2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sizde de bas agrisi oluyor mu neler yapiyorsunuz? benim neredeyse haftada bir agriyora,her defasında parol almak istemiyorum

Aynen oyle
Oyuzden çokta takıp kafamı yormamaya çalışıyorum 14 yıllık evliyim 3.cocugum olacak nasipse ilk oğlum da altin taktı başkada bişey pek aldığı söylenemez arada üst almıştır belki oda bir iki kez. Geçenlerde eskilerden konuşulurken anlatiyoa eltimin çocuklarına neler heveslendim de yaptim zamanında ah ah diye.Bana yapmamissin bari benim yanımda anlatma dimi coktuhaflar gerçekten anlayamıyorum ilerde 3 gelin sahibi olucam kismetse bu yaşadıklarımi kesinlikle unutmayip kendi gelinlerime adil olucam inşAllah Rabbim bana i günleri gosterirse sayet

iyi gezmeler cnm,ürünleri ve fiyatlarını da paylaş:)
Teşekkür ederim ürünlere baktm fiyatlar biraz fazla gibi bir tek raf olarak değerlendirebilirim sanrm
Keşke daha önce baksaydım şimdi gördüm masajını ama ikeadakş bebek yatakları beşikleri flm sallanmıyor o yüzden hiç özelliklerine bakmadım.. ama nette var sanrm ölçüleri..
Tek bir yatak dikkatimi çekti ve foto çektim ama ücreti yuksek onu alacağıma büyüyen yatak alırım hem sallanıyor dedim
Hic takilma Pelinsu lar da nine olcaksa bu ulkede her isim normal
Haha doğru valla
Canım bize garip geliyo onların zamanında normal gelecek Ahmet Mehmet garip gelecek onların zamanında
Haklısınız ne diyeyim belkide normal olan isimler tuhaf karşılanacak dimi :)

Eklentiler

• 20180204_021202.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 94
ya ozaman de ki benide aramyoro nası bi terbiyesizlik annenin yanında.aytıca tartışacaksa bile başka bi odada sessizce olmalı.ama takma annen gelince olduysa gönder anneni.hiç bi işte yapma kendi yapsın

Günaydın hayırlı pazarlar. Ne güzel neredeyse herkesin cinsiyetler kesinleşmiş. Biz iki hafta sonra öğreneceğiz. Öncelikle hayırlı bir kul sağlıklı bir evlat olsunlar inşallah. Travel sistemle iki oğlunda da çok rahat ettim 3. Dede ayni şekilde traavel sistem tam yatak olan bir araba istiyorum.. Özellikle tekerlekleri çıkmalı ki hem arabaya sigsin hem de evde de kullanıyorum arabayı yıkaması kolay olsun. Ufak oglumda abisi arabayla evde dolastirirdi ben is yaparken çok rahat etmistim. Yalniz ben tutumluanneden almayı düşünüyorum. Tertemiz ikinci eller var. İkinci oğluna da oradan alıp geri orda satmistim. Bana maliyet 30 lira olmuştu bir senede. Aynı sistemi yapacağım yine. Dünya para vermek bana lüzumsuz geliyor. Zaten besigimiz de var bambudan almıştık ufakliga bütün herseyini yıkayıp kaldırmıştım ve beyaz yaptirmistim kız erkek uyar. Kıyafet abiden gorumcemden kız olursa kuzen ve arkadaştan gelecek var. Sadece özel işlemeli bir set ve birkaç parca eksik bir iki tulum ihtiyaca gore ve boolca ağız mendili alicaz. Üçüncüler pek masrafsız oluyor.

Bu arada bu takvimde sürekli geriden mi geliyor hesaplar biz onikinci haftada 9 cm dik. Ondortte hala 7 cm diyor.

Amin İnşallah..
sanırım ben ilk oldugu için abartarak almayı düşüniorum birde bakıorum ne gerek var böyle masrafa.sonra diorum bizim olmamış onun bari olsun ne bileyim çok karışığım

Amin İnşallah..
sanırım ben ilk oldugu için abartarak almayı düşüniorum birde bakıorum ne gerek var böyle masrafa.sonra diorum bizim olmamış onun bari olsun ne bileyim çok karışığım
Evet ilkte herşeyin en iyisi en güzeli kendi odası dolabı vs vs herşeyi yaptık bizde. İkinci de gerek görmedim böylesi mantıklı geldi çünkü önemli olan sağlıklı olmasıydı çok şükür. Simdi de sağlıklı hayırlı evlat olsun. Giyim kuşam hepsi haram derler yine de duramiyoruz alıyoruz. Rabbim can sağlığı versin herşey olur hepsi olur. İçinden ne geçiyorsa bütçenin zorlamadan al ilkse. Hic hevesin kalmasın cnm.

eşimde aynı düşüncede ikinciye üçüncüye bekletip kullanılır hem bi kezlik olmıcak Rabbim nasip ederse 2 3 kesin yani:) Hakkımızda hayırlısı olsun sağlık sıhhatlı hayırlı evlat olsun gerisi hallolur :)

kızlar ben bugün 2:45 den beri uyuyamıorum erken yatim uykumu alım dedim uykum gelince.12 yani erken dediğim.yattık daldım hemen 2:45 de uyandım iğrenç bi mide bulantısı ve karın ağrısı.. karnım taş afedersiniz bu kabızlık bi geçio birde böyle öldürüo beni.halennn uyuyamadımmm napıcam böyle.anca gündüz ilaçlarımı içince uyuyorum halsizlikten o zamanda idrar sıkıştırıo uyanıorum 2 3 saatlik uyku hep bi ben mi böyleyim ya (

Kızlar gunaydin bişey sormak istiyorum bacaklarımı evde epilasyon aletiyle alicam genital bolgeyide agdayla almak istiyorum ama sıkıntı olurmu lazer epilasyonla alınıyordu malum hamilelikte gidemiyoruz bir defa jiletle almak zorunda kaldım ama şimdi ağda yapmayı düşünüyorum ama herhangi bir kanama vs olur diye korkuyorum varmı aranızda ağda yapan

Günaydın canım ben daha 3 gün önce kuaförde agdayla tüm vücut aldırdım ve her ay düzenli aldırıyorum bir sıkıntı olmadi çok şükür

Günaydın canım ben daha 3 gün önce kuaförde agdayla tüm vücut aldırdım ve her ay düzenli aldırıyorum bir sıkıntı olmadi çok şükür
Iyi bari cok sevindim ben lazerle aldırıyordum 2 ay önce jiletle almak zorunda kaldım neyseki sertleşmedi tüyler yani aslında 5 dklik bi iş ama çocuğa zararı olur diye korkuyorum neyse bugün yapicam artık. Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…