2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bi laf vardır çoçuğun giydiği haram yediği içtiği helaldir diye :))

ayprensesii canım sallanan beşik mi istiyorsun? Çilekte sallanır beşik var ama kademeli mi korkuluğu çıkıyor mu derinliği nasıl bilmiyorum. 650 civarında biseydi sanırım. Başka bilindik bir markada eni dar olmayan sallanır beşik bulamadım internette. Bulursan bana da yazar mısın?
Orda bir de cotton serisi büyüyen beşik var. Sallanıyor mu bilmiyorum fiyatı 1000 civarı. Niye her şeyi yazmazlar internete bilmem yani

Günaydın kizlar .Gece boyu uyuyamadim .Yan taraftaki gürültüden deli olcaktim hic laftan anlamiyorlar . Dogal olarak yorgun ve uykusuz kalktim .

ya ozaman de ki benide aramyoro nası bi terbiyesizlik annenin yanında.aytıca tartışacaksa bile başka bi odada sessizce olmalı.ama takma annen gelince olduysa gönder anneni.hiç bi işte yapma kendi yapsın
Çok haklısın canım söyledim annem içeride sessiz ol diye sessiz olmak bi yana dursun kıyamet koptu suçlu da ben oldum tahrik etmişim anneme güç gösterisi yapıyor heralde düğün öncesi sorunlar yaşamışlardı hala onu sürdürüyor sanırım tlfnla konuşuyor biriyle annemin yanında s....et diye bi cümle kurdu gözlerine baktım kalktı içeri gitti. Ağzından öyle birşey benim yanımda bile kaçırmamalı ki annem yani bi değişti bu adam anlamıyorum. Ağırlaştım diyorum daha 7-8 ayda ağırlaşman lazım diyor kim diyor sana kim akıl veriyor 7-8 ay diye nerden biliyorsun da söylüyorsun dedim. E yengelerinden görmüş. Bu benim ilk gebeliğim demekki bana ağır dedim doğru diyorsun yengemde ilkinde aslında ağırlaşmıştı 2-3 daha kolay oluyor dedi. Adım gibi biliyorum benim için nazlanıyor vs diye aklına giriyorlar Allaha havale ediyorum eğer öyle birşey varsa ben 16 saat uzak yerde oturuyorum işimi gücümü herşeyimi bırakıp evlenip doğuya geldim kendi görevi dolayısıyla burda aileme hasretim ve herşeyden vazgeçtim resmen herşeyim eşim oldu ama nankör çoğu erkek işte.

Eltisinin çocuğuna heveslenip yapıyor ama kendi torununa hevesi mi olmuyor kime neye yaranıyorsunuz ayıp yani bari hava ayıcam derken senin yanında yapmasaymış keşke. Annem annesinden çok çekmiş regl zamanları bile ayıplarmış. Ama annemde demiş kızım olursa bu konularda üzmiycem demiş aynen de öyle oldu Allah razı olsun. Sende kesinlikle örnek bir kaynana olursun bencede canım Allahım kötü kalplileri ıslah eylesin. Bu hamile halimizle bizi üzenleri Allaha havale ediyorum.

Gelinler hamileyken kv deler kuduruyor herhalde .Arkadasimi telefonla arayip tonla laf saymıştı kv .Esini de gaza getirmişti hanile kizi dövmüştü .Esimle biz onlari yatistirmak icin aldik disari çıkardık ben kizla esim adamla farkli yerlerde oturuyorduk .Kiz o yükü kaldiramadi sinir krizi gecirdi kitlendi kollarima yığıldı kanamasi falan oldu .O ksdar üzülüyorum ki bizden ne istiyorlarsa ?Allah onlara da yasatsin ayni kötülükleri

Kizlarrrr pazar pazar napiosunuzzz ben evvdeyimmm

Canım kızlarla kahvaltıya gittik. Ohh süperdi valla. Bayılıyorum haftasonu sereserpe kahvaltı keyfi yapmaya:) eşim hala uyuyor kalkar birazdan kahvaltı yapar ardından ev temizliğine başlıcaz beraber :) sen napıyosun canım?

Kızlarrr bişey sorucam size. Dün gece yemekten sonra çarpıntı gibi oldu içim. Kalbim normal atıyordu. Uzandım biraz. Göbeğimin altında nabız atışı gibi bişeyler oldu. Pıt pıt pıt gibi. Buradaki damar mı atıyor öyle? sizin de oldu mu,yoksa bebiş miydi acaba bunu yapan?şuan yok öyle bi damar atışı gibi bişey.

Bende bu modeli aldım gri ve siyah. Mavisi çok güzel ama ben alırken indirim stoklarında yoktu. Güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…