2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dermatologa sormuştum lierac iyi ama sadece o etken değil dedi. Bol su içmelisim dedi. Ayrıca annen ablan çatladıysa genetik sende çatlayacaksın dedi. Hangi kremi kullanırsan kullan önemli olan cilde masaj yapmak, neyi sürdüğün değil dedi.

Arkadasımın ikizleri var şimdi ona soruyorum ne yapsam die evimi daha iyi biliyor..ve daha çevremede sorucam baklm büyüyenden vazgeçicem sanrm

Biooil diye eczanede bişe varmış acaba önerirmisiniz ben şimdilik zeytinyağ ile başladımda o krami ne zaman sürmeliyiz bilginiz varmı
Ben biooilden çok memnunum gebelik başından beri bacaklarıma basenlerime yan bel oyuklarıma kullanıyorum . Karnıma da şu an için katkısız hindistan cevizi yağı sürüyorum . Badger belly butter , Mustelanın çatlak kremi ve Lierac ekleyeceğim bu ay . Çatlamaya çok müsait tenim ne yazık ki ..

Demir ,Tuğrul, Yağız, Utku ,Aras

kizlar ya bnde ilk defa bu kadar isime taktim kafayi allah acisini yasatmasinda etrafimin etkisiyle kendimi tamamen kiza alistrmisim oglumu oglusum diye seviyorm ama karnimi sevemiyorm tuhaf oluyorm alismak icin isim bulalim diyorm ama aklima hic bise gelmiyo guzel erkek isimleri biliyormusunuz

Hayalim erkek olursa Birkan ismini koymaktı eşiminde istediği abisinin adı Mehmet Allahtan hayırlısıyla kızım olucak isim koyma bana kaldı ben nedense Birkan ismini çok beğeniyorum bide arda ismindekilerin çoğu yakışıklı oluyor arda turan hariç

birkan oglumada uyuyo aslinda furkan oglumun adi birkan da kucugumun adi olabilir tesekkutlr:)

Bnmde temjuz ilk haftaydı sadece kolsuz ve yarım kollu çııtlı giydirdim , birde bşr yere giderken altına penye şort oldu bitti tulumda filan kurdeşan döker ki erkek bebek cidden sıcağı sevmiyor
birşey daha aklıma geldi göbek bağı düşmediği zamanda alttan çıtçıtlı body oluyr mu yoksa zıbın daha mı iş görüyor

ya hiç umrumda değil dedikleri de karnımda bebek varken boşanma lafı açıo bu sinirimi bozdu oha dedim artık.üzülmek ne hiçkıra hıçkıra ağladım eşim gelince çok gücüme gitti..
Haklısın canım hassas bi konu çok muhatap olmamak lazım demekki

Bebekler icin 2 yasina kadar anneye guvenli baglanma cok onemli .Surekli ten temasi ,tutarli emzirme hepsi kritik surecler .Mesela tutarsız emzirilen cocuklarda ilerde tirnak yeme sorunu ortaya cikiyor .
Evet canım okısmıda var güven için önemli ben dini boyutundan girdim konuya :)

Evet canım kişinin düşüncesiyle alakalı işte

Evet o yağlarıda alıcam inşy arkoyu bende duymuştum etkili olduğunu

Canım ikeadaki beşikleri görmedim ama anne yanı olmasına dikkat et benim evde ahşap beşiğim var ama bu defa kullanmayacam

ben rahat bi 10 dk yapıyorum yedirmezsem giysilerime geçiyor zaten birşeye yaramaz aynen

Aras ,Uras,Meriç,Çağan ,Tan ,Ege ,Egemen ,Emir ,Tuğra, Melih

Benim
oglum olursa kp adi (maalesef) +Asaf/Musab
kizim olursa kv adi (maalesef) + Hüma
düşünüyorum

İsimler çok güzel..
Ben biraz da 40li yaşları düşünüyorum :)
Çok yeni isim tercih etmem sanki sanırım.. emin deilim bugun ben ben deilim yola çıktım ikea ya yatk bakmaya gidiyorm
Ama o kusakta abes gelmeyecek o isimler oyle düşün. Nasil ki su an Merveler ,Ozgeler yaslaniyorsa oyle bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…