- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.621
:) tanıdığım çok insan var ama bu grupta değil. Burda da vardı sanırım biri daha gecen yazmıştı çok mutluyum diye.İki oğlu olupta 3. de kızı yakalan bi ben miyim ???
biri daha vardı sanki
bende öyle hatırlıyorum:) tanıdığım çok insan var ama bu grupta değil. Burda da vardı sanırım biri daha gecen yazmıştı çok mutluyum diye.
Hayirli olsun canim sanki sana oncedende erkek demisti deil miayprensesii bugün Dr gittim ve net erkek dedi 3.oğluş geliyo listeeye yazabilirsiniz
O arladasin bi oglu vardi ikinci kizdi iki oglanin pesine kizi olan bi sensin canimbende öyle hatırlıyorum
Bakalım bize ne diyecek bekliyorum merakla..bende öyle hatırlıyorum
Anasının kızı işteabileri de 4 kiloya yakın doğdu bende öyle doğmuşum genetik bizde
Yok cnm iki oğlu vardı üçüncüsü kız onunda.O arladasin bi oglu vardi ikinci kizdi iki oglanin pesine kizi olan bi sensin canim
Benim iki kızım var şimdi oğlum olacakİki oğlu olupta 3. de kızı yakalan bi ben miyim ???
biri daha vardı sanki
Ole mi canim gozun aydin valla bilmiordum senin iki oglun oldugunuBenim iki kızım var şimdi oğlum olacak
Iki kızım var canım :)Ole mi canim gozun aydin valla bilmiordum senin iki oglun oldugunu
ben hamile kalmadan 2 ay önce yaptırnıştım işe başlarken istemişlerdi:) şanslıyım galibaYaptırmanın faydalı olduğunu düşünüyorum. Ben yaptırıcam. Doktorum 21 - 22. haftalarda gel dedi.
Sonucunun iyi çıkmasına cok sevindim cnm gözün aydın hayırlı olsun..kesin kız deilmi yaniayprensesii Cuma günü ankaraya hastaneye gittim. biraz sıkıntılı geçti ama sonunda ayrıntılı ultrasona girmeyi başardım. bir sorun çıkmadı. çocuğun cinsiyetini söylemeyide hiç istemediler. doktor biraz insaflı çıktı en sonunda söyledi kızın olacak dedi. bu ayın 21 inde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek cinsiyet konusunda.
Ben nisan ayinda dis gebelik gecirdim. En son aradiginda baska bir sey soylemek icin aramisti kapatirken e bi de seni soracaktim dedi. Ben de iyi olmadigimi degerlerimin kotu oldugunu ertesi gun igneyle sonlandirabileceklerini soyledim. Ben o gece acile kaldirildim sabah 5 de ve mtx vurulmasi icin hastaneye yattim. Kadin beni 1 hafta aramadi. Hastanede tek basima bir hafta yattim. Esim ise gidiyordu aksamlari yatmaya yanima geliyordu. Dedi ki annemi arayip çağırayım gelsin kalsin. Dedim sakin arasaydi bilirdi arayana kadar kimse bir sey demeyecek.Selam kızlar güne kusmayla başladım.
Okula gittim dizilerime kadar ıslandım.
Eşimi aradım kaynanam 4 5 gündür ne arıyor ne soruyor.
Ben aradığımda da miymiy konuşuyor.
Bugün annelere gidicez mi dedim.
Kaynanam kızıyla bizim ev şahinimize oturmaya gelcekmiş eşime söylemiş.
Bende bana şöylemedi dedim. Eşimde beraber onlarla donersin dedi.
Bende bana haber vermedikleri için esinle döncem.
Aramaya geljnce konuşmaya gelince hasta oluyorlar.
Kendilerine gelince gezmeye gelince maşallah turrp gibiler.
Insan bir arayıp sorar üst katıma geliyorlar.
Hamileliğim zor geçiyor biliyorlar ustelik
Acele etme canım daha çok vaktimiz var bahara doğru Nisan Mayıs aylarında havalar ısındığı zamanlarda gitmek daha rahat ve daha keyifli olacaktırÇok iyiBen de biraz araştırdım haftaiçi kayıt için ziyaret edeceğim . Genelde hep eşli olarak alıyorlar . Eşimde burda olmadığı için maalesef ... Kafama göre biyer buldum gibi gidip bakması kaldı birtek .
Ben hepsini telde telde kaydediyorum canım , 16 değil de 17de gittiğimde tabikide ilkin sağlığı boyu kilosu gelişimi hareketi falan gibi sorular ve en heyecanlı soru cinsiyeti , tetanoz aşısı olup olmamami, ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğimi sordum gerisini de Dr bana sordu şikayetim var mı ağrım falan var mı idrarımı yaparken yanma oluyor mu , su içip icmedigimi , sonra da tavsiyeler kısmı bolca dinlen , ilişki haftada 1 kere, bolca su iç, ilaçlarını ihmal etme , varis olmasın diye ayakta fazla kalma falan gibiKizlar dr a gittiğiniz zaman neler soruyorsunuz ?
Ben not aliyorum 3 4 tane sorum oluyor ama çıkınca kafama cok sey takılıyor .1 ay beklemek zorunda kalıyorum .16.hafta kontrolünuzde neler sordunuz ?
Ben nisan ayinda dis gebelik gecirdim. En son aradiginda baska bir sey soylemek icin aramisti kapatirken e bi de seni soracaktim dedi. Ben de iyi olmadigimi degerlerimin kotu oldugunu ertesi gun igneyle sonlandirabileceklerini soyledim. Ben o gece acile kaldirildim sabah 5 de ve mtx vurulmasi icin hastaneye yattim. Kadin beni 1 hafta aramadi. Hastanede tek basima bir hafta yattim. Esim ise gidiyordu aksamlari yatmaya yanima geliyordu. Dedi ki annemi arayip çağırayım gelsin kalsin. Dedim sakin arasaydi bilirdi arayana kadar kimse bir sey demeyecek.
Sonra 4-5 ay hic konusmadim. Bu aradi mesaj atti hic geri donmedim. Esimi aramisti beni istedi agladi ozur diledi.
Ne yaparsa yapsin ben alacagimi aldim. Dedim ben sana anne diyorum sen bana kizim diyorsun bir anne evladina bunu yapar mi? Cok severdim gercekten anne gibiydi benim icin ama 14 yilda dusuncesiz hareketleri ile sevgimi bitirdi. Simdi buyugumdur saygim var o kadar hicbir beklentim de yok. Benden uzak ne yaparlarsa yapsinlar
Ben doktora gideceğim zaman 21.haftada olcam acaba o zaman net diyemeyecek mi ben de 22.haftada mı gitsem kiSende bendensin demekki banada %80 erkek dedi ama 22 haftada netşeştirircez dedi sana daha önce tahmin yapmışmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?