- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.081
evet oluyor maalessef kapı pencere açsam da havaandırsam da,kimse bir koku yok desw de garip bir koku alıyorum alışmak zor oluyorGünaydın herkese güzel anneler, kendi evime geldiğimden beri yine midem bulanıyor, iki haftadır evde değildim sizde de oluyor mu bu durum
aynen ya o değil benim annem gezin tozun dio hiç iş çıkarmıo bunların hiç işi bitmio gezip tozcaklar die.hayır annemin işini yapmıom senin işi nie yapim kızın torunun yapsın.o değil hasta rolü ile bizi korkutup 2 saatlik yolu getirmek nedir dr bişiyi yok dedi ya nasıl rol yapıoo utanmıo yaşlı başlı kadın.eşimde ondan beri ayıktı artık fırsat vermio.ben deyince bana kızıodun.kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir erkeklerin zekası yetmez dedim güldümYaa çanım benim kaynanamda yalnız yaşıyo valla zaten sorunlu dluyorlar ama ben çokzyüz varmiyorum banada yakın oturuyo aslında ikimizde kiradayız benim evimde 4+1 dubleks istesem üst kata geç derim sırf dengesizliğinden çok konuşmasından istemiyorum zaten her forsatta laf çarpıtıyo bende bahaneler uyduruyorum valla bana kadar üç oğlu bir kızı var çok istiyorlarsa hizmetçi tutsunlar arada yapıyorum misafirine yardım ediyorum ama fazlası zarar aynı evde kalsak herşeyi benden isticek kıvama gelir çekemem kimseye allah bana muhtaç etmesin kimseyi benide etmesin inşş
Canım benimde kız dedi büyük ihtimal ama bendede çıkıntı var erkeklrde o çıkıntı çok daha belirgin oluyo yüksek ihtimal kızMrb 16haftamda dr büyük ihtimalle kız dedi ancak bi dahaki kontrolde netleşir dedi.bebek hareket edince bacak arasında ufak bir çıkıntı görüp sordum dr klistoris de olabilir dedi.benim merak ettiğim klistoris bu kadar belirgin olur mu bu haftada
Hadi ya :) ben de erkek istiyorum diye biraz umutlanmıştım sıcak basınca :) hayırlısı artıkBenim ayaklarım çok usuyor iki çorap giyiyorum patik vs cinsiyetimiz erkek
Büyüyen beşiklerin de kademeli korkuluğu olanları var canım aynı zamanda eni geniş olanları büyüdüğünde 90 cm olanları... Belki eskiden yoktur ama şimdi var. Yani bakıp alınırsa uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum ben.o
onu 5 yıl kullanamazsın canım ya çocuk sıkışır küçük gelir yorgan falan olunca.birde ayağa dikildikleri zaman yatak kısa kalıomuş düşme riskleri varmış bi kaç yerde okudum düşmüş çocuk inmeye çalışırken Allah korusun çekmece o ladae gerekli değil aslında dolabının içine plastik kutulardan bölmeler yap tamamdır.kademeli yataklar oluo geniş ve bebek ayaklanınca en alt seviyeye indiriosun yatagı çocuk çıkamaz yani ve uzun süre kullanırsın.instagraöda çoğu annede o yataktan var dikkatimi çektide ben ondan düşünüorum
Valla bu kadınlar da pek sinsi el kızı olunca acıma yok allahtan eşin anlamış rahatsın artık banim eşimde bilyo anasının huyunu bana pek bişe demeye kalmıyo sürekli kavga ediyolar zattn ban susturuyorum ama allah var kötü kadın değil. Eşime sorsan onun sayesinde yapmıyomuş yoksa yaparmış . Bu arada benim eşimin ikinci evliliği eski karısıyla bir oturmuşlar ordan biliyo sanırımaynen ya o değil benim annem gezin tozun dio hiç iş çıkarmıo bunların hiç işi bitmio gezip tozcaklar die.hayır annemin işini yapmıom senin işi nie yapim kızın torunun yapsın.o değil hasta rolü ile bizi korkutup 2 saatlik yolu getirmek nedir dr bişiyi yok dedi ya nasıl rol yapıoo utanmıo yaşlı başlı kadın.eşimde ondan beri ayıktı artık fırsat vermio.ben deyince bana kızıodun.kadınlar şeytana pabucunu ters giydirir erkeklerin zekası yetmez dedim güldümsende mi ölesin dio hayır tabiki beni bilir içim temiz ama ne yapmaya çalıştıklarını anlıorum sonuçta kadın kafası
Ben 2 haftadir ailemle kaliyorum .Mutfaga girmedigim icin bulanti yok ama bugun kesin baslayacak .Asagi katta yemek yapılınca koku cikiyor ya en cok ondan tiksiniyorumGünaydın herkese güzel anneler, kendi evime geldiğimden beri yine midem bulanıyor, iki haftadır evde değildim sizde de oluyor mu bu durum
Biooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmıbende merak ediorum çoktan kasıt ne :) sen daha çatlak için nemlendirmeye başlamadınmı
Teşekkür ederimCanım benimde kız dedi büyük ihtimal ama bendede çıkıntı var erkeklrde o çıkıntı çok daha belirgin oluyo yüksek ihtimal kız
16.haftada da çıkıntı oluyor muCanım benimde kız dedi büyük ihtimal ama bendede çıkıntı var erkeklrde o çıkıntı çok daha belirgin oluyo yüksek ihtimal kız
gunaydin canim ben fe wimdi ders okuyorum sinava caliwiyorumTünaydın kızlar
Mutlu haftasonları olsun inşallah
Sabahtan beri sadece mutfak topladım birde banyoyu temizledim şu an perte çıktım başka bişi yapmak istemiyorum
Biooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmı
Beşiğe hic yer yoksa diger odayi giyinme odasi yapip gonlune gore besik alip yatak odasina koysan nasil olur ?Gardrop sığar mi oteki odaya ?
bende merak ediorum çoktan kasıt ne :) sen daha çatlak için nemlendirmeye başlamadınmı
Kızlar park yatak bız kullandık çok da memnun kaldık ve hala tertemiz yeni duruyo kraft aldım kalitelisi olunca gayet iyi dayanıyor bence üç kademe oluyor büyüdükçe alta indirdik sorun olmadı
Şimdi kızıma oda yapıp kardeşini yatırcam yatakta :) :)
salam nrcesen? cinsiyyetiniz deqiqlewmedi canim? mende dunen bildik qizimiz olur. ureyimde qiz vardi. qizimin dostu bacisi olsum. baciya baci gozeldi. gelen sefere oglan olsun inwallah.)))Hadi ya :) ben de erkek istiyorum diye biraz umutlanmıştım sıcak basınca :) hayırlısı artık
susam yagi da kullanila bilir cok guzel effektlidir.zeytinysğı iyi fikir hatta hindistancevizi yağı da olabilir -ki bence yağlarla nemlendirdikten sonra ektra krem tarzı içeriklere gerek yok diye düşünüyorum.günde 1 veya 2 defa olabilr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?