- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.701
Esin nasil basvurmus acaba bilgi verirmisin hangi evragi istemisler bende basvurayimTek seferlik ... Maaşa eklenen 41 TL lik bir meblağ her ay alınan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin nasil basvurmus acaba bilgi verirmisin hangi evragi istemisler bende basvurayimTek seferlik ... Maaşa eklenen 41 TL lik bir meblağ her ay alınan :)
Bizde genetik cnm biz dogustan kapali doguyoruz sanirim kemiklerimiz iri ondan..Evet bingildak erken kapandi diye bas çevresinin gelisimi durmus oyle dedi annem. Ben kendim konusmadim detaylari cok bilmiyorum. Sadece annem bana bingildada dikkat et kapanırsa doktorla konus dedi. Sonra merak ettim baktim googledden kemiklerin erken kapanmasi vs yaziyordu.
Bugün yaptırdık canım aşısını bidahaki 5 aylık olunca inşallahZaten sağlık ocağı yapıyor bildiğim kadarıyla ağızdan yapılıyor 5 gün sonra 3 aya girecek 25 inde de asi geç bile aslında ama 3 ayın içind e yapılsın da..
Ay grcekten cok korkunc olmus allahim isteyenlere versin bizede isteyince versiBen de kötü olmuşum görüntü olarak hatta doktor elimden falan tuttu sakin ol diye. Hem de ilk kez gittiğim bir doktordu. Ama bir yandan da içimden hangi ara oldu iliskiye giremiyorum doğru düzgün diye geçiriyorum. Bir yandan da olduysa ne halt edecegimi düşünüyorum. Film şeridi gibi butun ihtimalleri izledim.
İlacı hiç vermedim de vitamini verdim birkaç defa yapmayım o zamanKuzum hic bir ilaci yada vitamini unuttun diye cift doz verme. O sakincali.
3 aylıktan itibaren kullanima uygundur diyor ama aparatsız kullanmayi denediginde cok mu buyuk geliyor bacak arası kısmıCanim solomonbaby bizimkiside.biz hala kullanamadik.ediz sevmedi bu yeni dogan aparatini.4aylik olmasini bekliyorum aparatsiz kullanmak icin.baby plusi hic bilmiyorum
Canim kucagina alma gerekirse sen de yaninda yat ki senin mudahalen olmadan uyumaya alissin. Ve hep aynı yerde yatirirsan da ileride sorun yaşar hep besikte degil de bazen koltugub uzerinde bazen senin yataginda her yerde uyumaya alissin. Ben bebemin karnı tok alti temiz ve keyfi yerinde olduguna inaniyorsam uyuyacagi zaman asla kucagima almam. Şimdi uyku vakti geldigi zaman gündüz her nerde ise orda uykuya gecmesini bekliyorum. Ki genelde koltuk üzeri oluyor aksamlari da yatagina birakip kendim salona geciyorum kendisi uyuyor. Ayy masallah nazar degmesin![]()
Ben şimdi kontrol ettim kapanmamış. Sizinkilerin bıngıldağı büyük mü kızlar???Evet bingildak erken kapandi diye bas çevresinin gelisimi durmus oyle dedi annem. Ben kendim konusmadim detaylari cok bilmiyorum. Sadece annem bana bingildada dikkat et kapanırsa doktorla konus dedi. Sonra merak ettim baktim googledden kemiklerin erken kapanmasi vs yaziyordu.
Amin canımAy grcekten cok korkunc olmus allahim isteyenlere versin bizede isteyince versi
Örgü tarzı giydirince benimkinin de boynu kızarıyor. Alerji yapıyor. Penye giydirince olmuyorKızlar bizim çene altı ve boynuna yakın kırmızı püreler var oda mı sizin ki gibi dermatit acaba?
Canı msıkıldı gece gece
Benimki bazen 4 saat uyuyor. Bazen 2 saate bir kalkıyor. Artık ben karışmıyorum. Bebiş kendi ayarlıyor. Uzun uyursa işime geliyor. Ne yalan söyleyim :)Bayanlar gece yeme durumunuz nasıl bizimki bi kaç gündür inanılmaz az 4 saate bi 40 cc felan içiyo e 11 saat felan uyuyo. Normal mi yoksa ben uyandırıp az zorlayım mı?
Benimde işime geliyo ama kalkınca 40cc süt içmesi kafamı karıştırıyoBenimki bazen 4 saat uyuyor. Bazen 2 saate bir kalkıyor. Artık ben karışmıyorum. Bebiş kendi ayarlıyor. Uzun uyursa işime geliyor. Ne yalan söyleyim :)
Kuzum hic bir ilaci yada vitamini unuttun diye cift doz verme. O sakincali.
Bir doktor onerisinise o ayri. Kullanilmasi gereken doz o demek ki bebegine gore. Benim bahsettigim dun vermeyince bugun cofr vermek o yanlış ondam bahsediyorum.Ben D vitaminini 2 puff kullanıyorum mesela. Doktorumuz 1 aylıktan sonra bebeklerin günlük ihtiyacının 800iu olduğunu söyledi ki araştırdığımda bebeğin kgsuna göre günlük ihtiyacın değişebildiğini ve hatta prematürelerde 1200iu ya kadar verilebildiğini okudum.
Ben bayadır ince bi yastıkta yatırıyorum ama uzun süredir reflu yatağında yatiyo yastığı aldımKizlar biz bu bebeleri ne zaman yastikta yatirmaya baslayacagiz.
Canim hic aparatsiz denemedim.7kgdan sonra aparatsiz kullanin yazmis3 aylıktan itibaren kullanima uygundur diyor ama aparatsız kullanmayi denediginde cok mu buyuk geliyor bacak arası kısmı