2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu ara sağlık ocağına gebe izlem için giden var mı ? Ne yapıyorlar ? Aile hekimliği Web sitesinde vakinal muayene falan demiş kadın Doğum doktoru bile bunu yapmıyor aile hekimi neden yapsın tecrübesi olan var mı acaba ?

Acele etme canım daha çok vaktimiz var bahara doğru Nisan Mayıs aylarında havalar ısındığı zamanlarda gitmek daha rahat ve daha keyifli olacaktır
Biraz kafam dağılsın istiyorum .. O yüzden aslında biran önce meşgale olsun diye gideyim diyorum . Havalardan dolayı elim kolum bağlı hep evde oturuyorum kukuman kuşu gibi Zaman biran önce geçseeee ...

Bunların hepsini kendisi söylüyor .Bak annesi findigin su kadar olmus bak burasi beynı kelebek seklinde vs filan diye sanki öykü dinliyor gibi cok guzel oluyor .Ama farkli sorular kastim .Aklima geldikce not aliyorum ama cikinca aklima yeni seyler geliyor

Ben 1 ay once gittim kilo tansiyon genel bilgiler vs inceledi.Tahlil alcakti ben de hastanede yeni verdim tekrar veremem kan tutuyor dedim. Tamam o zaman dedi.Asi icin 20.haftadan sonra arayacagini soyledi o kadar .Ne muayenesi ya cok saçma .

Ben yarın gideceğim doktora 3 hafta sonra çok heyecanlıyım. Bu sefer yatış ve oturuş şeklini sorucam. Teyzem sakın bacak bacak üstüne atma dedi ama bir doktora sorayım. Çok bilgi kirliliği var. Birde doğum ücretini sorucam artık söyler heralde.

Yatis pozisyonunu ben de ekleyeyim canim cok sağol .Sirt agrilarim basladi .Normalde yattigi gibi kalkan biri degildim yuzustu sirt ustu doner dururdum .Ilk yuzustunden vazgectim .Ee simdi sirt ustu de rahatsiz ediyor ne yapacagimi bilemiyorum.

benim doktorum sezeryana bin tl dedi

Biraz kafam dağılsın istiyorum .. O yüzden aslında biran önce meşgale olsun diye gideyim diyorum . Havalardan dolayı elim kolum bağlı hep evde oturuyorum kukuman kuşu gibi Zaman biran önce geçseeee ...
Anladım canım o zaman sen biraz daha araştır evinize yakın olursa senin için daha rahat olur

Yatis pozisyonunu ben de ekleyeyim canim cok sağol .Sirt agrilarim basladi .Normalde yattigi gibi kalkan biri degildim yuzustu sirt ustu doner dururdum .Ilk yuzustunden vazgectim .Ee simdi sirt ustu de rahatsiz ediyor ne yapacagimi bilemiyorum.
Iyı akşamlar öncelikle ben de bır ay sonra detaylı ultrason a gıdıcem gecen hafta soracaktım unuttum yatma şeklıni sürekli uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi

Iyı akşamlar öncelikle ben de bır ay sonra detaylı ultrason a gıdıcem gecen hafta soracaktım unuttum yatma şeklıni sürekli uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimi
Canim yatabiliyorsan sorun değil bence yavas yavas yanlara alismalisin .Benim sorun sirt ustu yatamadigim icin uyuyamamak .

Ben doktora gideceğim zaman 21.haftada olcam acaba o zaman net diyemeyecek mi ben de 22.haftada mı gitsem ki
Canım 22 haftada ayrıntılı ultrason oluyo o yüzden öyle dedi doktorum 15 haftada gittiğimde 1ay olmuştu gitmeyeli hiç incelemedi bile sadece %80 erkeğe benziyo dedi bacak arasına bakmadı bile 22 haftada netleştiririz o zaman alışveriş yaparsın henüz bişey alma dedi

Kızlar bugün mobilyacilari gezdik piyasa çok pahalı vallahi. Bebeğin eşyalarını koymak için aynı zamanda bana da ekstra yukluk olsun diye mecbur dolap alacaktım. Yatak konusunda da epey baktık şu takıma karar verdik şimdilik. Biraz daha düşüncem.

Yatak 80x180, sallanir ve asansörlü, altta çekmece gibi olan kısmı ikiz yatak. Dolabın cekmeceleri sayesinde sifonyer almicam.

aaa sahi ya ayrıntılı ultrasonu unutmuşum 22 ve ya 23de benim de var ayrıntılı

Baya güzelmis,begendim
Baya güzelmis,beğendim,dolsp çok kullanışlı duruyor ileriki zamanlarda da kullanır ,beşik büyüyen model mı

Çok güzelmiş canım çok beğendim şimdiye kadar gördüklerimin en iyisi diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…