2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hamile ve gelişim için okumayı düşünüyorum özellikle ilk anne adayları okumalı mutlaka bilinçli olmalıyız ilk eğitim ailede başlar. Son zamanlarda tatlı düştüm ilk zamanlarda nefret ediyodum şşimdi şekerim düşüyo sanki yemeyince benim gebi olan var mı

Bende park yatak istiyorum canım. Genelde özellikleri aynı gibi hepsinin. Kalite farkı mı oluyor acaba? Gidip gördün mü bizzat sen ben gitmedim netten baktım.
Yani bebek magazasi gezerkwn baktiklarim oldu ama renk olarak nette daha guzel renkler var. Kalite farki oluyodur muhakkak ama pier cardin kraft vs guzeldir diye dusunuyorum kalite olarakta es degerdr sanrm

merhabalar hayırlı haftalar kızlar cumartesi kontrolüm vardı kızım olacak belli oldu:) ama plesanta aşağıdaymış biraz 20-23 hafta arası detaylı usg yaptırıcaz okullarda acıldı sabah zor oluyor abiyi hazırlamak sonra iş

Rapor falan vermedi mi peki plasenta aşağıda olunca dinlenmen gerekir mi? Normal tempo bana artık çok zor geliyor ama idare ediyorum bu gece doktora gideceğim bende artık evde dinlen dese keşke diye içimden geçiriyorum.

Hastaneden guzel sonuc alanlar gözünüz aydin .Benim randevum da cuma insallah cinsiyeti görünür .12 haftada bacaklarini surekli aciyordu ama keyif onun artik ona kalmis

Gözün aydın canım. Detaylı usg nerede yaptıracaksın varmı düşündüğün bi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…