2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar. Grip oldum bulantilarim da geri geldi. Boyle bi durum yasayan var mi? 3. Gebelik çok zor geçiyormuş gerçekten hep agir hep hasta agrasif bi insan oldum. Hayattan soyutlandim resmen.

Güle güle kullansın prenses. O çoraplar tam yemelik ya bayıldım bizde hayırlısıyla bir öğrensekte almaya başlasak

İdrar yolu enfeksiyonu olanlarda oluyor o canım tıpta ona "kum dökme" derler yani böbreklerde birikmiş kumlar dökülüyor ama Dr sana bir şey demedi mi hiç , istersen bir ürolojiye çık canım

Gunaydin kizlar .Her gun yumurta tüketebiliyor musunuz ?Ben yiyemiyorum alerjim var haftada 1 kez ancak yiyorum .

İdrar yolu enfeksiyonu olanlarda oluyor o canım tıpta ona "kum dökme" derler yani böbreklerde birikmiş kumlar dökülüyor ama Dr sana bir şey demedi mi hiç , istersen bir ürolojiye çık canım
Bir sıkıntım yok haftaya doktoruma soyleyecegim.cok teşekkür ederim

Günaydın arkadaşlar. Grip oldum bulantilarim da geri geldi. Boyle bi durum yasayan var mi? 3. Gebelik çok zor geçiyormuş gerçekten hep agir hep hasta agrasif bi insan oldum. Hayattan soyutlandim resmen.
Bulantı için son haftan canım bu hafta bitsin ara ara tiksinmeler hariç bulantın kalmayacak inşallah , sıcak suya bal limon karıştır iç , limonlu çay ve ya ıhlamur , nane çayi da rahatlatır biraz geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Merhaba herkese güzel annişler :) ben Ağustos annesiyim allah nasip ederse, burda nerdeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş maşallah Allah esirgesin hepinizin de yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :) çok merak ediyorum cinsiyeti kesinleşenlerde ramzi ve nub teorisi tuttu mu?

Gunaydin kizlar .Her gun yumurta tüketebiliyor musunuz ?Ben yiyemiyorum alerjim var haftada 1 kez ancak yiyorum .
Ben yumurta yiyiyorum yağda kirincadami yiyemiyorsun omlet yap sevecegin şekle getir bence

Çok teşekkür ederiz :) ben 12.haftada goremedim 13. haftada tekrar gittim ekranda görünce anladim nubu paraleldi ramzi kesede olduğu konummuydu benim kizlarimda aynı taraftaydi o tutmadı usg kağıdına bakınca sagdaydi benim sol tarafimdaydi şimdi sağa geçti

Günaydın kızlar;
Benimde bulantım hala devam ve zor geçti hamileliğim yaştan da kaynaklanıyor bence. Annelerimiz 19 20 yaşında yapmışlar ilk doğumu vücutları dinçmiş. Ben 31 im ve vücudum 10 yıl öncesine göre çok farklı. Ben buna bağlıyorum zor geçmesini. Birde ayrıntılı ultrasonu doktorlarınız kendisi yapmıyor mu benim doktorum bana farklı biyere gideceksin falan demedi 1 ay sonra ayrıntılın var çok önemli grip falan olma dedi sadece ?? Farklı fiyat farklı dr hiç bahsetmedi kafam karıştı biraz siz söyleyince ?

Ben yumurta yiyiyorum yağda kirincadami yiyemiyorsun omlet yap sevecegin şekle getir bence
Canim yumurtayi seviyorum ama alerjim var .Kekte pasta borekte dokunmuyor ama kahvaltida yedigim sekliyle alerji yapiyor .Hamilelikten once ayda 1 kez filan yiyordum hemen alerji yapımı aliyordum .Simdi bebek icin onemli diye haftada bir yiyorum ayak parmak ucumdan boynuma kadar kizariklik kaşıntı oluyor

benimde kendi doktorum bakacak canım... onlar özele gittikleri için olabilir belki bilemiyorum

sadece haftasonu birgün yiyebiliyorum.. ya cumartesi ya pazar başka yok

Öylemi Çok gecmis olsun canım proteini arttir ozaman et fazla ye yeşil mercimek ye

Canım ben hergür bir yada iki yerim mutlaka ilk üç ay yiyemedim şimdi telafi ediyorm. Dr sor ona yakın değerde başka şeyler yiyebilirsin

sadece haftasonu birgün yiyebiliyorum.. ya cumartesi ya pazar başka yok
Sen ise gittigin icin yiyemiyorsun sanirim kuzum.
Öylemi Çok gecmis olsun canım proteini arttir ozaman et fazla ye yeşil mercimek ye
Sagol canim .Eti canim hic istemiyor baklagil de cok yemem nasil olcak bilmiyorum .
Canım ben hergür bir yada iki yerim mutlaka ilk üç ay yiyemedim şimdi telafi ediyorm. Dr sor ona yakın değerde başka şeyler yiyebilirsin
Evet not alayim canim sorayim cuma gun.Sana da sifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…