2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

21 yaşındayım kullanmadığını şey kalmadı ama malesef göbeğimin her yeri çatlak
ne zaman başlamıştınız kullanamaya geç kalınınca fayda etmiyormuş tabi birde annede ablasa varsa oluormuş muhakkak

2 yıldır karışmıyor ama yeri geldimi de lafını ediyor . Allahım geçim merhamet versin . Umarım seni anlar ..

annesi napacakmış acaba ablan gibi yardımcı olurmu en özelin sonuçta.ne saçma erkekler var.anan bana hizmetmi edecek deseydin.iyiki bi anaları var.çok kızıyorum bu erkeklere.böle yapıoalr boşanıncada kadınların başına oluolar.aşkıö sen nasıl edeceksen bana farketmez demesi lazım.Allah ım akıl ver.karnında bebekle ağlatmaları yokmu acayip sinir oluorum.düşün eşim değil aöa kaynanam yüzünden ağladım gücüme gitti dedikleri saçmaladı.wşim boşvwr huyu öğle falan dedi.dedimki bida konuşmıcam herkes suçunu bilsin ararsa açmıcam yazmıcam dedim.sen bilir nasıl lafana yatarsa üzülmede dedi.bunu bu erkek yapıoda o erkek nie yapmıo.zekasızlar

kızlar yazdım ama cevap gelmedi kimseden...hamileyken yediklerimiz bebeğe kaç saat sonra geçiyor ? Bilen var mı?

Ne kadar haklı olduğunu bilse de kabul edemıyor demek ki ya benim anlamadığım hiç mi annesi demıyo oğlum rahat edemez yazık dıye heralde haberi vardır olanlardan
Daha bilmiyorlar hamile olduğumu yani ben onlar bilmiyo diye biliyorum o yüzden ablama da söylemedim daha biraz daha büyüsün diye bekliyoruz.kaynana mı beni düşünecek ilahi canım annem 9 sene önce vefat etti ne zaman izne gitsek daha bir kere kızım bak baban yanlız git kal yanında yemeğini yap temizliğini yap demediler.ha sorsan biz sana gitme demedik git akşam geri gel.bunu diyorlar bana

İnşallah canım inşallahhhh ben kazanırım

Kızlar selam. Eşin ailesinin bitmek bilmeyen saçmalıkları ile uğraşanlardan biri de benim. Şimdiden Doğum sonrası stresi sardı bunlar yüzünden. Benim de eş ailesi başka bi şehirde yaşıyor. Benim yaşadığım şehirde evimiz küçücük. Doğal olarak lohusa halinle sadece annemin yanımda olmasını isterim. Ama eşimin erkek kardeşleri babası ve annesinin gelmesinden çekiniyorum o halde yatılı misafir ağırlayacak durumum hiç yok. Eş kişisi de diğerlerini bilmem ama ama annem mutlaka gelir diyor gelirse de bizde devamlı yatılı kalacak beni şimdiden hafakanlar basıyor. Çünkü lohusalık gibi bir dönemde insan 7/24 kaynana ile rahat edemez doğal olarak. Benim gibi eşinin ailesi şehir dışında olup da benim gibi olan var mı ? Nasıl bir program var kafanızda ? Lütfen fikirlerinizi paylaşın.

2 yıldır karışmıyor ama yeri geldimi de lafını ediyor . Allahım geçim merhamet versin . Umarım seni anlar ..
Amin canım hepimize aslında eşimle iyiyiz ama konu ne zaman benim babamın evinden ablamdan açılsa kavga ediyoruz onlara gitmek oldumu benim sesim çıkmadı bu zamana kadar ama babama gitmek oldumu kıyamet kopar küserler rabbim gerçekten merhamet versin herkese

Rabbim merhamet versin bunlara hepsı ayrı bir alem ya niye düşünmüyorlar acaba bunlar da bir annenin babanın evladı dıye hep kendı tarafından bakıyorlar herseye kendi kızları olsa oyle değil ama gelsın kalsın bıze baksın derler ama gelın oldumu tam tersi Rabbim muhtaç etmesin inşallah seninde istediğin gibi olur hersey

Kizlarrr dolgum oynuor dusecek kesin yaptira bilir miyim dolgu acaba zaten disim kanal tedavili bi fikir verin

Hacı hoca işini pek sever kaynana ondan korkuyorum yoksa adam hiç böyle değil aslında ama noluyosa oluyo bi an geliyo aynı onların ağzından konuşuyo neymiş evin reisi oymuş ona sorulacak mış herşeye o karar verip sonuna da o tamam dicekmiş biz köleyiz

Merhaba hanımlar benden yumurta aki kivaminda beyaz renkli akıntı geliyor normal mi acaba

İnşallah canım inşallah henüz birini kaybetmenin acısını yaşamadılar annem öldü babam 23 yaşındaydım babam 2 yıl ağladı arkasından ben annesiz kaldım kaynanaın annesi hala hayatta kayınpederin desen 95 yaşında vefat etti .üstüne hala ikiside hayatta hayat arkadaşını kaybetmenin acısını yaşamadılar eşim desen annesiz kalmadı yani hepsinin tuzu kuru canım o yüzden rahat konuşmaları çok normal ama rabbim büyük allaha havale ediyorum ikisinide ikisi dolup dolup eşimide dolduruyorlar ya allah bildiği gibi yapsın onları

Kizlarrr dolgum oynuor dusecek kesin yaptira bilir miyim dolgu acaba zaten disim kanal tedavili bi fikir verin
Ayy canım bende aynıyım tavşan dişlerimden birinin sivri ucu çürüyo kırılacak gibi bende merak ediyorum yaptırabilirmiyim diye ama olsada yaptıramam Kilis çok karışık inşallah Doğuma kadar kırılmaz yoksa çok çirkin olurum

Kızlar eş aileleri ile ilgili tavrınızı net bir kere koyun hergün kavga etmek sizi yıpratır ve uzar.Tabikide sizlerin annesi ablası gelicek onun ailesi bir adım geride durucak. Tabikide siz lahusayken sizlerin istediği gibi ortam elden geldiğince sağlanacak eşlerinizin istediği gibi değil. Bizde zamanında çok şey atlattık ama şimdi tecrübeliyim :) güç bende :) Sıkıysa buyursun gelsinler :) Ailelerinizede asla konuyla ilgili toz kondurmayın. İyilik yapmaya çalışırlarken tartışmanın sebebi olarak kimsenin onları göstermesine izin vermeyin. Konuyu tek seferde noktalamak tek çözüm.

Ya benim arkada azi diste bende korkorum dusucek die ama haklisin on taraftaki diste sknti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…