- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.381
ne zaman başlamıştınız kullanamaya geç kalınınca fayda etmiyormuş tabi birde annede ablasa varsa oluormuş muhakkak21 yaşındayım kullanmadığını şey kalmadı ama malesef göbeğimin her yeri çatlak
Normaldir canim 12. Haftada 9cm olmasi imkansiz. Bence crl degeri degil arkadasin ko ultrasonla alakali baska degerdirBenimki burdaki takvime göre gidiyor. 16. Haftada boyu 11cm kilosu 120 grdı. Yada benimki ufak ☺
2100 liraya aldım ben e bebekten ama ben aralık ayında bir kampanyadan aldım oldu yani 2 ay. Yanında ana kucağıda hediye gelince baya iyi fiyata geldi.
2 yıldır karışmıyor ama yeri geldimi de lafını ediyor . Allahım geçim merhamet versin . Umarım seni anlar ..2 yıldır eşimden ayrı gidiyorum memlekete onlarda bir hafta kalıp diğer 1,5 ay kendi ailemle geçiriyorum bana diyoki 2 yıldır karışıyormuyum.ama 2 yıldan önceki 10 yılı kimse saymıyor ..valla demekki kötü gelin olmak lazım
annesi napacakmış acaba ablan gibi yardımcı olurmu en özelin sonuçta.ne saçma erkekler var.anan bana hizmetmi edecek deseydin.iyiki bi anaları var.çok kızıyorum bu erkeklere.böle yapıoalr boşanıncada kadınların başına oluolar.aşkıö sen nasıl edeceksen bana farketmez demesi lazım.Allah ım akıl ver.karnında bebekle ağlatmaları yokmu acayip sinir oluorum.düşün eşim değil aöa kaynanam yüzünden ağladım gücüme gitti dedikleri saçmaladı.wşim boşvwr huyu öğle falan dedi.dedimki bida konuşmıcam herkes suçunu bilsin ararsa açmıcam yazmıcam dedim.sen bilir nasıl lafana yatarsa üzülmede dedi.bunu bu erkek yapıoda o erkek nie yapmıo.zekasızlarKızlar Temmuzun sonunda ilişik kesecez tayin olacaz allahın izniyle.benim Doğum tahmini temmuz 10 -12 doğumu gitmeden burda yapsam zorlanırmıyım sizce Temmuz’a kadar eşyamı toplasam Ablam la yeğenim gelecek yanımA allahın izniyle Doğumdan sonra evimde olsam zorlanırmıyım akıl verin bana eşimle tartıştık akşam memlekette yapacakmışım ve onun ailesinin evinde kalacakmışım bana akşam öyle dedi bende memlekete gidersem babamın evinde kalırım yanımA Ablam gelir dedim bu seferde işine gelmedi bakalım o zaman bi gelsin dedi.kendi ailesine gelince plan yapıyo benim ailem deyince bakalım o zaman gelsin diyo ne bu adamların bizim ailelerimizle sorunu anlamıyorum çok ağladım dünden beri bana akıl verin gitmesem evimde kalsam zorlanırmıyım zaten riskli son ayımda 14 saat yola gitmek zorunda kalıcam uçağada almıyorlar napıcam eşimin ailesiyle görüşmüyorum bide bana annemlerde kalıcaksın diyo
Daha bilmiyorlar hamile olduğumu yani ben onlar bilmiyo diye biliyorum o yüzden ablama da söylemedim daha biraz daha büyüsün diye bekliyoruz.kaynana mı beni düşünecekNe kadar haklı olduğunu bilse de kabul edemıyor demek ki ya benim anlamadığım hiç mi annesi demıyo oğlum rahat edemez yazık dıye heralde haberi vardır olanlardan
İnşallah canım inşallahhhh ben kazanırımCanım sen ağaç kavuğundan çıkmadın annen vefat etmiş olabilir ama seninde bi ailen var ablan var anne gibidir eminim bence eşine fazla söz hakkı verme bu zamana kadar onlar vardı zaten şimdide olmayı versinler umarım sanin istadiğin gibi olur ısrarcı olmaya devam et kadınlar hep kazanır
Amin canım hepimize aslında eşimle iyiyiz ama konu ne zaman benim babamın evinden ablamdan açılsa kavga ediyoruz onlara gitmek oldumu benim sesim çıkmadı bu zamana kadar ama babama gitmek oldumu kıyamet kopar küserler rabbim gerçekten merhamet versin herkese2 yıldır karışmıyor ama yeri geldimi de lafını ediyor . Allahım geçim merhamet versin . Umarım seni anlar ..
Rabbim merhamet versin bunlara hepsı ayrı bir alem ya niye düşünmüyorlar acaba bunlar da bir annenin babanın evladı dıye hep kendı tarafından bakıyorlar herseye kendi kızları olsa oyle değil ama gelsın kalsın bıze baksın derler ama gelın oldumu tam tersi Rabbim muhtaç etmesin inşallah seninde istediğin gibi olur herseyDaha bilmiyorlar hamile olduğumu yani ben onlar bilmiyo diye biliyorum o yüzden ablama da söylemedim daha biraz daha büyüsün diye bekliyoruz.kaynana mı beni düşünecekilahi canım annem 9 sene önce vefat etti ne zaman izne gitsek daha bir kere kızım bak baban yanlız git kal yanında yemeğini yap temizliğini yap demediler.ha sorsan biz sana gitme demedik git akşam geri gel.bunu diyorlar bana
Hacı hoca işini pek sever kaynana ondan korkuyorum yoksa adam hiç böyle değil aslında ama noluyosa oluyo bi an geliyo aynı onların ağzından konuşuyo neymiş evin reisi oymuş ona sorulacak mış herşeye o karar verip sonuna da o tamam dicekmiş biz köleyizannesi napacakmış acaba ablan gibi yardımcı olurmu en özelin sonuçta.ne saçma erkekler var.anan bana hizmetmi edecek deseydin.iyiki bi anaları var.çok kızıyorum bu erkeklere.böle yapıoalr boşanıncada kadınların başına oluolar.aşkıö sen nasıl edeceksen bana farketmez demesi lazım.Allah ım akıl ver.karnında bebekle ağlatmaları yokmu acayip sinir oluorum.düşün eşim değil aöa kaynanam yüzünden ağladım gücüme gitti dedikleri saçmaladı.wşim boşvwr huyu öğle falan dedi.dedimki bida konuşmıcam herkes suçunu bilsin ararsa açmıcam yazmıcam dedim.sen bilir nasıl lafana yatarsa üzülmede dedi.bunu bu erkek yapıoda o erkek nie yapmıo.zekasızlar
Ikinci trimesterda yapılıyor diye biliyorumKizlarrr dolgum oynuor dusecek kesin yaptira bilir miyim dolgu acaba zaten disim kanal tedavili bi fikir verin
İnşallah canım inşallah henüz birini kaybetmenin acısını yaşamadılar annem öldü babam 23 yaşındaydım babam 2 yıl ağladı arkasından ben annesiz kaldım kaynanaın annesi hala hayatta kayınpederin desen 95 yaşında vefat etti .üstüne hala ikiside hayatta hayat arkadaşını kaybetmenin acısını yaşamadılar eşim desen annesiz kalmadı yani hepsinin tuzu kuru canım o yüzden rahat konuşmaları çok normal ama rabbim büyük allaha havale ediyorum ikisinide ikisi dolup dolup eşimide dolduruyorlar ya allah bildiği gibi yapsın onlarıRabbim merhamet versin bunlara hepsı ayrı bir alem ya niye düşünmüyorlar acaba bunlar da bir annenin babanın evladı dıye hep kendı tarafından bakıyorlar herseye kendi kızları olsa oyle değil ama gelsın kalsın bıze baksın derler ama gelın oldumu tam tersi Rabbim muhtaç etmesin inşallah seninde istediğin gibi olur hersey
Ayy canım bende aynıyım tavşan dişlerimden birinin sivri ucu çürüyo kırılacak gibi bende merak ediyorum yaptırabilirmiyim diye ama olsada yaptıramam Kilis çok karışık inşallah Doğuma kadar kırılmaz yoksa çok çirkin olurumKizlarrr dolgum oynuor dusecek kesin yaptira bilir miyim dolgu acaba zaten disim kanal tedavili bi fikir verin
Ikinci trimesterda yapılıyor diye biliyorum
Ya benim arkada azi diste bende korkorum dusucek die ama haklisin on taraftaki diste skntiAyy canım bende aynıyım tavşan dişlerimden birinin sivri ucu çürüyo kırılacak gibi bende merak ediyorum yaptırabilirmiyim diye ama olsada yaptıramam Kilis çok karışık inşallah Doğuma kadar kırılmaz yoksa çok çirkin olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?