2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sonucunun iyi çıkmasına cok sevindim cnm gözün aydın hayırlı olsun..kesin kız deilmi yani

Ben nisan ayinda dis gebelik gecirdim. En son aradiginda baska bir sey soylemek icin aramisti kapatirken e bi de seni soracaktim dedi. Ben de iyi olmadigimi degerlerimin kotu oldugunu ertesi gun igneyle sonlandirabileceklerini soyledim. Ben o gece acile kaldirildim sabah 5 de ve mtx vurulmasi icin hastaneye yattim. Kadin beni 1 hafta aramadi. Hastanede tek basima bir hafta yattim. Esim ise gidiyordu aksamlari yatmaya yanima geliyordu. Dedi ki annemi arayip çağırayım gelsin kalsin. Dedim sakin arasaydi bilirdi arayana kadar kimse bir sey demeyecek.
Sonra 4-5 ay hic konusmadim. Bu aradi mesaj atti hic geri donmedim. Esimi aramisti beni istedi agladi ozur diledi.
Ne yaparsa yapsin ben alacagimi aldim. Dedim ben sana anne diyorum sen bana kizim diyorsun bir anne evladina bunu yapar mi? Cok severdim gercekten anne gibiydi benim icin ama 14 yilda dusuncesiz hareketleri ile sevgimi bitirdi. Simdi buyugumdur saygim var o kadar hicbir beklentim de yok. Benden uzak ne yaparlarsa yapsinlar

Kizlar dr a gittiğiniz zaman neler soruyorsunuz ?
Ben not aliyorum 3 4 tane sorum oluyor ama çıkınca kafama cok sey takılıyor .1 ay beklemek zorunda kalıyorum .16.hafta kontrolünuzde neler sordunuz ?

E Egepam canim cok dolmuşsun .Gerginlik iyi degil bunlari hatirlayinca yeniden yasiyorsun gibi olur eminim .Bosver herkes ettigini bul sen bebegine bak .Kendini yorma bunlarla

Acele etme canım daha çok vaktimiz var bahara doğru Nisan Mayıs aylarında havalar ısındığı zamanlarda gitmek daha rahat ve daha keyifli olacaktır

Kizlar dr a gittiğiniz zaman neler soruyorsunuz ?
Ben not aliyorum 3 4 tane sorum oluyor ama çıkınca kafama cok sey takılıyor .1 ay beklemek zorunda kalıyorum .16.hafta kontrolünuzde neler sordunuz ?
Ben hepsini telde telde kaydediyorum canım , 16 değil de 17de gittiğimde tabikide ilkin sağlığı boyu kilosu gelişimi hareketi falan gibi sorular ve en heyecanlı soru cinsiyeti , tetanoz aşısı olup olmamami, ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi sordum gerisini de Dr bana sordu şikayetim var mı ağrım falan var mı idrarımı yaparken yanma oluyor mu , su içip icmedigimi , sonra da tavsiyeler kısmı bolca dinlen , ilişki haftada 1 kere, bolca su iç, ilaçlarını ihmal etme , varis olmasın diye ayakta fazla kalma falan gibi

Çok zor gerçekten.
Sizde kızım derler.
Ki bazıları demiyor.
Ama biz anne diyoruz.

Lafta işte bazı şeyler...
Tepkimi iyi koymussun

Sende bendensin demekki banada %80 erkek dedi ama 22 haftada netşeştirircez dedi sana daha önce tahmin yapmışmıydı canım
Ben doktora gideceğim zaman 21.haftada olcam acaba o zaman net diyemeyecek mi ben de 22.haftada mı gitsem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…