Bu rota aşısı konısunda baya yanlış bilgi ve yönlendirme var bence
Rotarix rotatec e göre ucuz değil ki,2 doz her dozu 210 lira aynı hesaba geliyor rotarecle. Ben ikisi arasında da öyle çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ya

stay strong26 stay strong26 medela calma biberonu tavsiye ederim. Ama meme reddi başladıysa biberon kullanma. Bebekle bi aradaysan sağım bile yapma göğüslerin terbiye olmasını geciktirir

Babudream sanırım canim

Anlamadım
İstediğinizi yaparız dedi 6 aya kadarsa iki doz yapacak o zaman bizim hoca
Ben eczaneyi aramıştım 215 demişlerdi ama rotarix mi rotateq mi hangisinin fiyatını söyledi bilmiyorum uygun olmuş
Sen eczaneden mi aldın hastanede mi yaptırdın
Eczaneden aldim. 1. Doz 155 dedi 2 ve 3 belki farklidir.
Bu rota aşısı konısunda baya yanlış bilgi ve yönlendirme var bence
Rotarix rotatec e göre ucuz değil ki,2 doz her dozu 210 lira aynı hesaba geliyor rotarecle. Ben ikisi arasında da öyle çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ya

stay strong26 stay strong26 medela calma biberonu tavsiye ederim. Ama meme reddi başladıysa biberon kullanma. Bebekle bi aradaysan sağım bile yapma göğüslerin terbiye olmasını geciktirir
Valla bilemiyorum artik. Ben rotatec sectim neticede. Sadece google da cikan rotarix hsberleri bile yeterliydi onu secmemem icin. Ha o haberler icinde amerikanin oyunu diyenler var cunku rotatec abd uretim ve rotarix yani abd uretimi olmayan abd de toplatilmis.

Merhaba kızler benim bir göğsüm diğerine göre çok geç doluyor. Her emZirmede 5 dk da olsa vermeye çalışıyorum ama dolmuyor be yapabilriim tecrübemize ihtiyacım var???

Bu asidan kac saat sonra yan etkiler basliyor kizlar. Bizim 5 saat oldu asi olali. Dakika sayiyorum resmen.

Back
X