2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bi insan kütük olunca napabilirim. Çok çok çok diretirse giderim yaparım doğumu yerleşirim evlerine ama burunlarından getiririm huzur vermem dünya kaç bucakmış görürler
Bazen hakediyorlar. Aslinda guclu kadin olmayacaksin. Dogururum da ev de toplarim tasinirim da.. demeyeceksin. Hep aglayacaksin. Nasil olacak cok korkuyorum ya evi toplarken bebege bisey olursa. Ya da yolda dogum sancisi tutarsa. Ya yolda birden suyum gelirse. Hep felaket senaryoları kur ve gercekten endiseli davran. O zaman sana kızamayacak ve care uretmeye baslayacak bence. Bana deki sen oyle mi yapiyorsun nerdeeee ben de guclu kadinim her isi kendi halleden cinsten. Bunlar benim elticigin taktikleri. Sonuc herkes ona kul kole onun pesinde. Cocuk dogurmus ev kalabalik umrunda degil. Cunki kalabaligin tamami ona hizmet icin var. Sutunu sagar dolaba koyar kafayi vurup yatar. Bebek sabaha kadar susmaz kendi annesi bizim.kv sabah kadar bebek sallarlar. Madem kacis yok o zaman hizmet ettir. Merak etme fazla dayanamazlar... benim kv bir hafta bakti bebege simdi ozlediginde gidiyor. Boylelerine benim elti gini olmak lazim da o akil bizde yok maalesef

O nasıl bir laf bu kapıdan çıkarsan geri gelmezsin. Orası ondan çok senin evin bir daha giremeyecek biri varsa bu asla sen değilsin. Emin ol eşin blöf yapıyo umrunda olmaz olurmu. Aile yüzünden tartışmaya İnan hiç gerek yok tek cümle ile ifade et. O dönemde konfora ihtiyacı olan benim ve ablamla kalmak benim için en iyi ve makbul olanı. Hatta şayet annem yaşıyor olsaydı bugün bu konuşmayı yapmıyor olurduk dersin konuyu kapatırsın. Allah aşkına şu eş kişilerinden bu kadar çekinip taviz vermeyin. Onlar sizi kaybetmekten korksun. Bende zamanında eş ailesi yüzünden çok kavgalar ettim çok şey yaşadım ama şimdi tecrübeli hissediyorum. Asla onlarla başedemezmişim gibi hep onların gönlünü hoş tutmam gerekiyor gibi hissediyordum ama geçti gitti

Allahım Allahım daha dede nene mi var allah ömür versin yinede ama onlar bari yapmasın ya pöff valla eşimin tarafı bişey dicek diye bizimkiler hep çekindi hep geri çekildi bende çok kızdım ilk evlendiğimiz sene annem çok ağlamış garibim bunlar hep böyle mi yapacak göstermicwkler mi gçndwrmicekmi kızımı diye bana hasret gitti kadın ama pes etmicem sağlında gençtim anneme hep hasretim vardı ama ablama babama hasret kalmıcam direticem

Amin canim benim cumlemize :) öncelikle alışveriş için acele etme derim ama gözüne hoş gelen seyleride al mutlaka :). Ben park beşik pek sevmiyorum aslında kullanışlı diyen çok ama bilmiyorum sevemedim bi türlü . Sana tavsiyem büyüyen beşik alman olur hem uzun süre kullanirsin tabi senin tercihin. Bebek arabasida ben bile su an almadım kızım dogunca almak istiyorum . Kıyafet olarakta 0,3 3,6 arası çok şey alma derim çünkü maglum gelenlerden getirendd çok oluyor ve çabucak buyuyorlar . Benim kuzenim bir çok şeyi giydiremeden bebeği büyüdü . Ben alacaklarimi liste yaptım sizde buna bakarak fikir edinebilirsiniz :)

Eklentiler

• IMG_20180204_203952.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 85
Benim eltim öyle işte iki tane doğurdu ikisine de annesi ablası gitti hiç sizde gelin kalın demedi bile çğnkü eltim kavgacı diyeceğini esirgemez pat diye söyler bana geldikleri kadar ona gitmediler onlara gidince diken üstünde duruyormuş kaynana kavga çıkaracak diye ödü kopuyormuş kaç kez dedi bana ama saflık bende annemden babamdan görmedim küfür bilmedim duymadım saygımı hep korudum ama yine ben kaybediyorum ellerinde oynatmaya çalışıyorlar beni ama yok gitmicem memlekete bakmak isteyen gelsin baksın çağır anneni ama ablamda gelecek dicem onunkinin canı canda bizimkilerin canı patlıcan mı

Aynen öyle hissediyorum canım bide anlayamıyorum kendisi sanki hiç gelin olmamış gibi davranmıyor mu hayret ediyorum böyle giderse eşim blöf falan dinlemicem al madem çocuklarını ben gidiyorum diycem olacak olan o bariz kadın istemiyor boşansam gülleri açar Emin’im ama hamileliğimi söylerken telefonu dinlemek istiyorum çğnkü eşime dedim bak annen istemiyo yeter iki tane diyo her seferinde dedim bunu söylersen aferim oğlum iyi yaptın dicek sana dedim sevğnmicek gör dedim.o günü sabırsızlıkla bekliyorum bende dinlicem konuşmalarını ve eşimin yüz ifadesini görmek istiyorum annesinin söyleyeceklerinden dolayı

Bence de ikisi de gelsin bakmana da tasinmana da yardim etsinler. En mantiklisi bu. Ama simdi sakinles suan ikna etsen de fikri doguma kadar kirk defa degisecek. Tam dogum zamani ablam biletini almis geliyor dersin gik diyemez. Annem derse o da gelsin zaten yardima ihtiyacim var de. Olur biter. Simdiki kavga hem cok gereksiz hem de zamansiz. Bebisini uzmekten baska ise yaramaz. Bu arada ben de 14 yillik evliyim. Erkegin her lafini kafaya takmamak lazim bu zaman icinde ögrendigim budur. Benimki allahtan ana kuzusu degil ama benim lafim senin annen diye baslarsa birden anakuzusu kesilir. Ne gerek var... kaynanan oturmus cay icerken sen onlar yuzunden kavga edesin. Biraksana oynat adami parmaginda kaynana dusunsun. Kavga ile adam parmakta oynamiyor maalesef. Ufaktan islemek zorundasin. Sevgiyle aile bagiyla cocuklarinla siz birsiniz. Siz onemlisiniz. Bunu bellet ama guzellikle... simdi sakinles zitlasma sana daha cok zarar

Ona neymis senin cocuk sayindan ister 3 yaparsin ister 5 yaparsin sanki kendi bakicak. Ben ayni sehirdeyim 1 bucuk yillik evliyim evime 3 kere gelmistir. 10 gunde bir ararsa arar bebegi sorar ama daha ince igne almisligi yapmisligi yok. Gel bak desem ay oram agriyo buram agriyo der ama fink fink gezmesinden eskik kalmaz. Gelme biz hallediyoruz desem yillarca kotuler ay beni istemediler diye. Eltimi hala kotuluyo bana beni istemedi cok uzuldum bilmesek inanicaz.

o da abartı ya 13 yol ne demek heralde bişiler yapıo kaynanan.onu banada dedi eşim ilk zamanlar öle tıtarsız kavgalar oluo altta kalamamk için git diolar falan giderkende nere gidion tabii

Haklısın canım bizim kavgamız daha çok sevindiriyo onları biraz sert söyledim diye belkide eşim çıkıştı bilmiyorum ablamda gelecek dersem gelme demez diyemez dedirtmem

Kızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo

Edennn bulurrr bulsundaaa canimmm

Kızlar magnezyumu nasıl alıyorsunuz. Benim suda çözünen toz şeklinde içerken çok zorlanıyorum. Var mı aranızda magnezyumu tablet formunda olan hap gibi yutan. İçmesem akşama bacak ağrım başlıyo

Ben osteozinc alıyorum cnm, kalsiyum magnezyum d vitamin ve çinko takviyesi, kapsül şeklinde

Bende dün başladım Dr um yazdı tablet şeklinde magnimore

Ben osteozinc alıyorum cnm, kalsiyum magnezyum d vitamin ve çinko takviyesi, kapsül şeklinde
Bana neden yazmio doktorum vitamindir balik hapidir folikasiti birak dedi tamm sunu bunu yazim demedi ha aslinda istemiorun ilac kullanmakta oda vermio zaten

Bana neden yazmio doktorum vitamindir balik hapidir folikasiti birak dedi tamm sunu bunu yazim demedi ha aslinda istemiorun ilac kullanmakta oda vermio zaten
Benimde yok canım hiç bir vitaminim her sabah tansiyonum düşüyo b12 d vitami yerlerde ama iğne verdi gönderdi anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…