2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Baya güzelmis,begendim

Baya güzelmis,beğendim,dolsp çok kullanışlı duruyor ileriki zamanlarda da kullanır ,beşik büyüyen model mı
Evet canım kenardaki çekmeceler komodin oluyor. Arkasındaki bir parça da küçük sandık oluyor. Asansörlü korkuluk sayesinde bebek ayaklaninca dusmeyecegi bir derinlik var. Korkuluk aşağı indirince de bebeği alıp koymak belimi yormayacak. Eni 80 büyüyünce de kullanabilir böylece.

Ben bugun gittim kan aldı ben idrar tahlili istedim bebeğin kalp atışını dinledi öyle vajinal muayene falan yapmadi

Ayyy ben çok bacak basak üstüne atarım evde de işte de, ne oluyomuş cnm bacak bacak üstüne atınca?

Bence cok hos gule gule kullansin bebisko .

Ben bugun gittim kan aldı ben idrar tahlili istedim bebeğin kalp atışını dinledi öyle vajinal muayene falan yapmadi
ben başlarda kayot için gittiğimde 2li testi yaptırınca grl ona göre aşı vs yapcaz dedi iki tame dandik hemşire.2li testi ve diğer testlerimin hepsini yaptırıp götürdüm yazdı dosyaya.ayrıntılıya ne zaman gitcen dedi 20 dedim o zamanki sonuçları al gel ona göre aşı yapcaz dedi.saf saf not alıp yolluolar.drla muhattap bile olmadık gebelik için.iki hemşire yazıo anca

Sende bendensin demekki banada %80 erkek dedi ama 22 haftada netşeştirircez dedi sana daha önce tahmin yapmışmıydı canım
Yok hiç tahmin yapmadi geçen hafta gittim Dr.yoktu baska dr girip en azından cinsiyeti öğreneyim dedim o erkek dedi ama ben kendi dr olmayınca pek inanmak istemedim bugub kendi dr gidince net erkek dedi

Kızlar Dr dan geldim şükür bebeğim iyiymiş kesin kızım geliyormuş ağrılarım olduğu sürece temizlik falan yapmak yasak dedi
canın kızın hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kavuş piremsesine nasıl ağırlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…