- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.301
o zaman o yüzden yapardır bilenmiştir annene.yengesinden ne biliomuş yengesi özelini bunamı anlatıo laf olsun die boş boş konuşuo işte.ağırlaştık tabi ilk çünkü herkonuda agırlaştık hemdeÇok haklısın canım söyledim annem içeride sessiz ol diye sessiz olmak bi yana dursun kıyamet koptu suçlu da ben oldum tahrik etmişim anneme güç gösterisi yapıyor heralde düğün öncesi sorunlar yaşamışlardı hala onu sürdürüyor sanırım tlfnla konuşuyor biriyle annemin yanında s....et diye bi cümle kurdu gözlerine baktım kalktı içeri gitti. Ağzından öyle birşey benim yanımda bile kaçırmamalı ki annem yani bi değişti bu adam anlamıyorum. Ağırlaştım diyorum daha 7-8 ayda ağırlaşman lazım diyor kim diyor sana kim akıl veriyor 7-8 ay diye nerden biliyorsun da söylüyorsun dedim. E yengelerinden görmüş. Bu benim ilk gebeliğim demekki bana ağır dedim doğru diyorsun yengemde ilkinde aslında ağırlaşmıştı 2-3 daha kolay oluyor dedi. Adım gibi biliyorum benim için nazlanıyor vs diye aklına giriyorlar Allaha havale ediyorum eğer öyle birşey varsa ben 16 saat uzak yerde oturuyorum işimi gücümü herşeyimi bırakıp evlenip doğuya geldim kendi görevi dolayısıyla burda aileme hasretim ve herşeyden vazgeçtim resmen herşeyim eşim oldu ama nankör çoğu erkek işte.
Bizde kahvalti fasli bittti de oglen yemegini dusunuorum :) ay bende ole bi halsizlik uzaniorum ole havadan olsa gerekkk bole kapali gri bi hava insanin modunu cekio asagiCanım kızlarla kahvaltıya gittik. Ohh süperdi valla. Bayılıyorum haftasonu sereserpe kahvaltı keyfi yapmaya:) eşim hala uyuyor kalkar birazdan kahvaltı yapar ardından ev temizliğine başlıcaz beraber :) sen napıyosun canım?
ama siz kendiniz yapıcaksınız eğilmek kasılmak falan zor olabilir bence kuaförü tercih edinIyi bari cok sevindim ben lazerle aldırıyordum 2 ay önce jiletle almak zorunda kaldım neyseki sertleşmedi tüyler yani aslında 5 dklik bi iş ama çocuğa zararı olur diye korkuyorum neyse bugün yapicam artık. Teşekkür ederim cnm
Bende de oluir bide sinirlendigim zamannnn bunalio sanki icimmm yaniii kalbim cikicakkkk yerinden sankiiiKızlarrr bişey sorucam size. Dün gece yemekten sonra çarpıntı gibi oldu içim. Kalbim normal atıyordu. Uzandım biraz. Göbeğimin altında nabız atışı gibi bişeyler oldu. Pıt pıt pıt gibi. Buradaki damar mı atıyor öyle? sizin de oldu mu,yoksa bebiş miydi acaba bunu yapan?şuan yok öyle bi damar atışı gibi bişey.
Canim senin bebisin cinsiyet belli miama siz kendiniz yapıcaksınız eğilmek kasılmak falan zor olabilir bence kuaförü tercih edin
Canim travelde ana kucagi takilabiliyor .Hani ilk doğduğunda kullanilanlar var ya o.Anneler bu bebek arabalarındaki casual travel sistem ne amaçla kullanılıyor?
Bebek küçük olduğu için kaymasın diye ilk aylarda ana kucaklı sonra normal mi kullanılıyor?Canim travelde ana kucagi takilabiliyor .Hani ilk doğduğunda kullanilanlar var ya o.
Tabikide çoğumuzda öyle oldu sonra bebek hızla büyüyüp haftasını yakaladıYani doktor bunu normal karsilar mi
hayır canım 20. haftada net söyleyim yanılmayalım dedi. en doğrusu geldi banada.değişirse die beklemekten iidir :)Canim senin bebisin cinsiyet belli mi
bende pierre cardın alias modelinin beyazını çok beğeniorum ama uzun yıllar kullanılmıcak die fiyatı fazla gibi geldi sanki
Bem hala araştırıyorum. Ama cok pahaliya kacmak istemiyorum .Çünkü arabanin konforu onemli tasinabilir ve pratik takip çıkarılması .Pahali olup da cok hantal olanlar var.bende pierre cardın alias modelinin beyazını çok beğeniorum ama uzun yıllar kullanılmıcak die fiyatı fazla gibi geldi sanki
Sizinki de zor Allah kolaylik versin canim .Usumez ya sen benim evi görsen hamam gibi yaz kis .Ay canım çok yararlı oldu gerçekten. Ama 0-36 ay arası kullanılabiliyormuş. Ben yurtdışında doğurursam zaten bebek arabasını ordan almam gerekecek, yoksa bebek mi taşıcaz bavulmu bilmiyorum, kimsemizde yok bizimle gelecek.. Bazı videolarda anakıcağını evde yere koyup bebeği orda yatırdıklarını gördüm. Yazık yavrucaklar üşür öyle yaa.
Bende de oluir bide sinirlendigim zamannnn bunalio sanki icimmm yaniii kalbim cikicakkkk yerinden sankiii
Evet bu bebeğin kıpırdaması cnm.Ben yemekten kalkmıştım uzandım öyle. Kalp atışım normal. Ama göbeğimin hafif alt tarafında seyirme gibi,nabız atışı gibi bişeyler oldu. Bi süre sonra geçti. Böyle olan var mı hiç? Bebiş hareketleri nasıl oluyor hissedenler var aramızda. ??
Evet bu bebeğin kıpırdaması cnm.
Bende aynısını yaşıyorum mısır patlıyor gibi oluyor:)
Süper tarıf etmişsiniz mısır patlaması :) :) :) aynen öyle oluyorEvet bu bebeğin kıpırdaması cnm.
Bende aynısını yaşıyorum mısır patlıyor gibi oluyor:)
Bende bu modeli aldım gri ve siyah. Mavisi çok güzel ama ben alırken indirim stoklarında yoktu. Güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?