2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Temmuzun sonunda ilişik kesecez tayin olacaz allahın izniyle.benim Doğum tahmini temmuz 10 -12 doğumu gitmeden burda yapsam zorlanırmıyım sizce Temmuz’a kadar eşyamı toplasam Ablam la yeğenim gelecek yanımA allahın izniyle Doğumdan sonra evimde olsam zorlanırmıyım akıl verin bana eşimle tartıştık akşam memlekette yapacakmışım ve onun ailesinin evinde kalacakmışım bana akşam öyle dedi bende memlekete gidersem babamın evinde kalırım yanımA Ablam gelir dedim bu seferde işine gelmedi bakalım o zaman bi gelsin dedi.kendi ailesine gelince plan yapıyo benim ailem deyince bakalım o zaman gelsin diyo ne bu adamların bizim ailelerimizle sorunu anlamıyorum çok ağladım dünden beri bana akıl verin gitmesem evimde kalsam zorlanırmıyım zaten riskli son ayımda 14 saat yola gitmek zorunda kalıcam uçağada almıyorlar napıcam eşimin ailesiyle görüşmüyorum bide bana annemlerde kalıcaksın diyo

Canimmm dogumdan soraaa tayin yerimizde olmamis lazimdi bizimde ama inan ev hazir olursa gidebiliosun bnde memleketteydim orda dogum yaptim ilisiginiz zaten temmuz sonunda kesilicek yeni gorev yerine git ev bak lojmana yazil filan zaman alio bir ayimizi aldi bizim bunlar kiliste lojmanda okadr musade ederler mi bilmiorum canim eger ederlerse uzun sure ablanin yaninda kalmasi lazim sora yeni evini kurman icin yine ailen lazimm ahhh ahhh bizim isler karisik canim asker esi olarak yaaa

Bende gri siyahını aldım canım, mavi güzeldi evet ama ilerde kızım da olursa diye unisex renk almak istedim:) sende güle güle kullan cnm, kaça aldın?
2100 liraya aldım ben e bebekten ama ben aralık ayında bir kampanyadan aldım oldu yani 2 ay. Yanında ana kucağıda hediye gelince baya iyi fiyata geldi.

Aminnnn allah razı olsun. İuiki varsınnnn tavsiyelerin nelerrrr
Hayırlı olsun canım Folic asidini ihmal etme . Kendini yoracak , zorlayacak hateketlerden kaçın . Olabildiğince vitamin - mineral - sebze ağırlıklı beslen . Kuruyemiş ve meyveni de ihmal etme . İstersen kadın doğum doktorunun yanısıra birde diyetisyenle görüşebilirsin . Hazır şu an bulantıların başlamamışken beslenmeni düzenli tutmalısın . Paket gıdalardan uzak dur . Kendini her türkü stresten uzak tutmalısın . Kese - kalp atışı - bebek hepsi sırayla görünecektir . İlk etapta 2 günde bir betahcg artışı takipleniyor ama doktorun zaten çağırmış detayları konuşursunuz . Sağlık ocağına bildirim yapabilirsin . Aklıma gelenler bunlar . Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun

Aynen canım ama Doğum yaptığım gün ablamın Yanımda olmasını istiyorum onların değil sonrası allah Kerim öle de böylede zorluk çekicem ama evimde olmak bana daha çok iyi gelecek.onlarla kalırsam sürekli stres halinde olucam lohusaylen kayınpederin Yanımda dolaşmasını istemiyorum.stresten sütüm kesilirse diye de korkuyorum şimdiden stres sardı zaten çok karışık durumum napıcam bilmiyorum Nisa’n gibi yavaştan eşyamı toparlayayım diyorum temmuz başına kadar ıvır zıvır toplanır sonra eşim büyük işleri yapar diye düşünüyorum ama allah Kerim ne olacağı belli olmaz sıkıştım resmen

Kızlar çevrenizde rossmann varsa 25 tl lik alisverise 200ml seba med çatlak karşıtı krem 30 tl. Ben bebek yağı zeytin yağlı krem fln kullanıorum böyle olunca bitane aldım nekadar işe yarar yaramaz bilmiyorum ama bakalım

Ayyy o tekmelerrr dunyaninnn en guzeliiii benim ikinci gebeligim en cok o tekmeleri ozledim az kaldi insallah tekrar hissederim canim prensesini saglikla al kucaginaaa insallahhh :)
Benim kız pek tekmeyi sevmiyor kayıyor sürekli sanırım bende onu daha çok seviyorum :) aynen az kaldı sizinde Rabbim sizin de sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah:)

Rabbim yardım etsin inşallah cnm aileden uzak olunca zor gercekten benim de ailem yurtdısında ve ha deyince gelemiyorlar İnş Rabbim zorunu kolay kılsın o dilerse hersey mümkün şimdıden stres yapıp bebeğini üzme

Bu eşler hangi kafadalar böyle anlayamıyorum . Önemli olan senin rahatlığın . Kendi ailenin yanında bile kendi evin gibi rahat edemeyecekken benim ailemin yanında kal ısrarı nedir çok kızıyorum . Canım benim geçen sene temmuz ayında düğünüm oldu . Tayin yerimiz 1 ay önce belli oldu haziranın ortasında . Ev yok eşya yok bölgeyi bilmiyoruz tanıdık yok bi hafta sonu çıktık gittik evi tuttuk eşyayı aldık biz eve geçene kadar gelebilen eşya geldi gelemeyen taşındıktan sonra geldi . Baba evinden çeyizlerim falan onları bile halletmesi çok zor oldu . Evimi yerleştirmeye annem de geldi 1 haftada ikimiz anca hak edebildik . Demem o ki bebekle senin düşündüğün gibi doğumu bulunduğun yerde yaparsan çok zorlanırsın . Evi haziran sonunda taşıyıp hazırlasanız ablan seninle kalsa doğumu taşındığın yerde yapsan ? Eşin de o sırada misafirhanede falan kalsın çalışması gerekirse . En kötü ihtimalle bunu değerlendirebilirsin ailenin yanına göndermeyecekse .. Allah yardımcın olsun . Umarım ailenin yanına gidebilmek için ikna edersin ..

Yaaaa allah yardimcin olsun canim Allah bi yol iz acar minik meleginin hurmetine insallah evinde rahat rahat dogumunu yaparsin gittigin yerde lojman mi dusunuosun kira mi

Ayyyy bunların analri offf offf ne bu yaaa anam da anam sanki biz bi anadan doğmadik gökten düştük.Ogullarima ileride tek nasihatim karılarını böyle bunaltmamalari olacak kesin!!! Canim o kadar son zamanlarinda sicakligs da düşünürsen yola gitme derim zaten riskli diyorsun evinde yap doğuma kadar eşyanın büyük bir kısmıni topla kullanılacak olanları doğum sonrası yavaş yavaş yaparsın en azından benim ailem senin ailen stresini de yaşamazsın

Benim kız pek tekmeyi sevmiyor kayıyor sürekli sanırım bende onu daha çok seviyorum :) aynen az kaldı sizinde Rabbim sizin de sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşAllah:)
Maşşallahh belki cevaplamışsındır ama göremedim ilk kaçıncı haftada hissettin bebeğinin hareketlerini

Benimde ilk evet. Damar atıyor gibi. Mısır patlıyor gibi..
Bebek Güçlendikçe bizde daha güçlü hissedeceğiz işallah

Canim dogduktan sonra tayin olma sansiniz yok mu? Tam dogumdan once tasinma baska ile git hastane doktor isleri 14 saat yol biraz zor geldi bana. 40 i cikinca tasinmak daha iyi sanki.

Kizlar bu catlaklar oldu mu oluyor dr genetik oldugunu soyledi .Arkadasim da kardesi de o kadar yağ kullandilar ettiler anneleri gibi catladilar .Biz de lazere gideriz napalim bebisler gelsin de insallah

Zaten sorun o işte canım iki oğlumdada annesi geldi bunda yaz tatiline denk geliyo Ablam baksın dedim bakarız o zaman gelsin bi dedi şimdi tayin işi çıkınca annemlerde kalırsın dedi.ben zorluğunda değilim hastanede gözümü açtığımda ablamı görmek istiyorum zaten annem yok ahh olaydı anam beni bırakmazdı onlara ama yok bende Ablam olsun istiyorum inşallah herşey yolunda gider sırf onlarda kalmamak için evde kalıp o zorluğu çekmek istiyorum yoksa alıştım ben herşeye

Yaaaa allah yardimcin olsun canim Allah bi yol iz acar minik meleginin hurmetine insallah evinde rahat rahat dogumunu yaparsin gittigin yerde lojman mi dusunuosun kira mi
Lojman canım kira olsa zaten erkenden gider eşyamı gönderir gittiğim yerde doğumu yaparım aöa lojmanı beklemem gerek 15 gün

Aynen canım bende öyle düşünüyorum zorlanırmıyım diyede düşünüyorum çünkü 2 oğlum var sezaryen olucam kendi evimde olsam rahatlığı düşünmüyorum stresten uzak olucam en azından oraya gidersem lohusa stresiyle sütüm kesilirse endişesi var öff valla bunaldım

Kizlar bu catlaklar oldu mu oluyor dr genetik oldugunu soyledi .Arkadasim da kardesi de o kadar yağ kullandilar ettiler anneleri gibi catladilar .Biz de lazere gideriz napalim bebisler gelsin de insallah
Gerçekten de öyle . Bende düzenli olarak kullanıyorum . Suyumu da içiyorum . Ama yapım müsait çatlamaya . Cilt yapım esnek değil Annemde hiç olmamasına rağmen ben halimi iyi görmüyorum . Yan baldırlarımda 3-4 cmlik kırmızı çizgi görüyorum Mucizelerimize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…