2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekler icin 2 yasina kadar anneye guvenli baglanma cok onemli .Surekli ten temasi ,tutarli emzirme hepsi kritik surecler .Mesela tutarsız emzirilen cocuklarda ilerde tirnak yeme sorunu ortaya cikiyor .

Canım merhaba.benim ilk bebişim olacak ama acıkcası okuduklarım kadarıyla next to me ler banada mantıklı gelio.birde alternatif olarak ikeadaki beşiklere bakıorum sundvik die bi model var rengide gusel geldi on parmaklık cıkıo.yatak orta seviyedeyken benim yatagın yanına birleştirebilirim die dusunuyorum.sole 2-3 yasına kadar da kullanırsam daha sonra montessori tarzı bi bebek odası yapmak istiyorum kendisinin de kullanacağı şekilde.bakalım ama hayırlısı acaba bu ikeadaki beşikleri bole anne yanı gibi kullanan varmıdır?

bi kaç mağazaya girdimde baya kısa ya yükselmiş hali o yüzden sevmedim enide dar baya çocuk döne döne yatamaz 1 yaşına gelinxe çünkü yorgan da yer kaplıo

Ben de park yatak istiyorum canım. Kraft baktım ama menşei Çin yazıyor. Soru işareti oldu kafamda?? Seninkinin modeli nedir,genelde orta kat ve alt kat oluyor. 3kademeli nasıl hiç görmedim öyle?
Cnm modeli 505 dı sanırım :) üç kademe dıdi hatırlıyorum ilk aylarda en üstte sonra ortada sonra en altta yattı ama en üst için yatakla falan yükselttik sanırım ondan aklımda öyle kaldı :) :)

Cnm ben nerdeeyse bir sene kullandımgörüntülüyü, dönünce allah kırusun döner nefessiz kalırmı , yada oturt oynat tehlikeli bişiye gidiyormu? İnsan duymak değil görmekmistiyor , o karşında duruyor , hele başka evde uyıduğu odaya biri girdi mi noldu ben aşırı memnun kullandkm, ninniside var, açıyordum oh ninni dinliyor oynuyor

Beşiğe hic yer yoksa diger odayi giyinme odasi yapip gonlune gore besik alip yatak odasina koysan nasil olur ?Gardrop sığar mi oteki odaya ?

Bilgileriniz ve tecrübeleriniz için çok teşekkür ederm...
Her iki oda da dolaplar duvardan duvara çıkarma gibi bi imkanım yok. Çıkarılacak yerimde yok...
Yatak odamda yan yan yürüyorum yer yok..
Çocuk odasında ztn bi yatak var ben orda yatarım eşim gececi olduğunda yatak odasında bebeğimle uyurum...
Büyüyen beşiklerin ölçüleri var istediğim ölçüde alabilirim..70cm-90cm arası
Off kafam daha çok karıştı

o zaman eşin doğrudur canım adam artık ne yaşadıysa anasının elinden.demiştir bu evliliğime zarar verdirmem.yuva kurmak kolaymı.aman ya benim annem kaynanasından çok çekmiş annem die demiom hayrwt ediom hatta gelinlerine kaynanalık yapmıon bize yapıodun bekarken die.ben çektim kimse çekmesi dio kaşbi temiz işte.kimide ben çektim o da çeksin kafasında kalp temizliği önemli yani

Bnmde temjuz ilk haftaydı sadece kolsuz ve yarım kollu çııtlı giydirdim , birde bşr yere giderken altına penye şort oldu bitti tulumda filan kurdeşan döker ki erkek bebek cidden sıcağı sevmiyor

Elbette bosver demekle bosverilmio ama su donemde bosvermeye calıs canım sen bebişin için.insanlar dusuncesiz malesef.saygı sevgi elbette gerekli ama biryere kadar eger seni cok uzuyorsa kızmadan sakin sakin sole içindekini gısel bi dille.sustukca malesef daha cok ustune gelio bole insanlar.ben valla dusundugumu soluyorum bide gayet normal sakin sölüyorum ohh içim rahatlıo.gerisini tası atan düşünsün diorum.eşimde sağolsun hep hakkını koru der.kim olursa olsun.tabiki saygısızlık etmiyorum ama kendimide kurup durmuyorum.isim konusunda habire onun bunun ismini soluyolar koyalım die kestirip arıyorum valla biz koyacagımız ismi bulduk diorum halbuki yok bulamadık :) ama kimsenin isminide koymak istemiorum kendi ailemde dahil.istiyorum ki bebeğimin kendi adı kendi yazısı olsun.kimsenin adıyla anılmasın.bu arada erkek ismi önerileriniz varsa açığım hala ismi yok bebişimin

Biooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmı
eczaneyi boşver hepsi para tuzağı canım.bitkisel yağlar var gratis ve watsonsta kayısı badem kakao susam aynı miktar karıştır sür ama derinin kuru olmaması yağlı kalması esneyebilmesi için.birde şu yeşil arkolar var onlarda çok yağlı ben birini sabah sürüosam diğerini akşam sürüom yoksa hemen kaşınmaya başlıo kurup gerilio.baya öneri okudum bu konuda annesinden ablasında olan arkoyu basmış ucuz die bol bol sürmüş hep hiç olmamış aba gögsüne sürmeyi akıl edememiş çatlamış mesela

merhaba canim. Bizim de bugun kontrol vardi. Bana da kist var dedi ve 6. Ayda gecmesini bekliyoruz cok sık gorulen bir durum dedi. Dua edelim insallah geçecek...
Ben dün 3lü tarama için gittiğimde radyolog hiçbişey göremediğini o yüzden raporlayamayacağını söyledi . Ayrıntılı için bekliyorum şu an . Ama duyduğum o an canımın nasıl yandığını bi Rabbim bi ben bilirim . Rabbim sağlık versin . Radyolog bana çok detaylı baktım hiçbişey göremedim dediğinde uçtum havalara . Varlığından yokluğundan şuan emin değilim , umarım hemen sağlığına kavuşur tüm yavrular ..

Çatlak için lierac ama düzenli kullanacsksın, çıtlıtlı body, 3-6-6-9 büyğk al tüm yaz giysin çabuk büyüyorlar e cnm ben günlük yıkadım bebekler su büyütüyor, tertemiz oh,20 tane kdar al çııtlı body , serin memlekettmisin bilmem ama bizim bura sıcak memleket akşam serinliği binde bir oluyordu onda da pamuklu picama penye üstüne kollu bişi tmm, tulumdanda alt üst kesinlike çok daha kullanışlı,kışında picamayı çorabın içine koyıp eşofmanıyla giydiriyorsun içlik şahane oluyor,hastane çıkışı bir 20 li olanlardan ,birde beşli al tamm ilk haftalard çok kusuyorlar,nekadar da olsa almak gerek kirlide olmasj can sıkıcı oluyor. Alınyani kızlar hasttane çıkışıda lazım eldiven çok alın sahi ama penye ince olanlardan ınlarda tür türmüş ben kalın almışım, bir alışverişe daha çıktım incecik aldım,birde fotosu çekiliyr ya ilk takım battnşyesi zıbını olsun hatıra diye onlar ömür boyu kalacak işte bebeğin güzel olsun yani ben çok güzel almıştım, idilbaby iyikide almışım onunda yazlık olanı incecik pammuk20 li aldım ağır ve güzdl mal kendşni belli ediyor, boşa para demeyin , diyenlere de aldırmayın,içinizde klmasın, bebek teni kaliteli alın, nolur kendşnize de gğzel picama alın fotoğraflarknızda derli toplu çıkın, hatt imaln varsa fönünüzü çektirin,şimdi bakınca işte hatıra

Lierac tavsiye etti arkadaşım. Daha almadım. Sen başladın mı canım?var mı tavsiye eden kullanan ne almak gerek bilemiyorum
valla görümceme özel dru önermiş lierac çok pahalı ve hiç bi işe yaramamış çatlakları vardı giyinirken görmüştüm bi an.bir de dioki bana lierac demişti drum sende kullan.işe yaramamış nie önerion bu kadınlarda bi acayip.şu reklam ağırlığı olmayan anneleri takip ediorum kayısı susam kakao badem ayno miktar karıştırıp sürmüş katı hindistan cevizi yağı sürmüş duş sonra bebeyağı sürmüş argan yağı sürmüş bitkisel hem doğal gratiste falan var.birde yeşil dışlı arko öneren yağlı oldugu için.amak derinin gerilmemesi ben bumları yapıorum bakalım kaşıntı oluo sürünce rahatlıom

16.haftada da çıkıntı oluyor mu
Ben 16. Haftamda göründüm doktora. İki bebektede cinsel çıkıntı piramit tepesi gibi sivriydi. Ultrasonda taban ve sivri üç 2 cm kadar vardı. Doktorum çıkıntı kızlardada oluyor ama sivri uçlı olmuyor bunlar erkek dedi. Kızların dudakları yayvan oluyormuş. Yoksa çıkıntı hep var galiba.

yok ya kurban ederim hiç.biri isim koyulmasınj haketmio.benimkide hep isim soruo napıcaksa tdaha cinsiyet belli değil eşime sorup duruo daha bide seçenek sunuo yade melike kubilay bunlar güzel dio.hayırdır sen yani.illa karışcak. yaşın genç doğur istediğini koy. hey Allah ım.ben de dedim ya illa o olsun demiom zaten dedim biliom guzum die kıvırıo ben lafı deyince.amaan bi acayipler.görümcem camla arıo eşimin ananesi var yanında dio isim ne olcak ananın adınımı koycan dio eşime.bende dedim hangi birini koyalım anasının adını koysak ananem küser babannem küser. en ii aileden koymamak dedim güldüm ananem dio eşiminki yani aynen kimse gönül koymasın en iisi öle dio

Aynen benim evimde böyle. Gardrop artı 2 beşik koydum mu hiç yer yok. Ben emzirme koltuğuda düşünüyorum çünkü yatak odamda yer yok, gündüz emziriri , gece koltukta sık sık uyanacağımız için kestiririm diye düşündüm.

T
ederim

amin canim. Cok sevindim sizin icin. Aynen, ayrintili yaptirmamiz lazim rahatlamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…