2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kardesimin adi efe. Cok sakin uslu bir bebek ve cocuktu. Gel oynayalim dedigimde gelirdi git ders caliscam dedigimde giderdi. Biraz icine kapaniktir ve anneye cok duskundur. Oy kuzum benim kardesimi ozledim suan.
Ay benim pasamda olee yaaa sabah aksammm nerdeysem yanimda hep karsi kanepeye oturur sarilir ole oturur bide tatli dilli bir iltifatlar ederr banaaa :)

Okudum canım Rabbim en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah

ayprensesii Cuma günü ankaraya hastaneye gittim. biraz sıkıntılı geçti ama sonunda ayrıntılı ultrasona girmeyi başardım. bir sorun çıkmadı. çocuğun cinsiyetini söylemeyide hiç istemediler. doktor biraz insaflı çıktı en sonunda söyledi kızın olacak dedi. bu ayın 21 inde kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek cinsiyet konusunda.

Güzel anneler selamlar . Aranızda gebelik okuluna - eğitimlere vs katılan ya da katılacak olan var mı ? Ankara da duyduğunuz bildiğiniz yerler var mı ?
Ben gittiğim devlet hastanesinin gebe okulu vardı oraya kaydoldum ama 30.haftadan sonra çağıracaklar öyle oluyormuş , ama Ankara'da daha fazla vardır muhakkak

Canım park yatakta kendinde bi yatak koyuyorsun demi içine?kendi yatağı inçe gibi görünüyor videolarda fotoğraflarda filan? Bide ölçüleri ne olması gerek sence bazısı çok geniş oluyor. Hantal mı durur dar olanlardan mı alsak diyorum?

evet onun yatakları biraz ince oluyor... yukarı kademede yatağa gerek duymadık ama aşağı kademeye indirince kv saolsun yatak yaptı onun ölçüsünde... bizim yatak odasında yer sıkıntısı olmadığı için ve 4-5 yaşına kadar yatsın istediğim için geniş olanı tercih ettik... tek sıkıntısı odadan dışarı çıkaramıyorum çünkü kapıdan sığmıyor.. ama dar olanlarında da alınabilir

Kızlarrrr:) kargom geldi. Yeni yeni tazecik kitaplarım :)
1-Başlarım şimdi anneliğe
2-uykusuz anne kalmasın
3-korkma sen iyi bir annesin
4-kötü alışkanlıklara iyi öneriler

Bide Ayşe Öner’in hamilelik Doğum ve bebek bakımı ile Tracy Hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitaplarını aldım. Onlar da gelecek. Bu ikisini çok önerdiler. Nette çok güzel yorumlar okudum. Bilgilendirici ve çözümler sunan kitaplarımış. İnş yararı olur :)

Şimdi Başlarım şimdi anneliğe kitabına başladım çok tatlı gerçekten :)

okudum.

okudum bende inş tez zamanda hamile kalır

Ben gittiğim devlet hastanesinin gebe okulu vardı oraya kaydoldum ama 30.haftadan sonra çağıracaklar öyle oluyormuş , ama Ankara'da daha fazla vardır muhakkak
Çok iyi Ben de biraz araştırdım haftaiçi kayıt için ziyaret edeceğim . Genelde hep eşli olarak alıyorlar . Eşimde burda olmadığı için maalesef ... Kafama göre biyer buldum gibi gidip bakması kaldı birtek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…