2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim de bi sorum var. Benim bebe bir kaç gündür emerken cak cuk sesler çıkarmaya başladı. Yine ımh ımh sesi de geliyor ama. Çıkarıp tekrar veriyorum yine aynı. Nasıl düzeltebilirim ki. Yada kendi kendine düzelir mi ki?

Bu salya olayından olmasın :)

Bn otomatik sallanan ana kucagi almistim begenmedi hic istemiyo bnm pasam ya
Kizlar sze bi sorum olucak simdi bn rusiya vatandaşıyım esimde turk vatandasi bizim cocuk direkt turk vatandasimi oluyo ? Yoksa cift vatandaşmı?

Toz nane bu değil mi canım ne için iyi geliyor bide gaz için mi?
Kuru nane canım
Gaz için birebir
Bizimki akşam saatlerinde susmaksızın ağlıyor hemen bir kaşık nane çayı veriyorum deliksiz uyuyor zararlı da değil bildiğim kadarıyla ama doktora sorsan ilk 6 ay verme der gaz ilacından iyidir

Oy kıyamam. Bende bu hepatitte zorlandım gözlerim doldu. 3 tane aşıyı düşündükçe içim parcalanıyo. Eşimi göndercem annemle öyle görmek istemiyorum
Bende disarda beklemek istedim ama hemsire asi sonrasi annenin kokusunu alsin kendini guvende hissetsin dedi o yuzden mecbur bekledim. Gercektrn asi bitincr once esim aldi ama sakinlestiremedi bana gelince sakinlesti hemen.

Kizlar sze bi sorum olucak simdi bn rusiya vatandaşıyım esimde turk vatandasi bizim cocuk direkt turk vatandasimi oluyo ? Yoksa cift vatandaşmı?
Hangi ülkede doğduysa oranın vatandaşı olur daha sonra diğer ülkeye anne baba vesilesiyle girip çıktığı durumda ne olur bilemiyorum

Canım biz daha yaptırmadık o yüzden hiç bilmiyorum cevap veremedim ama sen hemşirenin dediğine inan her doktor her hemşire farklı 3 güne takılma bence
Bi doktor bana anne sütu oda sıcaklığında 3 saat durur dedi şuanki doktorumuz 8 saat durur dedi öyle düşün etkisi aşılmaz derinin tam altına yapılmıyor asi kasa yapılıyor sanırım deri altı olsa o kadar vücut savaşmaz bence
Bizimdi yarın 10’gun geç olacak antibiyotik kullandık bitmesini bekledik
Sen üzülme sakin 24 saatten fazla bile geçmiş hatta

Bence süt için 8 saat çok bozuluyor en azından benimki bozuldu döktüm

BEN geceleri altını değiltirmiyorum canım mümkün oldukça kkasını yaparsa değiştiriyorum sadece o da çok nadir oluyor
Bizim emerken kaka yapıyo mecbur değiştiriyorun. Çişini bazen değiştirmiyorum sonra 5 gibi felan bi dolmuş oluyo dışarı taşıyo üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum yine uyanıyo hertürlü uyanıyo yani

Kızlar hıçkırık tuttuğunda emzirirseniz bi iki yudum bile olsa hemen geçiyor. Ama zaten tok olduğu için benim paşa bazen emmiyor

Sanırım çift vatandaştır canım ama Rus kanunlarına göre kontrol etmelisin. Örneğin rTürk kanunlarına göre çocuğun ebeveynlerinden biri tc vatandaşıysa kimlik alması için yeterli.

Bugün burada sordum bir kişi bile yazmadı verem açısından sonra üç gün bekle dediler bize diye. Cevap veren olsaydı belki şuan bu kadar üzülmeyecektim. Buradaki samimiyeti görüp katılmak istemiştim ama bu samimiyet aranızdaymış. Bir daha yazmayı düşünmüyorum. Hepiniz evlatlarınızı sağlıkla büyütün inş.
Kuzum 3 gunu ben dedim zaten ama ben zaten oglen 13.30 da yaptirdim asiyi ve sonrasinda ogrendim. Onuda asiyi yapan saglik ocaginin ebesi dedi.Sen yazinca yine baktim. Asi yerine 24 saat su degmesin yeter yazmislar internette doktorlar vs. Sonra acibademde Kendi doktoruma sordum yine 24 saat yeter dedi. Bu konularda net crvap verebilecek yeterlilikte degil ki kimse. Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor cunku. Bak mesela gunlerdir rotavirus asisi tartisiyoruz birinin ak dedigine diger kara diyor.

SÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4

Kızlar size gözyaşlarımız kurumadan yazıyorum. Bugün sünnet olduk. Genel cerrahı bölümünün dr. U yaptı. Bebeğimi alıp iğnesini vurup geri bana verdıler. 10 dk sonra geri aldılar kesmek için. 10 dk 15 dk içinde verdiler elime. Gazı kakası yoktu o yuzdyuzden pek ağlamadı. Ewe geldi 2 saat rahat rahat uyudu. Sonra ağladı ağladı ağladı, pipi küc9cük olmıştu sonra şişti dikişler falan. 6 7 saat çektık emmedı bıle. O yuzden uyuşma zamanında karnını doyurun . Çişi yapması çokmzor 4 5 saat yapmadı. Yenıce rahatladı. Bıberonla süt vrdım ilacını verdım. 2 kez az az çişöyaptı sakınledi. Donunu çıkardım üşüdü giydirdm ağladı 6 7ösaat naptığımı bileöedim. İnş siz yaşamazsınız. Hrrşey çiş yaapana kadar dedı arkadasım ağlamaz dedi. Basında beklıyorum.

Back
X