2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba, konuşmaları çok takip edemiyorum bu sıralar malum okullar açıldı vakit ayıramaz oldum. Ayrıntılı ultrason için fiyat bilgisi alan oldu mu aranızda? Perinatolog mu yoksa radyolog mu tercih edeceksiniz? Cevaplarsanız sevinirim. :)

Canım ben çok büyük bir ilde değilim bir iki tane perinatolog var zaten. 350 TL'ye perinatologdan randevu aldım. Radyologlar çok daha uygun

kizlar bugun kontrolum vardi domtor agrin var mi dedi yok dedim agrin olursa gel dedi. suphelendim acikcasi. eve geldim ultrason kagidinda plasenta anterior yaziyor. internetten baktim plasentanin gobegime yapisik olmasiymis yani sirtta degilde ondeymis riskliymis tabi. ama doktor endiselenmem icin demedi galiba cok moralim bozuldu

Bende de aynısı var doktor takıp ederız dedı ama rısk falan bısey demedı olsa derdi kı zamanla yukarı da çıkar dedi yınede ayrıntılı ultrason da tekrar sorucam ınş sıkıntı olmaz cnm

Ben izmirde bir prof’tan ücret aldım 1 saat sürüyomuş ve 600 dedi ama benim ikiz olduğu için daha fazla demiş olabilir.

Benim doktorum anlaşmalı olduğu bir hastaneye yönlendirdi. Radyolog bakacak. 200 tl tek gebelik için.

NasilYarDiyeyim hadess K koprulu geri dönüş için teşekkürler kızlar, ben de kendi hastanemdeki perinatologdan randevu aldım ama olumsuz yorumlar vardı internette. Radyoloğa da daha önce gitmiştim çok pozitif bir kadın. Çok kararsız kaldım o yüzden. Bana da 400₺ dediler.

Gözün aydın o zmn cnm bazen bazı rüyalar çıkıyor...bnmkilerde gercek oluyor :)
Ciddi bişy olsa söylerdi eminimki merk etme ilerde sana açıklama yapar sorun düzelmezse

Ben rüyamda 3 kere kız bebek gördüm bu hafta da kızım olacağıni öğrendim :)) nedense hiç erkek bebek olacağını düşünmedim hep kız isimleri düşündüm kız odalarına baktım mağazalarda hep pembeye gittim en başından beri içime doğmuş demek ki inş ilerde birde oğlum olur

Bende elimezhep erkek bebek verdikleri için erkek düşünmüştüm ama kız hissediyordum demek ki benim rüyalar terse işaretmiş rüyalar yanılttımış

Günaydın güzel anneler. Nasılsınız? Cinsiyeti öğrenenler hayırlı olsun bende merakla bekliyorum randevuma çok var ne kötüymüş bu daha hareket hissetmemeler hep içimde bir korku

dr bakarken konuşma de
ya bnm kaynana iyi bi kadin itiraf ediyorum ben huyluyum. kadin gunde 5 posta beni ve esimi opuyor yanaklardan. bildiniz evde kovalamac oynuyoruz nefret ederm opulmkden biseyde diyemiorum. doktorun yanindada knsma diyememde olmadi ilk baslar degilde ultrasonun son 5 dksi aliriz iceri

Günaydın hanımlar pazartesi anasagligi merkezinde tahlil vermiştim bugün gidip aldım idrarimda kan gorulmus bu niye oluyor bana pek sıkıntı vermiyor ben idrar sorunu yasadigimi bilmem hamileliğin basindada kan gorulmustu niye böyle oluyor bunu yaşayan varmı erken doğuma sebepmi

Sakıncalı birşey değil canım o moralini bozma.arkadasiminda öyleydi 40.hafta da normal doğumla aldı kucağına kızına,takip amaçlı sormuştur.saglikla al insallah

Günaydın kızlar.. güne evladımın cinsiyetini bilerek başlamak çok güzelmiş. :)
Dr a sordum tetenozu son 5 yıl içinde yaptırmadıysan yaptır martta 2.dozda nisansa dedi..( sorduğum için tebrk etti burası olmsa hiç haberim olmazdı..iyiki varsınz)
12saat açken açlık şekerime baktırıcam sağlık ocağında ona göre şeker yüklemesi yapacakmış...
Dr dan sonra bebeğimin ilk kıyafetlerini aldm annem nerdeyse herşeyini aldı ama bn kendim ilk defa aldm...
Rabbim nasip eder inşallah giydirmeyi

Eklentiler

• IMG_20180206_201203_957.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 79
Canım kıyafetler çok çok güzel ilk anne kıyafeti :) bende daha alamadım bebişime bişey ayaklanmam yasak . şeker yüklemesi ne zaman dediler . Yüksek çıkmazsa açlığınız yapmıcaklar mı yüklemeyi

güle güle kullansın bebiş...
bende henüz hiçbirşey almadım...
detaylıdan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum..
ağırlaşınca bişi alamam gezmek zor olur diye

Yaaa cok guzelll bunlarrr gulerekkk giysinnn prensesss insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…