2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunduz uyumuyoken cnm yere falan koydugunda oynuyomu benimki ac ve uykusuz degilse oyun halisinda guzel guzel bakisiyo :)) bende yemek vs yapiyorum o arada ama diger isleri bende yapmiyorum bebegi yalniz birakip. Bir iki uyuyrken dus aldim tam ciktigimda uyandi riskli hala biri varken yapiyorum mumkun mertebe
Benim kız tok altı temiz olsa da uyanıkken durmuyo herşey denedim pusete koyup mutfakta aspiratör açtım 5 dk.gülücük saçtı sonra ağlamaya başladı alt değişirken bile zor duruyo sirtini yere koyunca ağlıyo :) emerken yada gaz çıkarırken uyuyo omzumda onu seviyo..sıkıntı varsa kanguruda da durmuyo olmasa bile sıkılıyo terliyo ama maşallah diyim artık gunduzldri de başladı azar azar uyumaya dışarda olsak pusete koyup arabada gezdirsek uyuyo bebek arabasında da çok az uyuyo :( hep emecek gazini memede atıp orda uyuycak yada evin içinde gezecek yada youtube dan kolik bebek gürültülerine susup uyuyo..duş muu:)ben wc ye zor gidiyorum:)

Daha ne demek ek gıda bide peynir huzursuzluk yapıcak diye biz kendimiz yemiyoruz. Neden herseye karışırlar ki böyle daha mı güzel oluyo? Zorla kendilerini uzaklaştırıyolar. Bizimde dün eşimin babaannesi geldi çocugu salyalı salyalı öpüyo bi oraya ceviriyo bi diğer tarafa. Çok hırpalıyo. Bende babaanne kemikleri daha yumuşak ya az daha sakin sev gece çok ağlıyo yoksa heryeri ağrıyo herlde dedim sen nerden biliyosun diyo bende doktor dedi dedim. Hala aldı iyice hırpalıyo annenin gönlü olmuyo ama biz seni sevmeye geldik napalım diye. 70 yaşında kadın ne denilir ki şimdi beni bi tarafına takmıyo. İçimden dedimki sizin hakkınızdan eşim gelir. Eğer hala da böyle yaparsa bidaha kucağına vermicem çocugu
Eşinin şafak kac canım bu arada :KK55:

Benim kız tok altı temiz olsa da uyanıkken durmuyo herşey denedim pusete koyup mutfakta aspiratör açtım 5 dk.gülücük saçtı sonra ağlamaya başladı alt değişirken bile zor duruyo sirtini yere koyunca ağlıyo :) emerken yada gaz çıkarırken uyuyo omzumda onu seviyo..sıkıntı varsa kanguruda da durmuyo olmasa bile sıkılıyo terliyo ama maşallah diyim artık gunduzldri de başladı azar azar uyumaya dışarda olsak pusete koyup arabada gezdirsek uyuyo bebek arabasında da çok az uyuyo :KK43: hep emecek gazini memede atıp orda uyuycak yada evin içinde gezecek yada youtube dan kolik bebek gürültülerine susup uyuyo..duş muu:)ben wc ye zor gidiyorum:)

Benimki de aynısı:işsiz: gündüz uykusunu memede alıyor. Gece uyurken de memede uyuyacak illa ki. Dün dışarda gezdik bebek arabasında durdu ama uyumadı. Sonra yemek yerken uyudu birazcık anasının yemesine izin verdi sağolsun:KK37: Bugün de memeye yapıştı yine, şuan kucağımda uyukluyor:uykucu:

Ayy kim demisti kilo basina 150 cc icicek diye.allahim kac gundur hesap yapmaktan kafa kalmadi.400 oldu simdi 480 simdi 570...cok zor ulan bu bebeler.kitaptakiler gibi olmuyo bunlar.2.cocugum olmasina ragmen hala acemiyim hala acemiyim

Canım hazır böreklerden al fırında pişsin kendin hiç uğraşma. Kek börek sarma bide kuru pasta tamam işte. Zaten küçük bebekli eve gelen ikram beklememeli bile. Ama alışkanlık biz de ister istemez hazırlık yapma ihtiyacı oluyor.
Hazırladım cnm. Temizlikçi abla geldi yarım günlüğüne. Bende bebiş uyurken kek ve poğaça yapabildim. Bide sarma var onu pişireceğim. Eşim de tatlı alıcak. Daha da bişey yapamam. Aslında hazırlık yapma dediler ama benden önce gittiklerimiz hep hazırlık yapmıştı :) neyse 13 kişilermiş. Umarım kızım sessiz sakin durur :)

Selam kızlar yaa bugün çok yalnız hissediyorum kendimi sabah kalktık hava güzel çalıştığım köye bayrama gidelim dedik gidelim mi gitmeyelim mi aman çocugu usutur muyum yok nerde emziririm aman bir sürü kıyafet hazırla çantaya git ben önce canım istemedi eşim de çıkmak istedi doğal olarak ii ii siz gidin dedim büyüğü de aldı gitti hava günlük güneşlik ben biraz uyudum küçüğü uyutunca ama kalkınca çok kötü hissettim kendimi sonra arkadaşlar foto flaan paylaşıyor bayram bebekleri olanlar da gitmişler ben benim yüzümden evde tikildim kaldım kıskandım da sanki.. sımdi kendim çıksam desem bu kez de akşamüstü rüzgar çıktı diye kaldım evde kendimi çok engellenmiş hissediyorum ya Allah a şükür sağlıklı yanımda ama bazen geliyorlar bana

Ayy kim demisti kilo basina 150 cc icicek diye.allahim kac gundur hesap yapmaktan kafa kalmadi.400 oldu simdi 480 simdi 570...cok zor ulan bu bebeler.kitaptakiler gibi olmuyo bunlar.2.cocugum olmasina ragmen hala acemiyim hala acemiyim

Kiz niye hesap ediyon bosver cisli bexi yeterkiysr doymus demektir

Hazırladım cnm. Temizlikçi abla geldi yarım günlüğüne. Bende bebiş uyurken kek ve poğaça yapabildim. Bide sarma var onu pişireceğim. Eşim de tatlı alıcak. Daha da bişey yapamam. Aslında hazırlık yapma dediler ama benden önce gittiklerimiz hep hazırlık yapmıştı :) neyse 13 kişilermiş. Umarım kızım sessiz sakin durur :)

Ya banada geldi arkadaslarim kendi kendilerini agirladilar ben odada enzirdim :))

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
Cnm beneklerin 10 a kadar yapma hakki varmis. Bizimki hep boyle 10 u zorluyo ama normal rutini 3 ken birden 8 yapiyosa ishal durumunu dusunmek gerekiyormus

Selam kızlar yaa bugün çok yalnız hissediyorum kendimi sabah kalktık hava güzel çalıştığım köye bayrama gidelim dedik gidelim mi gitmeyelim mi aman çocugu usutur muyum yok nerde emziririm aman bir sürü kıyafet hazırla çantaya git ben önce canım istemedi eşim de çıkmak istedi doğal olarak ii ii siz gidin dedim büyüğü de aldı gitti hava günlük güneşlik ben biraz uyudum küçüğü uyutunca ama kalkınca çok kötü hissettim kendimi sonra arkadaşlar foto flaan paylaşıyor bayram bebekleri olanlar da gitmişler ben benim yüzümden evde tikildim kaldım kıskandım da sanki.. sımdi kendim çıksam desem bu kez de akşamüstü rüzgar çıktı diye kaldım evde kendimi çok engellenmiş hissediyorum ya Allah a şükür sağlıklı yanımda ama bazen geliyorlar bana

Dün de bana böyle oluyordu az daha. Hava güzel çıkmak istedim ama hazırlanmam için bebeğe biraz babasının bakması lazım. Çocuğun da aksiliği üstündeydi, memeden ayrılmak istemiyor. Üstümü bile giyemiyorum filan. Bi ara gitmiyim en iyisi dışarda da bu böyle geçecek dedim, daraldım. Sonra da kalırsam evde iyice moralim bozulcak dedim kendimi zorlaya zorlaya çıktım. Bugün de çıkıcaktım ama yine huysuzlansı çıkamadık. Evden çıkmak en zoru, çıkınca sıkıntı kalmıyor aslında.

Ben de şimdi onu düşünüyorum. Hepsi kız ama yanlarında kalabalıkta mı emzireceğim ki o_O yani utanmam aslında ama tuhaf olur sanki. Yoksa odaya mı geçsem ki ? Ay ne yapsam :110:

Emzirme örtün varsa onu kullan canım. Ben kalabalıkta öyle yapıyorum. Odalara kapanmak hoşuma gitmiyor.

Kızlar bebekleriniz günde kaç kere yapıyor?bugün sabahtan beri 3 yaptık dün 1 di.çok geldi bana
Kaç kere kaka yapı
Kiz niye hesap ediyon bosver cisli bexi yeterkiysr doymus demektir

Ya banada geldi arkadaslarim kendi kendilerini agirladilar ben odada enzirdim :))

Cnm beneklerin 10 a kadar yapma hakki varmis. Bizimki hep boyle 10 u zorluyo ama normal rutini 3 ken birden 8 yapiyosa ishal durumunu dusunmek gerekiyormus
kaç günlüksünüz canım?

Canım hazır böreklerden al fırında pişsin kendin hiç uğraşma. Kek börek sarma bide kuru pasta tamam işte. Zaten küçük bebekli eve gelen ikram beklememeli bile. Ama alışkanlık biz de ister istemez hazırlık yapma ihtiyacı oluyor.

Bu büyükler de bazen tadını kaçırıyor. Bende 4.aydan sonra ucundan tadına baktırmayı düşünüyorum açıkcası ama daha 2aylık bizimkiler. Bir de bebek sevme mevzusu var ki hele daha beter. Kayınpederim geliyor akşamları bazen, e çocuğu öbür odaya götürdünüz diyor. E emiyor bu çocuk sık sık napıyım. Çocuk açlıktan ağlıcak sevsin diye mi bekleticem :işsiz:
Ha bide o mevzu var bebek bu 5 dakikada emip bitirsin istiyolar sonra laf yiyorum yüzünüzü göremedik diye e gel beraber emzirelim

Back
X