- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #20.941
Benim bullantılarım bitti dedim tam ekşikeler başladı hergün iki rennei atıyorum mutlaka sanırım 13 hafte gibi başladı bnm
Sen ise gittigin icin yiyemiyorsun sanirim kuzum.
Sagol canim .Eti canim hic istemiyor baklagil de cok yemem nasil olcak bilmiyorum .
Evet not alayim canim sorayim cuma gun.Sana da sifa olsun insallah
Benim hamileliğin başından beri var saçla bir bağlantısı varsa bu dönemlerde başlayabilirya bu mide ekşimesi kaçıncı haftalarda başlıyordu ? bilen var mı
öyle der ya ebelerimiz... saçı çıkıyo ondan mide yanması diye... gerçekliği var mı tartışılırBenim hamileliğin başından beri var saçla bir bağlantısı varsa bu dönemlerde başlayabilir
normal canım benimde öyle 2 haftaya kadar yukarı çıkacaklar merak etmeGünaydın kızlar, tam 3,5 haftadır bebeğimi görmüyorum gerçi artık hissediyorum ama çok özledim :) haftasonu kontrolümüz var, zaman geçmiyor.
Birde tecrübeli annelere sormak isterim. Bebeğimi hala rahim üstü göbek altında hissediyorum, hala bu kadar aşağıda mı, normal mi bu?
Canım ben normalde çok severdim. Bulantı dönemlerimde çok tiksindim hamileliğimin başından bu yana toplasam 4-5 tane ancak yemişimdir. Yiyemeyince yiyemiyormuş insan o kadar da severdim. Vitamin mineral takviyesi alıyorum o yüzden de takmamaya çalışıyorum kafama. Allah’a emanet diyorum.Canim yumurtayi seviyorum ama alerjim var .Kekte pasta borekte dokunmuyor ama kahvaltida yedigim sekliyle alerji yapiyor .Hamilelikten once ayda 1 kez filan yiyordum hemen alerji yapımı aliyordum .Simdi bebek icin onemli diye haftada bir yiyorum ayak parmak ucumdan boynuma kadar kizariklik kaşıntı oluyor
Hic bilmiyorum canim .Ben lazere gidiyordum 4 seansim kaldi dogum sonrasina .Sen de dusunebilirsin lazer cok rahat .kızlar selam aklıma bir şey takıldı..normal doğum yaptırdıktan sonra bikini bölgesine ağda yapılamıyor herhalde di mi dikişlerden vs dolayı? en azından bir süre..peki normal doğum sonrası bikini bölgesi tüy temizliği nasıl yapılıyor..bilgisi veya tecrübesi olanlar paylaşabilir mi..
Hayırlı olsun canım senin bebişin de :) ramzi bende tutmadı. Nub u da hiçbir zaman anlayamadım. Bu grupta bir arkadaş Suriye cinsiyet takvimi paylaşmıştı ona göre bir çok kişininki tuttu. Benim de öyle :)Merhaba herkese güzel annişler :) ben Ağustos annesiyim allah nasip ederse, burda nerdeyse herkes cinsiyetini öğrenmiş maşallah Allah esirgesin hepinizin de yavrusunu sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim :) çok merak ediyorum cinsiyeti kesinleşenlerde ramzi ve nub teorisi tuttu mu?
Ben de kullaniyorum vitamin ama takiliyorum cunku beyin gelisimi icin ceviz ve yumurta cok onemli kuzum ya .Canım ben normalde çok severdim. Bulantı dönemlerimde çok tiksindim hamileliğimin başından bu yana toplasam 4-5 tane ancak yemişimdir. Yiyemeyince yiyemiyormuş insan o kadar da severdim. Vitamin mineral takviyesi alıyorum o yüzden de takmamaya çalışıyorum kafama. Allah’a emanet diyorum.
Cihazla alakalı olabilir diye düşünüyorum canım. Çünkü benim doktorum göremediği şeyler için beni hep radyoloğa yönlendirirdi onun cihazı ile iyice görünürdü.Bende özele gidiyorum. Bu ayrıntılının ayrı bir uzmanlığı var anladığım kadarıyla her dr bakamıyor sanırım.
Ben ceviz de yiyemiyorum. Bir de ilk aylarda bebek annenin depolarını kullanır diyorlar yendiğini direk almazmış o yüzden biraz rahatım. Kendimi kassam da üzüntüden başka birşey geçmez elime çünkü yiyemiyorum herkes elinde olsa yemek ister. Senin de özel durumun varmış. Doktoruna danışırsan onun yerine yiyebileceğin yiyecekler önerir en azından. İçin rahat eder.Ben de kullaniyorum vitamin ama takiliyorum cunku beyin gelisimi icin ceviz ve yumurta cok onemli kuzum ya .
Evet cuma oneri alacagim.Canim ilk 12 hafta depodan beslenir su an o donemi coktan gectik .Sen de yiyebildigin seylerle telafi etmeye çalış .Ben ceviz de yiyemiyorum. Bir de ilk aylarda bebek annenin depolarını kullanır diyorlar yendiğini direk almazmış o yüzden biraz rahatım. Kendimi kassam da üzüntüden başka birşey geçmez elime çünkü yiyemiyorum herkes elinde olsa yemek ister. Senin de özel durumun varmış. Doktoruna danışırsan onun yerine yiyebileceğin yiyecekler önerir en azından. İçin rahat eder.
ben de lazere gidiyordum ama hamilelikte sekteye uğradı bir de bikinide lazere dayanamıyordum zaten normal doğum olursa o bölge dikişli vs. iken lazer de olur mu emin olamadım .Hic bilmiyorum canim .Ben lazere gidiyordum 4 seansim kaldi dogum sonrasina .Sen de dusunebilirsin lazer cok rahat .
Hamilelikte lazer zararlı degilmiHic bilmiyorum canim .Ben lazere gidiyordum 4 seansim kaldi dogum sonrasina .Sen de dusunebilirsin lazer cok rahat .
Hangisine gidiyordun ?Benim de aci esigim cok dusuk ilk 2 seans cok zorlandim tum vucuttu .Sonra alıştım .Iyi ki de gitmisim hala rahatim .Buz lazer en acisisiz olani ama her vucutta olumlu sonuc vermediği icin dökülme olmazsa baska teknik uyguluyorlar .ben de lazere gidiyordum ama hamilelikte sekteye uğradı bir de bikinide lazere dayanamıyordum zaten normal doğum olursa o bölge dikişli vs. iken lazer de olur mu emin olamadım .
Hamileyken gitmiyorum ki once gidiyordum simdi de seanslarimi ertelettirdim.Hamilelikte lazer zararlı degilmi
Sabahlari kahvaltida oglumla birlikte yrmeyr calisiorum canim cok sevmem aslinda ama evlat icin yeniyor ama alerjik bi durumun varmis canim haftada bir skntı yaratmiorsa hic yememekten iyidir benceGunaydin kizlar .Her gun yumurta tüketebiliyor musunuz ?Ben yiyemiyorum alerjim var haftada 1 kez ancak yiyorum .
Vicdan azabi cekmeyeyim diye katlanıyorum .Sonra tepeden tirnaga reaksiyon gosteriyor .Sabahlari kahvaltida oglumla birlikte yrmeyr calisiorum canim cok sevmem aslinda ama evlat icin yeniyor ama alerjik bi durumun varmis canim haftada bir skntı yaratmiorsa hic yememekten iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?