2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim dogduktan sonra tayin olma sansiniz yok mu? Tam dogumdan once tasinma baska ile git hastane doktor isleri 14 saat yol biraz zor geldi bana. 40 i cikinca tasinmak daha iyi sanki.
Canım evimde Doğum yaparsam bebek 15-20 günlükken yolculuk yapmış olucam Doğumdan sonra yolculuk daha kolay olucak benim için me strese giricem nede karnım bırnumdayken 14 saat çekicem

Zaten sorun o işte canım iki oğlumdada annesi geldi bunda yaz tatiline denk geliyo Ablam baksın dedim bakarız o zaman gelsin bi dedi şimdi tayin işi çıkınca annemlerde kalırsın dedi.ben zorluğunda değilim hastanede gözümü açtığımda ablamı görmek istiyorum zaten annem yok ahh olaydı anam beni bırakmazdı onlara ama yok bende Ablam olsun istiyorum inşallah herşey yolunda gider sırf onlarda kalmamak için evde kalıp o zorluğu çekmek istiyorum yoksa alıştım ben herşeye
Canım benim .. Allahım gönlündekini boş çevirmesin . Eşinden biraz merhamet beklerdim böyle bir durumda .. İnşallah istediğin gibi olur herşey . Şimdiden canını sıkmaya başlamış :KK43:

Canım benim .. Allahım gönlündekini boş çevirmesin . Eşinden biraz merhamet beklerdim böyle bir durumda .. İnşallah istediğin gibi olur herşey . Şimdiden canını sıkmaya başlamış :KK43:
Sorma ilk yılbaşımız onlarla geçti ilk gecemiz onlarda geçti ilk doğumumda onlar geldi ikincide yine onlar ev taşıdım annesi geldi yerleştirdim annesi geldi hep özel ve güzel zamanlarımız onlarla geçti bıktım artık

Canım evimde Doğum yaparsam bebek 15-20 günlükken yolculuk yapmış olucam Doğumdan sonra yolculuk daha kolay olucak benim için me strese giricem nede karnım bırnumdayken 14 saat çekicem
Bence de o alternatif daha iyi hatta o 15-20 yi 30-40a cekebilirsen super olur. Kocan anasini cok ozlediyse sepetle onu anasinin dibine. Ablan ve ogluslarla takilin siz ooh sefa olsun kaynanaya da selfie cekip gonderirsin.

Merhaba Güzel Anneler :) Bende 31 haftalık hamileyim bir cogunuzun su anki yaşadığı tüm heyacan verici duyguları bende yaşadım ve hala da yaşıyorum :) Benimde ilk bebeğim olacak nasipse Ankarada yaşıyorum . Sözlerinde bana sormak istediği tüm soruları cevaplamak isterim aklinaza takılan ne varsa cevaplamak isterim :)) şimdiden hepinize hayırlı güzel hamilelikler diliyorum :)

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Benim aklımda şuan bebek arabası ve park yatak var. Bu konuda ne önerirsin?

Bi de kıyafet konusunda neler almalı tavsiyen nedir?gereksiz dediğin şeyler var mı?

Kizlar tam bulantilar bitti diye sevinirken deli yanmalar basladi. Sanki midemde caydanlik kayniyo. Rennie tablet mi kullandiniz naptiniz gidiyim aliyim neyse devasi

Sorma ilk yılbaşımız onlarla geçti ilk gecemiz onlarda geçti ilk doğumumda onlar geldi ikincide yine onlar ev taşıdım annesi geldi yerleştirdim annesi geldi hep özel ve güzel zamanlarımız onlarla geçti bıktım artık
Erkeklerde aile bilinci evlat sahibi olunca olusur diyorlar ama demek ki yanlış .Sen 3.ye hamilesin o adam degismediyse baskasi hic değişmez. Allah sabir versin canim

Kizlar tam bulantilar bitti diye sevinirken deli yanmalar basladi. Sanki midemde caydanlik kayniyo. Rennie tablet mi kullandiniz naptiniz gidiyim aliyim neyse devasi
Ilik suda 2 c kasigi seker eritip ic bazen bende ise yariyor .

O özveriyi bir kez yapıp yumuşak yüzünü gösterince sonrasında istemiyorum demen seni kötü gelin de yapar eşinle aranı da açar . İşte tek taraflı olmuyor ki aman eşimle iyi olayım diye hep kadınlar eksiliyor ..

Canım biraz tavrını koy bence. Senin ve bebeğinin rahatı en önemli şey bu durumda. Biraz anlayışlı olsun eşin de. Herkes kendi ailesinin yanında rahat eder. Doğum lohusalık vs kolay şeyler değil. Zaten yaşamışsın biliyorsun. Ben rahat etmek istiyorum de eşini ikna et canım. Tartışarak değil de ikna yolunu dene :)

Bence de o alternatif daha iyi hatta o 15-20 yi 30-40a cekebilirsen super olur. Kocan anasini cok ozlediyse sepetle onu anasinin dibine. Ablan ve ogluslarla takilin siz ooh sefa olsun kaynanaya da selfie cekip gonderirsin.
Tek oğlunu değil ki benide bunlarda nasıl sahiplenme duygusu varsa benim ailemden kimse olmasın diye bakıyorlar annem öldü gün doğdu onlara hakkımı helal etmiyorum

Erkeklerde aile bilinci evlat sahibi olunca olusur diyorlar ama demek ki yanlış .Sen 3.ye hamilesin o adam degismediyse baskasi hic değişmez. Allah sabir versin canim
Beni anlıyor olanları yaşıyor annem cahil diyor bilmez etmez diyor ama gördüğü halde sen haklısın diyemiyor içi el vermiyor benim haklı olduğum düşüncesi

O özveriyi bir kez yapıp yumuşak yüzünü gösterince sonrasında istemiyorum demen seni kötü gelin de yapar eşinle aranı da açar . İşte tek taraflı olmuyor ki aman eşimle iyi olayım diye hep kadınlar eksiliyor ..
2 yıldır eşimden ayrı gidiyorum memlekete onlarda bir hafta kalıp diğer 1,5 ay kendi ailemle geçiriyorum bana diyoki 2 yıldır karışıyormuyum.ama 2 yıldan önceki 10 yılı kimse saymıyor ..valla demekki kötü gelin olmak lazım

Canım biraz tavrını koy bence. Senin ve bebeğinin rahatı en önemli şey bu durumda. Biraz anlayışlı olsun eşin de. Herkes kendi ailesinin yanında rahat eder. Doğum lohusalık vs kolay şeyler değil. Zaten yaşamışsın biliyorsun. Ben rahat etmek istiyorum de eşini ikna et canım. Tartışarak değil de ikna yolunu dene :)
Anlayışlı bir insanın demesi gereken şey şu hayatım iki oğlumuzdada annem geldi yanımızda oldu bundada nasıl olsa memlekette yapıcaksın bunada ablan gelsin yanında olsun der. Ama anlamayan insana ne kadar anlatsanda boş.kayınpederin yanında altımdan kanlar akarken hasta beziyle dolaşmak göğsümden sütler akarken göğüslerim açık babasının yanında dolaşmam normal geliyo demekki o kadar kızgınım ki o kadar yani

ayprensesii ayprensesii canım sallanan beşik mi istiyorsun? Çilekte sallanır beşik var ama kademeli mi korkuluğu çıkıyor mu derinliği nasıl bilmiyorum. 650 civarında biseydi sanırım. Başka bilindik bir markada eni dar olmayan sallanır beşik bulamadım internette. Bulursan bana da yazar mısın?
Orda bir de cotton serisi büyüyen beşik var. Sallanıyor mu bilmiyorum fiyatı 1000 civarı. Niye her şeyi yazmazlar internete bilmem yani:110:
Çilekteki sallanmıyor die biliyorm sanrm park yatak alıcam.. araştırma aşamasındayım..
Bursada çarsıda eni geniş olanlar var özel yapan da var 90cm yapan yer vardı

Anlayışlı bir insanın demesi gereken şey şu hayatım iki oğlumuzdada annem geldi yanımızda oldu bundada nasıl olsa memlekette yapıcaksın bunada ablan gelsin yanında olsun der. Ama anlamayan insana ne kadar anlatsanda boş.kayınpederin yanında altımdan kanlar akarken hasta beziyle dolaşmak göğsümden sütler akarken göğüslerim açık babasının yanında dolaşmam normal geliyo demekki o kadar kızgınım ki o kadar yani
Ne kadar haklı olduğunu bilse de kabul edemıyor demek ki ya benim anlamadığım hiç mi annesi demıyo oğlum rahat edemez yazık dıye heralde haberi vardır olanlardan

Tek oğlunu değil ki benide bunlarda nasıl sahiplenme duygusu varsa benim ailemden kimse olmasın diye bakıyorlar annem öldü gün doğdu onlara hakkımı helal etmiyorum
Canım sen ağaç kavuğundan çıkmadın annen vefat etmiş olabilir ama seninde bi ailen var ablan var anne gibidir eminim bence eşine fazla söz hakkı verme bu zamana kadar onlar vardı zaten şimdide olmayı versinler umarım sanin istadiğin gibi olur ısrarcı olmaya devam et kadınlar hep kazanır

Back
X