2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ben de 4 saati geçirmek istemiyorum. Bizimki geceleri uyumuyordu. Tükenmek üzereydim ki 3 gecedir uyuyor :) Tam 2 aylık olduk. Bugün aşıları yapıldı. Nasıl bir gece bekliyor beni bilemiyorum
Canim aşılar nasıldı cok ağladı mı bebişin bizimki de haftaya salı olacak düşündükçe nefesim kesiliyor :( geçmiş olsun size bu arada kuzum

10 gün geç yapılacak bizim aşılar şimdi antibiotik bitsin öyle dedi doktor ben şimdi 3 doz yaptırsam yine 6. Ayin 10 gün sonrası olur değil mi
Valla 3. Ayda ayrıntılı konuşuruz ikisini de anlatacağım hangisini isterseniz dedi ama sende 2. Aydan başlıyor dedin yazıp sorsam mi ki

Ben persmebe aramıştım pazartesiydi randevu elimizde yok dediler çağrı merkezi geldi diye haber verdiler mi ben muayeneye gitmişken asisin aradan çıksın istemiştim ama ellerinde olmayinca saglik ocağına kaldık onlarda veremi sadece Perşembe yapıyormuş isterseniz gelin yapalım persembe verem yapalım dediler
Bende hepsi bi aradan çıksın diye persembeyi bekledim

Çok sağol canım elimdeki stok bitsin onu alayım bi
Sleepy yeni dogani beğendim büyük diğerine göre
Huges iyi diyorlar kimisi de çok sulu diyor
Babyme içinde kese kağıdı gibi pişik yaptı dedi arkadasım
Valla bize 2-3 gün gidiyor bi paket o yüzden biraz daha uygun olsun fiyatı istiyorum
Aynen

Bugün burada sordum bir kişi bile yazmadı verem açısından sonra üç gün bekle dediler bize diye. Cevap veren olsaydı belki şuan bu kadar üzülmeyecektim. Buradaki samimiyeti görüp katılmak istemiştim ama bu samimiyet aranızdaymış. Bir daha yazmayı düşünmüyorum. Hepiniz evlatlarınızı sağlıkla büyütün inş.

Sorunu gördüm ama cevabından emin olamadığım soruya cevap yazamazdım. Biz dün 2.ay aşılarını olduk ama verem aşısı için tarih beklediğimizden onu vurulamadık. Dolayısıyla da bildiğim bir konu değil. Diğer arkadaşlardan da cevabı bilen biri görse Emin'im yardımcı olurdu.

Evet aranızda samimiyet oluştu, çünkü aylardır bir aradayız ve her derdimizi paylaştık. Sonradan gelen hiç kimseye de farklı davranmadık. Doktorun ya da sağlık görevlisinin söylediği sözün üstüne de söz söylemedik.

Hemşirenizin talimatına göre hareket ettiğinize göre doğru ya da yanlış olduğunu da onunla konuşmalısın.

Kızlar sizin ufaklıkları da habire hıçkırık tutuyor mu?

Tutmaz mı, hem de 15-20 falan sürüyor ya

@gsm_lee huggies ben kullanıyorum ancak, sen deneme, çünkü huggies türkiye den çekiliyor artık, bulamayabilirsin.
Aşı yaptırırken sağlık ocağındaki ebe 38,5 u görmedikçe ateş düşürücü verme dedi ki, ben de ateşin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki aşı ateşi çok olağan. Ateş konusunda akasya ananın youtube unda çocuk doktoru özlem sipahinin videosu var gayet güzel anlatmış.

Mafolduk hepimiz uykusuzluktan zaten bide üstün e anlayissiz insanlar var hayatımızın içine ettiler ne yazık ki..hamilelikte gelen giden olmadı bebek olunca herkes bebek sevmeye geliyo...hamile iken neden gelipte yardım etmediler madem?pardon da hamile iken bi emek vermeyen insan zahmet edip gelmesin evime bebeğimi sevmeye ne yaptılar ki kızım için ne yüzle geliyor görümcem evime evlendim evleneli ilk defa bebek sevmeye geliyor evime ben açken soğuk evde oturup borç öderken esimle sorunlar yasarken hiçbirisi yoktu yanimda bana kötü gün dostu lazım herkes iyi günde vardır yani..Ama kv ye söyledi eşim halası gelmesin burunu sıkıp uyurken uyandıriyo dedi bende destekledim ve çalışıyorlar her pazar arıyor gelcem diye her aradiginda da bahane buluyoruz içim rahat çok şükür kendilerinde arasınlar azcik kabahati..o yüzden kimse kırılacak diye düşünme canim su 3 günlük dünyada salla gitsin..
Canım aynı sizinkilerden bizdede var. EŞim askere gitti maaş yok bebeğin ihtiyaçları var ben düşük tehlikesinden sürekli hastaneye gidiyorum ne arayan oldu ne eksik soran. Kayınvalidem ben örgü sevmiyorum dememe rağmen yıllar önce düşük yaptığı çocuguna ördüğü örgülerden verdi bende dolabına dizmedim ona bozuluyo. E o dolabı açtın madem sor bakalım bu kıyafetler nasıl alındı. Herkes iyi günde var şimdi gelmişler bizim bebek diyolar. Bende tavrımı koycam artık çok bunaldım

Kızlar selam
Bir sorum olacak ben emziriyorum gündede bazen bir bazende iki kez mama veriyorum.2. Ayımızın gelmesine bir hafta var ve sadece 750 gr almışız.sizce çok az değilmi?

Kızlar benim de bi sorum var. Benim bebe bir kaç gündür emerken cak cuk sesler çıkarmaya başladı. Yine ımh ımh sesi de geliyor ama. Çıkarıp tekrar veriyorum yine aynı. Nasıl düzeltebilirim ki. Yada kendi kendine düzelir mi ki?

geçen ay sadece anne sütü aldık .1300 gr almıştık bu ay bir ayda 750 gr almış.
Cnm gittikçe azalıyor kilo alımı biz de ilk aya göre 2. Ay yarım kilo daha az aldı. Bence normal ama bazı dr lar en az 900 gr almalı diyormuş kızların dediğine göre. Senin dr ne dedi

Back
X